סם, אתה מכון לא להתערב?

Woogyman

New member
אוקיי, ../images/Emo110.gif

כי כבר חשבתי שהמוח שלי רואה דברים שהוא לא אמור לראות.

Woogyman

New member
ושרון, ../images/Emo110.gif

תאמיני לי שאם זאת הייתה חיה, לא הייתי צוחק מזה. חיות זאת נקודה רגישה אצלי. מה שהיה שם זה בהחלט לא חיה, ואם את עדיין בטוחה שזה חיה, את צריכה ללמוד כמה דברים יסודיים על גוף האדם [...].

je taime D

New member
אתה מודע לכך שהיו שם כמה תמונות,

כן? עזוב. בואו פשוט נסיים את הויכוח הזה? כבר הזכרתי את הכאב ראש שלי?

King Of Kromags

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif

מה זה היה לעזאזל? ולא אכפת לי מכאב הראש שלך, שזה תרוץ יותר עלוב מהקודם! שאני אבין, זה מצחיק אותך? לעצבן בכוונה?

je taime D

New member
אני לא מוצאת את הקשר שלך לשיחה

או כל קשר בין ההוידעה שלי לשלך... וגם לא הבנתי למה ניתקת את הטלופון, אבל לא משנה. מה אתה רוצה? *נאמר בנימה רגועה לחלוטין*

King Of Kromags

New member
אני ניתקתי את הטלפון?../images/Emo103.gif

יה, רייט. כבר דיברנו פעם על לקיחת אחריות על מעשים ועל ההשלכות שלהם? נדמה לי שכן, או שאולי דיברתי לקיר. סורי, אבל כמעט אין הבדל, אז אני לא ממש זוכר.

je taime D

New member
סלייייייייייייייייחה?!

אז כנראה שהטלפון התנתק מחוסר קליטה! הייתי בטוחה שניתקת!!

Woogyman

New member
התמונה במלכודת עכברים ../images/Emo110.gif

(הייתה רק אחת כזאת, לא?) זה לא חיה. ממש ממש לא.

je taime D

New member
והחלק של הלרדת מזה לא היה מובן?

*צועקת על גיא שיעזוב את המקלדת האלחוטית וילך לחדר השני*

Woogyman

New member
לא. ../images/Emo110.gif

אני לא אוהב שמוציאים עליי עצבים כשלא עשיתי משהו שדורש את זה, תודה.

Woogyman

New member
וזה לא חוכמה ../images/Emo110.gif

לפתוח ויכוח רק בשביל הכיף ואז לסיים אותו בלי שום סגירה נורמלית בגלל שכואב לך הראש. כל כך רצית לריב איתי, לא? כי זה מה שזה נראה מההודעה שלך. ההתקפי עצבים שלך קצת נמאסו, במיוחד כשהם באים על דברים שלא מעצבנים אף אחד אחר. אני לא ראיתי שום חיה במלכודת הארורה, ולא אמרתי שום דבר שאמור לעצבן אף אחד, ונמאס לי לספוג את העצבים מכולם. פשוט נמאס.

King Of Kromags

New member
סם! הייתי אומר...../images/Emo103.gif

שאני אוהב אותך, אבל זה היה מתפרש בדרכים שונות ומעוותות. אתה יודע כמה זמן אני אומר את זה [אם מחליפים את כולם ב"שרון"]. עכשיו אני אתחיל לצטט את המשפט הזה. תודה.

je taime D

New member
אוקי, עזוב את החיה.

גם האיש עם החלקי גוף החתוכים הצחיק אותך? כי אותי לא. ונגיד שטעיתי בקשר לתמונה, היא לא הדבר היחיד שהפריע לי. לא הייתי מתחילה בויכוח הזה אם זה היה הדבר היחיד.

Woogyman

New member
ואני צריך לנחש את הדברים ../images/Emo110.gif

האחרים? כי לי אין מושג מה עשיתי לך שדורש כזאת גישה. ואולי לא קראת טוב, אבל אף פעם לא אמרתי ששום דבר מזה מצחיק אותי. לא תמונה של זין במלכודת עכברים ולא תמונה של איש חתוך. אמרתי רק שזה לא מגעיל אותי, ומצחיקה אותי התגובה של כולם לזה. וכשחושבים על זה, הביטוי "חיית מחמד" מקבל משמעות חדשה עם הפרשנות שלך. אאוץ'.

je taime D

New member
../images/Emo6.gif לא אומר שאתה צוחק?

אם ככה, אז אני צריכה תרגום מלא לכל הודעה שלך שאי פעם קראתי. כי היו שם שלושה כאלה. (
)

Woogyman

New member
או שאת פשוט צריכה לעבוד ../images/Emo110.gif

על הבנת הנקרא. זה הרבה יותר פשוט ויעזור לך בהמשך. בהחלט צחקתי. על התגובה של כולם, לא על התמונות. וזה גם נאמר בהודעה.

King Of Kromags

New member
לדעתי...../images/Emo103.gif

[לא שמישהו שאל] סם צחק על זה ש:"אני תמיד אוהב לראות איך אחרים נגעלים מדברים שלי בקושי מזיזים. זה עוזר לאגו שלי!" - ולא על התמונות.

King Of Kromags

New member
זה חידוש ../images/Emo11.gif.../images/Emo103.gif

סם גונב לי את התפקיד? [לא ידעתי שלי כותבת בפורומים של תפוז]

למעלה