סם, אתה מכון לא להתערב?

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif Butt out../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אתה מתערב לכולם בעניינים ומתפלא למה אנחנו עצבניים?

Woogyman

New member
חבורה של מעצבנים! ../images/Emo110.gif

אם אתם לא רוצים שאני אתערב למה בשם האלוהים אתם כותבים את זה בפורום?!?!?! אררררררררררר! גל - "כולם, בואו נלחם על הפורום!" *סם עוזר לגל* גל - "תפסיק להתערב בעניינים לא לך!"

Charmed Gal

New member
מה הפאקינג קשר?!../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

לא דיברתי על זה! זה ממש לא מפריע לי! דיברתי על זה עם "המסקנות" ושאמרתי לי איך לריב או לא לריב עם סייב! בזה ביקשתי שלא תתערב! ולא כדי לעצבן אותך, אלא בדיוק בגלל מה שקורה עכשיו, כדי לא לריב איתך סתם! גאד!

Woogyman

New member
טוב, ביי גל. ../images/Emo110.gif

אני לא רוצה להיכנס לריב רציני איתך, ואנחנו שניה רחוקים מזה. יש לי כבר מספיק ריבים מהנים ליום אחד, לא צריך יותר.

Charmed Gal

New member
אנחנו צריכים...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

(ההודעה לא נכתבה כתגובה לסם, אלא פשוט בגלל שהיא ההודעה התחתונה בשירשור) להכריז על היום הזה כיום הריבים ולחגוג אותו כל שנה בפורום!

Woogyman

New member
אוף. ../images/Emo110.gif

ראיתי שהשרשור קפץ וחשבתי ששרון הגיבה לי. כנראה שלפתוח ויכוח וגם אשכרה לקחת על זה אחריות ולסיים אותו זה יותר מדי. אני מתנצל שדרשתי את זה.

Charmed Gal

New member
סורי על האכזבה...../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

משמעם... אנשים הפסיקו לריב... אוף! משעמם!

Charmed Gal

New member
ארג../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

בגללכם שכחתי שרציתי לראות עוד פרק של באפי היום!!! הו וול... מחר... ועוד משהו! סטימצקי כלבים! הספר לא מגיע מחר כמו שאמרו לי! הוא יגיע בסוף השבוע או תחילת שבוע הבא! הוא בטח לא יגיע לעולם! הם סתם מושכים זמן! כלבים!

King Of Kromags

New member
סם, אני לא חושב שזה יקרה.../images/Emo103.gif

ז'תומרת, ליקי לא יכולה להרשות לעצמה ששרון תתחבר לאינטרנט, נכון? זה עולה כסף, נכון? וזה לא שיש לה שיחת טלפון יותר חשובה לעשות, אבל מחר, נכון? זה יקר, נכון? שרון, את מעצבנת.

Woogyman

New member
נסכם את הריב הזה ../images/Emo110.gif

במשפט קורדליה שמתאים בדיוק: There was no part of that that wasn't fun.

MiKe Grant

New member
שיו! כמה שבא לי לשמוע אותה אומרת

את זה! איזה משפט חמודדדדדדדדד

Charmed Gal

New member
קורדי רולז../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

באיזה פרק היא אמרה את זה?

Woogyman

New member
לא זוכר כבר. ../images/Emo110.gif

מתישהו בעונה השלישית כשהיא ירדה על זאנדר.

למעלה