סליחה נורא יבש כאן היום!

rootteem1

New member
יאנוש את פשוט קרועה!!!!!!

חחח מקווה מקווה טוב אני אטפל בעניין הזה מחרוש לצערי.. כי יש לי מבחן מחרוש ואז טיול לירושלים עד שעות הערבוששש אז נראה מחרוש בערבושש ביוש, לילה טובוש!!

rifkin1

New member
אלון אבוטבול שיחק אותה!!!

אנשים, הצדק ניצח והרקדן שהכי מכניס חיים לעונה הרדודה הזו ממשיך. כל הכבוד לאלון וויקטוריה !!!

talytal

New member
הפעם אני ממש ממש לא מסכימה

וזה לא ממש עניין הפאשלה - כל אחד יכול להחליק. זה איך שהוא התמודד עם זה. מבחינתי זה היה חוסר מקצועיות משווע. כמו ילד קטן "שוברים את הכלים ולא משחקים". זה היה מביך ודי מעצבן, שלא לדבר על זה שהייתה תחושה שהוא תידלק את עצמו במשהו לפני שהוא עלה לבמה. וזה מעבר לאווירה הלא נעימה שעלתה מהסרטון של החזרות... נראה שיש שם חוסר כימיה, בלשון המעטה. בקיצור, מבחינתי הגיע לו לעוף על זה היום. כשאמיר חדד התבלבל והפסיק לשיר בעונה האחרונה זה עיצבן אותי, אבל הוא לפחות היה טירון בתחום, אלון אבוטבול אמור להיות מקצוען ולדעת שההצגה חייבת להימשך.
הדבר הטוב - עכשיו אני ממש לא לחוצה מהמבחן שיש לי מחר בבוקר, כי אני עסוקה מדי בלהיות מעוצבנת...

kapit5

New member
גם אותי הפתיע ההתנהגות של אבוטבול

למרות שלדעתי זה נבע מתוך זה שהוא לא הרגיש נעים מהבת זוג שלו על זה שהוא דפק לה את הערב אחרי שהם עבדו כל כך קשה. לדעתי היו צריכים לתת לו עוד הזדמנות .השופטים סתם התעקשו. תתארו לכם כשג'קו בניצנים התבלבל-איפוא היינו אם היו פוסלים אותו ולא נותנים לו להתחיל מהתחלה.

talytal

New member
מבחינתי ההבדל הוא

שג'קו ניסה להמשיך לשיר למרות הבילבול (אם צביקה הדר לא היה עוצר אותו וגורם לו להתחיל מהתחלה, הוא היה פשוט ממשיך מהבית הבא). והאמת שהיום אני במצב רוח יותר רחום. גם ככה הגיע ליונתן כהן ללכת הביתה אתמול. אבל לא יודעת, כל הסיפור הזה קצת הוריד לי מההערכה הדי רבה שהייתה לי לאלון אבוטבול. משהו בתגובות שלו אתמול היה פשוט לא נעים לצפייה.

rifkin1

New member
הרגת אותי טלי...

עם המשפט שלך: 'תדלק את עצמו במשהו לפני שהוא עלה לבמה' חחחחח...מה עשית אותו אסי דיין???? אני באמת לא חושבת שזה היה המצב. זה אלון אבוטבול, אם שמתם לב הוא תמיד עשה רעש וצלצולים ורוב הפעמים בהומור... ואחרי שהוא החליק בפעם הראשונה הוא המשיך כרגיל אבל בהחלט יכולתי להבין מדוע הפסיק את הריקוד אחרי ההחלקה השניה. הוא פשוט רצה הזדמנות נוספת ואני הכי שמחה בעולם שנתנו לו בגלל שהריקוד שלהם היה הכי יפה באותו הערב ולמרבה האירוניה הוא ומיקי קם הם אילו שמצילים את העונה היבשה הזו...

talytal

New member
אני מתה על מיקי קם

היא כל כך חמודה, ואתמול היא ממש ממש ריגשה אותי בסרטון שלהם מהחזרות. חוץ מזה, אמא שלי מכירה אותה מהתיכון, אז כל פעם שהיא בטלוויזיה אני מקבלת סיור במנהרת הזמן... שזה די נחמד, האמת.

שונית 7

New member
מיקי קם שחקנית בדרנית ומצחיקה

למרות הגיל כמו שאאילתי אומרת:אין דברים כאלה

L e e e e e

New member
אאוריקה!

אני יודעת למה יבש! יפעת הללי נעלמה מ-NRG. במקומה יש את אביגיל לאפין... לפחות מאיה שלי קיבלה איזכורון. ה"רוקדים עם נצנצים" הזכירו לי ש: "אם סמים אז לא רוקדים", והמבין יבין... שבוע טוב.

../images/Emo6.gif גם הללי עפה וגם 'העלוקה' פרש

לילה טוב, מצחיק.. הללי נעלמה?
עכשיו גם שלומי עוזב את העלוקה, מה קרה ג'קו לא מספק להם כותרות אז הם נעלמים?
טוב בנות, אפשר להפסיק לדאוג באופן רישמי לטרולים למיניהם
הם חזרו למערות ולכוכים ואנחנו יכולות לכתוב בכיף.. רק שיהיה כבר על מה..
לילה טוב תראו כאן

L e e e e e

New member
גם אני חזרתי לא מזמן משם...../images/Emo3.gif

ואיזה באסה היה לחזור
בפעם הבאה שתתאם איתי קודם...

למעלה