הוא הרים שם את הגבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N Nova5 New member 12/2/07 #19 יש לו עוד צ'אנס ביום רביעי, מי שלא יהיה עסוק במצוות של Valentines day, יצביע עבורו - ופורום שלנו יהיה במצב: "השקט שב לחיוך הרחב" ... דורית!!! לאן נעלמה חתימה שלך???
יש לו עוד צ'אנס ביום רביעי, מי שלא יהיה עסוק במצוות של Valentines day, יצביע עבורו - ופורום שלנו יהיה במצב: "השקט שב לחיוך הרחב" ... דורית!!! לאן נעלמה חתימה שלך???
ד דורית41 New member 12/2/07 #23 את שדה!!!! איך עלית על זה....זה נראה לי דבילי להשאיר את זה כרגע,כי יש שקט....זה נכון, אבל אין באיזור חיוך רחב......אז החתימה תחזור כשיופר השקט ויהיה חיוך שוב.!!! זה נראה לי לא רלוונטי כרגע (ברור שזה מצב זמני,אז החתימה מקקה).
את שדה!!!! איך עלית על זה....זה נראה לי דבילי להשאיר את זה כרגע,כי יש שקט....זה נכון, אבל אין באיזור חיוך רחב......אז החתימה תחזור כשיופר השקט ויהיה חיוך שוב.!!! זה נראה לי לא רלוונטי כרגע (ברור שזה מצב זמני,אז החתימה מקקה).
ד דורית41 New member 12/2/07 #27 יאללה SHOOT זה לא דיכי מה פתאום!!!! ראית ,אמרתי שאני פורשת ואני עוד כאן.
ד דורית41 New member 12/2/07 #35 ליבוש!!! אם היית לידי הייתי מורידה לך כאפה ידידותית. נששששבעת לך שאני לא בבעסה.נשבעת!!! זה נורא נדיר אצלי שאני ממש מבואסת.הספקת להכיר אותי.
ליבוש!!! אם היית לידי הייתי מורידה לך כאפה ידידותית. נששששבעת לך שאני לא בבעסה.נשבעת!!! זה נורא נדיר אצלי שאני ממש מבואסת.הספקת להכיר אותי.
L livi4 New member 12/2/07 #40 סתם נשמה אני צוחקת עוד לא הכרת אותי ???? בפורום אני בן אדם אחר לא??? צאי מזה ! יאללה ג'קו כתוב משהו ...........
סתם נשמה אני צוחקת עוד לא הכרת אותי ???? בפורום אני בן אדם אחר לא??? צאי מזה ! יאללה ג'קו כתוב משהו ...........
N Nova5 New member 12/2/07 #44 לילה טוב לכולם../images/Emo29.gif וליבוש, ביקשת שג'קו יכתוב משששו הוא כבר כותב...
ד דורית41 New member 12/2/07 #39 האמת -שלא. כתבתי הודעה קולקטיבית כאן ,וגם מסרים אישיים,אבל לא לריינפ.אני בטוחה ששכחתי לכתוב לחלק. בכל מקרה-הדגשתי שכולם מוזמנים.
האמת -שלא. כתבתי הודעה קולקטיבית כאן ,וגם מסרים אישיים,אבל לא לריינפ.אני בטוחה ששכחתי לכתוב לחלק. בכל מקרה-הדגשתי שכולם מוזמנים.