אני לא יודע אם פגעתי במישהו כי הרי יש לי מנעד רגשי של כפית.. בכל מקרה,אם פגעתי,העליב,עיצבנתי,הרגזתי,חירפנתי,הרסתי את הספר השישי של הארי פוטר,הצקתי,עליתי על העצבים,והתנהגתי כמו שרק אני יכול להתנהג, אז ממ סליחה?
סליחה קודם כל לטובי על כל הנזק שגרמתי ולא הצלחתי לתקן סליחה גם לאורטל סליחה לכפיר שאני לא מספיק לענות לך מספיק מהר במסנג'ר סליחה קרן שאמממ לא זוכר כבר סליחה מיכלי שהפסקתי להתקשר אחרי החשבון 500 שקל שלי סליחה אביגייל שאני לא זוכר את כל השירים של פורטיסחרוף סליחה בנצי שאני שולח לך אסאמסים מוזרים וצוחק על גובהך הדורש לגלוג סליחה נמש שאמרתי שאת טובה בדחוף אצבעות ואז רדפת אחרי ורצית לדחוף לי... מכות סליחה דודי שצחקתי עלייך שאתה שחור ושאמרתי פעם סרחוב ולא סחרוף סליחה הדר שלא אמרתי לך שלום בניצנים סליחה עידן שזרקתי עלייך אבנים בוורשה סליחה חזי שחשבתי שאתה גיי סליחה סנופקין שדחפתי לך אצבעות... לעיניים, נו ניסיתי להחזיר אותם למקום סליחה לאנשים שעוד לא יצא לי לעשות משהו שאני צריך להגיד להם סליחה אבל עוד יהיה אז זה סליחה מוקדם מראש ועוד פעם סליחה לטובי שניסיתי להתקשר בראש השנה לאחל חג שמח ושנה טובה אבל התקשרתי בשעה של השלמת שעות שינה ולא יכלת לענות, וסליחה שניסיתי להתקשר פעם ביום שבת ואז היית צריכה לשלוח לי אסאמאס ואבא שלך גילה, וסליחה שצחקתי על איציק שאין לי שיער בכף היד האחורית, וסליחה שצחקתי עלייך שאין לך ערוץ 24 וכבלים, וסליחה על זה שפגעתי בך ואם אני אמור לסלוח על על משהו(שלא נראה לי יש כזה משהו רציני מידי, אם בכלל) אז סלחתי מזמן, ותודה
איך יש לכם אור בסוכה בסוכות? יש עוד מלא דברים שאני זוכר.. את הריקוד המטורף והאידיוטי שלי ועובדיה במשחקים אחרי ההופעה את הפסטה אצל מורן שהכלב ניסה להתקיף אותי ומורן עודדה אותו! את הצמיד שקניתי לך מהילד בניצנים בשקל.. את המעיל של גיל אברבנל ששחכנו בחוף ואז הבאנו אותו אם סולחת אז מצויין..=)
טוב,אז ככה: עשיתי המוון רע השנה (גם טוב נו><) ואני באמת לא אצליח לזכור הכל. אז סליחה סליחה סליחה לכל מי שפגעתי בו. והסליחה הכי גדולה שאני רוצה לבקש היא מגילי (אתם לא מכירים נו). סליחה,על כל מה שהיה.
אני אשתדל לזכור הכל../images/Emo122.gif, ../images/Emo15.gif
חזי סליחה שחשבתי שאתה אדיש, דני סליחה שהורדתי לך חצי ביצה, דודי סליחה שאני לא סולחת לך על זה שאתה לא עשית לי עדיין שקמח, נטע סליחה שחשבתי שאת ממורמרת, טולית סליחה על משו שעוד לא הבנתי למה את כועסת עליי, בנצי סליחה שהטרפתי אותך בכינרת, לוסי סליחה שעוד לא ראיתי אותך
, כפיר סליחה שהייתי אדישה, טובי סליחה שירדתי עלייך על המתמטיקה של XD, אבא סליחה שעיצבנתי אותך, הדרי סליחה שאני לא רואה אותך כ"כ הרבה וסליחה שאני לא מצליחה להפסיק