סליחות וכאלה...

K i f

New member
סליחות וכאלה...

ואבוי למי שיגיד לי שלפתוח הודעה חדשה זה רע! כבר פתחו פה 3-4! אז שוש!
מחר אני חוזר לבסיס, ואחרי שיצאנו חג ושבת... אין לי מושג אם תוקעים אותי בשבת... וגם אין לי מושג אם אספיק לצאת בכיפור... ומתי יהיה לי זמן... אז בקיצור, רציתי לומר לכולם(וכשאני אומר לכולם אני מדבר על כולם...) שנה טובה, וגמר חתימה טובה... וסוף שבוע טוב ותחילת שבוע טוב וצום קל ומועדים לשמחה ושהסוכה שלכם תצא הכי יפה שיש ובלע בלע בלע... אני אשמח אם מישהו יעדכן אותי ב-SMS מס' ימים לפני כיפור או ישר במוצאי כיפור מה קורה עם המפגש... שאדע מה קורה איתי בחול המועד... והכי הכי חשוב... עצם העובדה שפתחתי הודעה חדשה... רציתי לבקש מכולם סליחה... כמו הרבה מאיתנו... בגיל התבגרות.. וסתם בגלל שאנחנו בני אדם... עברו עלי 6 שנים לא משהו... בכל ארבע וחצי השנים הראשונות שתקתי... בשנה וחצי האחרונות פרקתי הכל בדרכים כאלו ואחרות... חלקן אפילו פגעו באנשים שאני אוהב ומעריך(והם עדיין חושבים שאני לא...) אולי לחלקכם נראיתי כילדותי, וכאן אני רוצה להדגיש שאני לא! אני רואה את עצמי בתור בן אדם בוגר עם המון מוטיבציה להצליח ולקום... אבל זה לא התאפשר לי בגלל מס' בעיות שליוו אותי... בשנה וחצי האחרונות הכל השתנה... בעיקר בחודשיים האחרונים, רגע לפני הגיוס... מי שיודע דברים יודע... ומי שלא... אשמח אם הוא לא יחקור... זה עבר ושם אני רוצה שזה ישאר! יש לי עכשיו עתיד מסויים לחשוב עליו... עתיד שכבר תוכנן מזמן... וגורמים מסויימים הפריעו לי לממש אותו... חפרתי יותר מידי, אז רק אגיד... סליחה......... (מקווה שתסלחו...) סופ"ש נפלא לכולם!...

K i f

New member
יש בעיות עם גאווה צעירה? ../images/Emo6.gif

יש להם אנשים ממש נחמדים!!! כמו עידן למשל!!!
כשהיינו בעזריאלי אני הוא ובייגל... שאלו אותו אם הוא מגאווה צעירה(או משהו כזה)

פרקשון

New member
../images/Emo2.gif

אותי לא שאלו את אביגיל שאלו נראה לי אותי שאלו אם אני מפורום שמנות ויפות

jack 1

New member
וכאלה זה שלי!!!../images/Emo46.gif

תמסרי לגאווה צעירה האלה שילכו ל$#%_@#%(#_ הגנבים האלה.

פרקשון

New member
טוב אני מבקש סליחה גם מאנשים:

נעשה אחד אחד ככה אני אקבל הרבה תגובות לדני-מצטער שכיביתי עליך סיגריות לבן-סליחה שאני יותר גבוה ממך לחזי-סליחה על הפוגו בראשון לנופר-סליחה שהפסקתי להתקשר לסנופקין-סליחה שאני יורד עליך בגלל צבע עורך לדודי-סליחה ששיגעתי אותך בטלפון באותו לילה לקרן-סליחה שאני לא הומו!! לאורטל(ירושליים)-סליחה (סליחה אישית קצת לדעתי) לאורטל(בארשבע)-סליחה שעדיין שלי לא פגשתי אותך :( לטובי-את זאת שצריכה לבקש ממני סליחה עם מה ששתיתי בצ'אט! ועל המילקי! טוב זה הכל יש כאלה שלא הזכרתי כי לדעתי לא עשיתי להם משהו רע.. באמת השקעתי אני רוצה לחיות הרבה

keeeren

New member
לא נורא

ככה אני יכולה לנצל אותך מינית ולא לצאת אובססיבית להומואים:]

keeeren

New member
קצת קשה לי

להתעלל בך מינית דרך האינטרנט.. חכה חכה למפגש..

keeeren

New member
חחחח

אני לא מבקשת סליחות.. שכולם יקפצו לי!! סתם לא נו אני לא קשוחה ואפלה.. אם אתה עדיין פה אז כנס למסנג'ר:]

חחח סליחה!

מבקשת סליחה מכולם.. במיוחד מ- כפיר ודני.. אה וסליחה ענקית ענקית מעידן! סליחה ש"הכרחתי" אותך לשפוך מילקי על הראש ולשתות קטשופ עם ביצה...

פרקשון

New member
לא סולח

עד שתזכירי את כל המוצרים! אני מקווה שלא שכחת כי לי זה חרוט עמוק עמוק

פרקשון

New member
מה מים מה?

הלוואי כל טיפת מים הרי היא קדושה זה היה שמן במקום המים האלה! טוב סלחתי כי זכרת 80 ומשהו אחוז

פרקשון

New member
חחח כן אני בטוח!

וברור שאת סנילית אדם רגיל לא היה שוכח את השמן מילא את הפלפל או את המלח אבל אתה השמן?

K i f

New member
אמ.....

אני סלחתי מזמן... אפילו שלא הפסקת... וזה בסדר, אני מבין אותך, גם לי היו בעיות דומות לשלך... אולי לא אותו דבר אבל באותו הקשר...
אה כן... ותפסיקי כבר!
|חיבוקנוסףוחזקיותר^^|

למעלה