אין לך על מה להצטער,אני באמת אדיש הרבה. סליחה שקראתי לך קטינה
נ ניו יורק רפיח New member 6/10/05 #40 סליחה לכל... מי שמחקתי לו הודעות לכל מי שאוהב אותי אבל אני לא מוכן לעשות לו ילדים ולכולם עם היותי דביל
סליחה לכל... מי שמחקתי לו הודעות לכל מי שאוהב אותי אבל אני לא מוכן לעשות לו ילדים ולכולם עם היותי דביל
K keeeren New member 6/10/05 #43 סליחה... אין לי משו ספציפי אם מישהו נפגע ממני באיזה שהיא דרך אז סליחה.. -סליחה לכל מי שהטרפתי אותה עם האובססיה שלי לאנשים כמו קימל או יובל.. חחחחח.. -סליחה על היותי סנילית, גרועה בשמות או בכלל בפרטים.. וסליחה לכל השקסונים של הפורום שהזלתי עליכם ריר..!!
סליחה... אין לי משו ספציפי אם מישהו נפגע ממני באיזה שהיא דרך אז סליחה.. -סליחה לכל מי שהטרפתי אותה עם האובססיה שלי לאנשים כמו קימל או יובל.. חחחחח.. -סליחה על היותי סנילית, גרועה בשמות או בכלל בפרטים.. וסליחה לכל השקסונים של הפורום שהזלתי עליכם ריר..!!
מ מכשפהקטנהזונה New member 6/10/05 #45 XD ../images/Emo15.gif "...וסליחה לכל השקסונים של הפורום שהזלתי עליכם ריר..!!..." פסיכית