סליחה,תקלה
ערב טוב, עקב גידול משמעותי בכניסות לתפוז בשבועות האחרונים (ובשבועיים האחרונים בפרט ובמיוחד בבלוגים -
אתמול היה שיא של כל הזמנים בכניסות לבלוגיה
), אנו חוויים עומסים כבדים על השרתים ומדי פעם גם בעיות בגלישה. אנו מטפלים בעומסים ובבעיות במלוא המרץ ובכל הכלים העומדים לרשותנו לרבות באמצעות הוספת שרתים, שדרוג ויעול האתר. עיקר העבודה מתרכז בבלוגיה. אתמול התחלנו ביישום חלק מרכזי בשדרוג הבלוגיה, אשר אמור להסתיים בתוך מספר ימים ולשפר בצורה ניכרת את הגלישה באתר. בנוסף לכך אני ובצלאל מעבירים ישירות לצוות הטכני את כל הדיווחים שלכם, אשר פועלים מסביב לשעון כדי לטפל בהן. חשוב לי להדגיש שבניגוד לכל מיני תיאוריות, אין כל קשר בין התקלות הללו לעלייתן של פרסומות כאלה או אחרות לאתר, במובן שאי עליית הפרסומות לא הייתה משפיעה על קיומן של התקלות.התקלות נגרמות כאמור בשל עומס גדול על השרתים. אני מבינה את התסכול וגם יודעת שההודעה שלי לא משפרת את המצב. אני מקווה שהצלחתי בהודעה הזאת להבהיר שאף אחד לא מתעלם, מזלזל, מצפה שהבעיות ייפתרו מעצמן או חושב לרגע שהגולשים ינשכו את השפתיים ויבצעו כניסה למערכת פעם אחר פעם ללא תלונות בזמן שהבלוגיה לא פועלת במאה אחוזים לא כל שכן בשמונים אחוזים. הבעיות הטכניות הן לא רק בראש סדר העדיפויות של הצוות הטכני, אלא גם של הדרגים הכי בכירים בתפוז שמודעים למצב, מבינים את השלכותיו ופועלים על מנת לפתור אותן בהקדם האפשרי. היום כבר הרגשנו הפחתה מסויימת בתקלות המעיקות ואני מקווה ומאמינה שכבר מחר הבעיות העיקריות בבלוגיה תפתרנה ובתוך כמה ימים נוספים נוכל לומר רשמית שהאתר פועל בצורה הרבה יותר מהירה וחלקה. אני מודה לכם על הפידבקים (וגם על הצורה העניינית בה הם לרוב מועברים) ןמבטיחה להמשיך לעדכן בהתפתחויות מחר ובימים הקרובים. המשך ערב נעים. מיטל
ערב טוב, עקב גידול משמעותי בכניסות לתפוז בשבועות האחרונים (ובשבועיים האחרונים בפרט ובמיוחד בבלוגים -