סם, אתה מכון לא להתערב?

je taime D

New member
סם, אתה מכון לא להתערב?

נתקפה בך מתקפת איליין (אלי מקביל) והחלטת להכנס לעניינים של כולם<? (אם הייתי בבית הייתי מדברת איתך באסק. אבל אני לא.) אתה יותר ממוזמן, לשבת ולשחק עם האוגרים שלך.

Woogyman

New member
מה את רוצה ממני? ../images/Emo110.gif

(התגובה הראשונית הייתה "לכי לעזאזל", אבל למען השקט בפורום הוחלט לצנזר אותה. איתכם הסליחה.)

PopPy

New member
זה לא היום שלי, ומסתבר שגם לא שלך..

יום עצבני שכזה.

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

כולם מעצבנים היום. וזה מדהים, דווקא היום ביום של מעצבנים אף אחד במשפחה לא עיצבן אותי!

Woogyman

New member
כן, חבל רק שאף פעם ../images/Emo110.gif

זה לא מגיע עם הסבר מתי עיצבנתי אותה ולמה, כי זה לא נראה שמישהו חוץ ממנה מבין מה היא רוצה.

King Of Kromags

New member
אתה קורא מחשבות?../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

זה מרגיז, ולא רק אתה סובל את זה. אבל תמיד אפשר להשתמש בתרוץ של "לא יודעת, סתם הרגשה", נכון, שרון?

je taime D

New member
גם אתה קורא מחשבות?

לא היה לי כח להגיב לסם בהתחלה וכמעט רשמתי לו "לא יודעת, סתם הרגשה". ובקיצור, תסתום את הפה, לפני שאני אסתום לך אותו, ולא ככה!

je taime D

New member
שונאת ריבים באמצע הלילה.

זה לא עוזר לכאבי ראש שלי. בוא למשל ניקח את החלק שבוא הכי עצבנת אותי (והוא לא הכי קשור לכותרת), התמונה המזעזעת שהיית חייב לספר לכולנו כמה לא איכפת לך מהחיה המסכנה ההיא.

Woogyman

New member
הייתה שם חיה? ../images/Emo110.gif

כי אני לא ראיתי חיה. וזה שזה לא מגעיל אותי לא אומר שלא אכפת לי. ואני לא שואל אף אחד על מה לספר. כמו שכתבתי כאן שקיבלתי את הארי פוטר ואת טרחת להודיע בהפגנתיות שלא אכפת לך, כאילו מישהו בכלל הפנה את ההודעה אלייך.

Woogyman

New member
ואיזה חיה הייתה שם? ../images/Emo110.gif

אל תגידי לי שאת קוראת ל.. ל.. זה חיה?

je taime D

New member
אני ראיתי חיה.

וגם חברה שלי. ובדקנו את זה שוב... (
), ואולי אני אמרתי שהארי פוטר לא מעניין אותי, אבל זה סתם לא קשור, אתה צחקת על חיה שתפסה במלכודת ונחתכה לשניים כמעט!! סליחה, אני רואה את זה מאד מרושע ואפילו ממש מגעיל מצדך. ואנשים כאלה, מעצבנים אותי.

למעלה