סליחה שאני מפריע, אבל...

אה!! גם את קוראת באושו!!!

לי יש שבץ-נא, אם אתם רוצים אני אביא... ומותר להביא בני זוג?!
נכון שכולם רוצים להכיר גם את הפיזיקאי, בראיין?

moi24

New member
אני מוחה

ים ולא י-ם? מה פשר הגזענות? לא שמעת שתל אביב זה כבר מזמן פאסה...

אישון36

New member
אישון יודע

שזה הורום שתמיד מתכנן מפגשים..... ולעולם לא מבצע. אישון. לא יאמין גם שיראה.

אישון36

New member
ושכחתי לומר

שאילו שבאמת רוצים להגיע הם אילו שלא כתבו כאן, או התחילו לכתוב בשבוע האחרון......איפה אהבת עולם 1 שצריך אותו (או משהו שכזה) שרצה לארגן מפגש ? ולהבנתי מי שלא כתב, או התחיל בשבוע שעבר, אותי לא ממש מעניין. אישון. חוסר אמונה.

1Shir

New member
נפגשתם פעם למפגש פורום? בכל אופן למה לא../images/Emo13.gif

אם זה בת"א אני אשתדל להגיע... יאללה איפה קבענו

Barvazoom

New member
אני בעד...

זה תמיד טוב להוציא אגרסיות................ :0) גם אני מעדיפה ים ולא י-ם למרות שנולדתי שם.

Barvazoom

New member
../images/Emo25.gif

ליבי שם וגם - - > אבי, אחיי, חבריי והנוף הקסום אז ככה שהכל טוב. :0)

magenta73

New member
../images/Emo124.gif אקיצר..... כנסו כנסו

יום חמישי עוד שבועיים. (לא הבא, כי אז יש את עיר הבירה... שגם נחמד, אבל לא למפגש פורום וחוץ מזה יהיו פקקים חבל"ז) בננה ביץ'. 20:00 ככה. מתאים? נא להתפקד. גיבצת מנהלת + סחבה + כדור טניס לסחבה מתפקדות.

Barvazoom

New member
ה' 23/8 ?

אני באה, מביאה לונג+טאקי ומחזיק קלפים רק לעצמי!!! :0)

אני באה אם את מארגנת לי חניה...

חבורת תל אביבים נטולי רכב שכמותכם. אני באה מהדרום! אי אפשר באופניים!!!

magenta73

New member
יש לך את הפון שלי נכון?

אני אתן לך כמה טיפים לחנייה נכונה וחכמה בת"א.

היום נכנסתי לקניון...

ועשיתי כאלו פאדיחות בחניה... 2 גברים נחלצו לעזרתי!!! הרגשתי כל כך מטומטמת, בחיי, זה פעם ראשונה שזה קורה לי... אני פשוט כל כך התרגלתי לחנות ברוורס, שכשניסיתי לחנות כמו אנשים נורמליים, הצלחתי להסתבך... טוב, עכשיו שיצא המרצע מהשק כולם יצחקו עלי כל הזמן, אז מג'נטה, אל תגלי להם... בקיצור, אני רגילה לחנות בחניות כפולות ברחובות ריקים בב"ש, או בחניונים חינמיים, שום טיפים לא יועילו, כפרה

magenta73

New member
אכן תמונות קשות...

ושוב - כל הנון תל-אביבים, נא להרגע. יש כמה וכמה איזורים בתל אביב שניתן גם ניתן למצוא בהם חנייה. איזור הבננה ביץ' והרחובות שלידו, הם אחד מהם. תאמינו לי, זה הקל"ב שלי. וחוץ משישי שבת בלילה, כשכל החוב"תים יוצאים, אין לי בעיה כלל למצוא חנייה. בכל שעה.

למעלה