ובכן, אסביר שוב
קודם כל, תודה על התשובה המנומקת. אתה יודע שאני מעריך את מאמציך שלך ושל מיטל לטפל בעניין. אבל אני לא מעריך את זה שבמשבר הארוך הזה, שהגיע לשיאים השבוע, לא נשמע קולו של דן בכל העניין. יפה שהוא אומר לך מה שאומר, אבל זה ביניכם. הוא לא יצא להתעמת ולהתמודד עם דעת הגולשים בעניין. הנתק שאליו כיוונתי, הוא לא נתק של לא מדברים, הוא נתק של תקשורת אפקטיבית. אני מניח שלא שאלו את דעתך (ותקן אותי אם אני טועה) אם להעלות את הספרייט ההוא באמצע הקריסה, ותהיינה סיבותיה אשר תהיינה. צד אחד עסוק בבקרת נזקים, שזה הצד שלך, וצד אחר ממשיך בשיגרה של העלאת פרסומות, מתעלם מכל הקשיים. אני גם מפקפק אם הגורמים הטכניים יודעים מהן התקלות, אז לא בטוח שהם מזינים אותך במידע אמין. לכן הטענה של מה קשור ומה לא לא באמת רלוונטית. אחרי שהכל ייפתר תוכלו לדעת, אולי. אתה יודע היטב שאינני מהמתלהמים פה. וגם עכשיו תגובותיי נכתבות ביישוב דעת. חיי לא תלויים בתפוז, וזה סה"כ תחביב. חשוב אבל רק תחביב. אבל את הסבלנות שלי איבדתם בנקודה הזו של העלאת הפרסומת לספרייט. אני משוכנע שאתה לא מחרטט, וגם מיטל לא, אבל כמו שכתבתי לה, נראה שהרבה חירטוטים יש באויר, ואין אומץ לעצור. כך היה בהתחלה, כשסירבו (כפי שהבנתי, בניגוד לדעתך) להסיר אותן לזמן מה לבקרת נזקים. קיוויתי שהלקח יילמד מהשטויות, וזה לא קרה. עדיין מנסים עלינו לייב כל מיני דברים, ואתה רואה מה התוצאה. ראוי רק לציין שיש שיפור בכ"ז - כי את הספרייט כבר הסירו, אז זה כבר טוב מאירועי ההתחלה של המעברונים. לכן, מטרת השביתה לא להבהיר לך כלום. אתה לא הכתובת. המטרה היא להעביר את המסר למי שמעליך, שמסתתר ומתבצר בשתיקתו. ואנה, תפסיקו לנפנף לנו שאנחנו צריכים להגיד תודה כי המערכת חינמית. זה באמת לא לעניין. אם כבר, זה הפוך, ידידי: אנחנו מספקים תוכן חינמי (כמעט, את אתעלם מהאגורות המשולמות). ומחזיק לכם אצבעות שתצליחו לפתור את הבעיות, ואת הבאגים (שלא קשורים לשרתים ולעומס). לילה טוב, ידידי ושוב, זה באמת לא אישי כלפיך.