סליחה שאני מפריע, אבל...

ufffnick

New member
בננה ביץ'? ככה היינו קוראים לחוף עם

הבבונים והמטקות...

ufffnick

New member
לא בהכרח.

אבל, עזבי, הם פריפריאליים. ממש צריך להחתים דרכון בשבילם.

1Shir

New member
הייתי מגיעה../images/Emo13.gif אבל אני חוזרת מחו"ל במועד הזה

גונדרי

New member
גם ותיקים נשכחים יכולים לבוא? ../images/Emo13.gif

אני וסטאר נגיע, למרות שעוד לא דיברתי איתה... אבל נראה לי שהיא תשמח. מה עם החתול? הוא עדיין מסתובב כאן?

magenta73

New member
ברור שתבואו...

אבל... שכחתי... אתם תהרגו אותי עכשיו... שבתאריך הזה יש את האיחוד של השב"כ והבטחתי אישית לאחד מהם שאני שם.... אוף... אוף... אז מה? יום שישי או שבוע אחורי זה?

ufffnick

New member
מזכיר לי...

בפעם האחרונה שהשתתפתי בתחרות של מ-כות (אי שם לפני השירות הצבאי) בקטגוריית המשקל שלי (מעל 70 ק"ג - נוער) היו 3 מתחרים. סיימתי שני. יש תנאים לעניין: 1. לא מרביץ לבנות (שלא מרביצות בביצים). 2. לא מרביץ לכוסיות (שלא נכללים בקטגוריה הקודמת). 3. לא מרביץ לאנשים שלא בקטגוריית המשקל שלי (סתם כי זה לא פייר). 4. לא מרביץ על חול (כי זה לא טעים ומזכיר ת'צבא).

בטח בליגיון הלוזרים ../images/Emo3.gif

סתם, הייתי חייבת
אני בת, שלא מרביצה בביצים, אבל כן בקטגורית המשקל שלו, והוא לא נותן לי הזדמנות לבעוט בו אחרי כל ההתרחשויות האחרונות. מה הטעם... בקיצור, מג'נטה, אני בעניין גם, אבל למה תמיד מפגשי פורום נערכים בננה ביץ' בת"א?!! אין מקומות אחרים, שאולי, במקרה, גם יש בהם חניה?!! אם אני באה מהדרום הרחוק, לפחות בזה תתחשבו

magenta73

New member
אבל למה את קרצייה?

אומרים לך יש חנייה. אולי לא על החוף עצמו, ליד השימשיה השמאלית מימין, אבל בהחלט יש חנייה באיזור, ואפילו הרבה. הכי הרבה - יש לך את החניון ליד הדולפינריום.

אישון36

New member
לא...לא...לא...

זה כאילו נהיה לו ר ו ו ח שכזה....... כן...כן....מ זו לא אלף .... והיא בכלל לא מבית הנשיא.......אנסי ? משהו שכזה. אז מם הלכה ברחוב ופתאום עברה חשבה....וחשבה זה לא חשבה, האי מהסופר, אלא משהו שכזה שעובר בראש.....כן...כן...כן כן כן כן. אישון. שיעורים בשעמום.

למעלה