סליחה שפותחת הודעה , אבל רוצה לדעת:

limi m

New member
ענת מתוקה, אמנם מאוחר:../images/Emo24.gif

אבל המון מזל טובים להולדת יפתח החמוד! הרבה זמן לא ביקרתי כאן ונורא שמחתי לראות שהוא יצא סוף סוף (בפעם האחרונה שנפגשנו כאן, כתבת לי שאת מנופחת לגמרי) ואני כבר מתה לקרוא את סיפור הלידה שלך וכמובן לראות תמונות של הנסיך.

תודה , חמודה. סיפור הלידה מצורף

בשרשור זה ולפני כמה ימים גם צירפתי תמונה של יפתח אחרי אמבטיה.

limi m

New member
...וקראתי אותו. כ"כ מרגש...../images/Emo7.gif

והאמת שהפחדת אותי עם כל הקטע של הצירים והכאבים, משום שאני לא עומדת בכאבים כ"כ בקלות, גם קלים יותר. מספיק שעכשיו, רק בשבוע ה-10, אני מתפתלת לפעמים מכאבי הבטן, כך שאני די חוששת מכאבי הלידה. קראתי לאחרונה באיזה ספר (שכמובן אשה כתבה) תיאוריה שאומרת שהזיכרון שלנו, הנשים, מאוד קצר לגבי כאבי הצירים והלידה, וברגע שאנחנו חוות את חווית האמהות הכאב נשכח והסיבה היא שאם היינו זוכרות את הכאב הכרוך בהבאת תינוקות, לא היינו מביאות אותם לעולם, כדי לא לחזור על הטראומה. יכול להיות שזה נכון, לא? אני כבר רוצה לפחות להגיע כבר לחודש הרביעי, שאז שמעתי מרגישים טוב יותר. בהצלחה לך וליפתחי. המון נחת.

לימי - אני פשוט יודעת שבפעם הבאה

אבקש ניתוח קיסרי אלקטיבי. לא "מסתכנת" יותר בלידה שלא מתקדמת וכו´ וכו´. תרגישי טוב ושלא יהיו שום כאבים , מותק.

וואו, התרגשתי עד דמעות

ואני בטוחה שאתרגש לא פחות כשאראה אתכם שוב בקרוב. "הכרחת" אותי להחזיק את יפתח בידיים ואני כל כך מודה לך על זה. הילד הזה הוא תמצית האושר והאהבה. יצאתי מבית החולים עם שיר בלב ותקווה שעכשיו המזל יפקוד אותי. אוהבת אותך מאוד ומאחלת לכם שוב אושר גדול גדול זוהרה

בטח שיפקוד אותך. בגדול יפקוד אותך.../images/Emo24.gif

על אחריותי (טוב , נו , וגם זיידמן יהיה שותף במניות...
).

עידית ד

New member
מדהים, מפחיד ושוב מדהים ../images/Emo25.gif

אין לי ממש מילים (טוב נו... מה חדש?!
) מרגש מאוד הצורך, הכמיהה, והחשק רק גודלים ועם זה הפחד מהלידה (נכון שקודם צריך להכנס להריון, אבל אני חושבת גם על זה כמו עם עיצוב החדר, השם, והאולם שהם יתחתנו
) תתני לאוצר הזה נשיקה ממני וגם לך נשיקה על הכל עידית

1ענבל

New member
וואו,איזה חוויות, באמת מפחיד...

אבל באמת התוצאה שווה הכל...המון מזל טוב

ת ו ת

New member
ענתי, מרגישים את ההתרגשות בכל מילה

ומזדהה לחלוטין עם ההרגשה שלא חושבים על שום דבר...רק שיפסיקו כבר את הכאב הזה. אבל התוצאה...שווה את הכל. הרבה אושר ובריאות, תות.

גמנונית ,אני מסמיקה...מה קורה איתך?

אני ממש לא גיבורה ומילים כאלו גורמות לי לחשוב שמדברים על מישהי אחרת... כנראה שבסיטואציות מסוימות בחיים- את מגלה בעצמך פתאום כוחות שלא האמנת שהיו בך קודם.זה מה שנדמה לי שהיה. בכל מקרה - טרם עניתי לך על המייל , עוד לא מצאתי דקה פנויה לכך אבל אעשה זאת בהקדם. ד"ש חמודתי לגברים שבחייך.

חן123

New member
ענת....

אמאלה, איזה סיפור!
מודה שהתחושה העיקרית שליוותה אותי היא פחד! סבעיקר בתור מישהיא שבונה על אפידורל כמה שיותר מהר. אבל, העיקר שהכל מאחורייך ועכשיו את עם יפתח בבית וכפי שאני קוראת כולכם מאושרים, שרק ימשיך ככה!

למעלה