סליחה,תקלה

עופר D

New member
השביתה ממשיכה

זה לא שאסור לך, אבל נראה שרצוי לשמור על אחדות השורות. בוקר טוב ☼

לבצלאל ומיטל -בוקר טוב ../images/Emo13.gif הנקודה החשובה ביותר היא שעומס התקלות שאתם מציינים שקרו בשבועיים האחרונים כדבריכם בגלל עומס כניסות לתפוז ,אינה משפרת התחושה שלנו במאומה ומדוע ? עברנו בבלוגיה תקופות שונות של תקלות שונות ומרובות ובכל פעם כתבנו וציינו זאת בין במסר אישי לבצלאל ובין בפורום ועוד . אני מעריכה מאד את בצלאל על ההקשבה שלו ,על המשוב שלו ברמה אישית ופורומית וגם לך מיטל על הרצון לענות ולהיות קשובה לכולנו , אך ,באותה מידה שאני מבינה שתפוז הוא אתר של בעלים שמעוניין לספק לעצמו רווחים כספיים כדי לממן פלטפורמה זו ,הרי שאנו ציבור הבלוגרים מספקים לו התכנים ובחינם ,בין שיש כניסות מעטות ורבות , כשיש שיתופי פעולה בין כולם ,השיפור הוא לטובת כולם ,לכן אני חושבת שלא כדאי להתמקד רק בשבועיים האחרונים . קרו כאן בעבר מקרים שהעליתם פיצ'רים חדשים לפני ששלחתם הסברים לבלוגרים וגרמתם למבוכה ועוד -למשל העלאת הסנוז המפורסם שהיה אמור להתחרות בפייסבוק בזמנו ,הסנוז גרם לחשיפת פרטים אישיים שבלוגרים וגולשי פורומים לא רצו לחשוף ועוד כמו כתובת מייל וכו'. תפוז כפלטפורמה זכותו לשפר ,להוסיף ולשנות ,אך עדיין הוא נבנה על ציבור הגולשים ובמיוחד אלו שפעילים ופועלים לאורך שנים ,במיוחד שלא נשכח את אלו שבמסגרת הפורומים פועלים בהתנדבות שעות רבות .ברור שאין כוונתי שעליכם להתייעץ איתנו על כל חידוש שמועלה ולדעת מה דעתנו . אם עליי ל"סבול" בכניסות שונות מעברונים הרי שאני הגעתי למצב שאני עושה V לפני שאני טורחת להכנס לבלוגים ולקרוא ואני מתאמצת במיוחד לבלוגים מסויימים שאני נהנית לראות צילומים ואו תוכן מרתק ומעניין .הייתי בעבר מנויה על בלוגים רבים מאד ומחקתי עצמי ,הזמן שעליי לבזבז על הכניסות לבלוגים ולהתעכב להחלפת הדף ועוד בשל פרסומת ומעברון אינה מצדיקה זאת . היו תקופות ששקלתי לעבור לפלטפורמה אחרת ורק בגלל שיש כאן בלוגרים איכותיים כל אחד בתחומם ,אני נשארת עדיין . מאחלת לכולנו המשך שיתופי פעולה למען כולנו וסופשבוע קליל ונעים בפרדס התפוזי ../images/Emo39.gif

kafyad

New member
שיא בכניסות בכל הזמנים?

סליחה, כן? אבל זה נראה כמו שיא הכניסות של הטורקים במחחפשים לפרוץ לכל מה שמחובר לאינטרנט בימים אלה!!!

למעלה