סמים "קלים" הם סמים!!!!!

סמים "קלים" הם סמים!!!!!

ולא משנה קלים או קשים. לדבר שנקרא "קלים" מצורץ כרטיס כניסה לשערי גהינום ובו השלט "התדרדרות". הרי כל אחד יודע שהאחוזים למתנסים בפעם הראשונה בקוק או הרואין, הם נמוכים. ההתדרדרות מתחילה מהסמים ה"קלים". טייגר, ברור שאני אהווה את הקול הנגדי כאן. ברור שאני אמשיך לנסות בכל כוחי ובכל חיבוקי לשדל נערים ונערות שלא להכנס לעולם האפל של הסמים. הרי "חושבים" שהשליטה היא חד כיוונית, שהנוער "שולט" במצב: כאשר המציאות היא אחרת הסמים שולטים על האדם בכל אופן אוהבת, גלית

תותי 4

New member
אליאלה....מתי לאחרונה ......../images/Emo23.gif

אמרתי לך שאני אוהבת את הדעות שלך,ואם לא אז עכשיו אני אומרת. יקרתי את לא לבד אנחנו נתאחד לנו ,אל תדאגי את לא לבד במערכה שלך תותי

TheHead

New member
את נורא צודקת

לדבר שנקרא "קלים" מצורף כרטיס כניסה. אני לא אומר לגיהנום, זה כבר תלוי בך. כולם, שתדעו לכם, זה נכון: היא צודקת מאוד! יש המון "סמים קלים" שגורמים המון נזק ואנשים משתמשים בהם חופשי חופשי! לדוגמא: אלכוהול........ ניקוטין (כן ילדים, סיגריות!)..... ואפילו חלק מהחומרים שיש לכם בתוך כדורים נגד כאבי ראש!!! אני בעד להפוך את החלוקה מסמים מעוררים (את המחשבה! סמים פסיכודליים. קוקאין, לדוגמא, או ספיד, לא ייכנסו לקטיגוריה הזאת) ולסמים שמגבילים אותך (מורפיום ונגזרותיו). ככה כל-אחד ידע למה הוא נכנס כשהוא לוקח את מה שהוא לוקח, או היא אם זאת היא. הכתיבה טיפשית כי את פשוט מצחיקה אותי, אני משועשע נורא. אני בהחלט לא מה"כולם" שיודעים על ההתרדרות לסמים קשים שמתחילה מקלים, אבל תודה שפקחת את עיני. יהיו עוד הרבה קטעעעעעעעים.... ותזכרי! חוק הזהב מבחינתי: ק.צטניק (=יחיאל דינור), סופר השואה ("סלמנדרה", "בית הבובות", "פיפל", "השעון אשר מעל ראשו", "העימות", "הצופן: א.דמ.ע." עבר טיפול פ ס י כ ו ל ו ג י בל.ס.ד., סם "קשה" בוודאי בעיניך, כי פעם, בשנות ה-70, כשעוד לא רדפו כל-כך הרבה אחרי החוקרים שהשתמשו בחומר הזה, ידעו להעריך אותו, ואת הסמים הפסיכודליים בכלל, ולתת להם את הכבוד הראוי להם. אבל אל תגלי לאף אחד, שלא כולם יתחילו לצרוך סמים, ובכלל זה נורא מסוכן, אי-אפשר לסמוך על אף אחד בעניין הזה, אפשר לסמוך רק על זה שכולם רכיכות עם אופי חלש שיתמכרו לסמים ברגע שיניחו להם את זה מול העיניים, לא משנה מה זה בכלל. אל תתמכרי לקטשופ! יום טוב! --ראש.

InnerKid

New member
מה זה סמים?

צפייה בטלוויזיה זה לא סם ממכר? תרבות הצריכה זה לא סם קשה וממכר? שאנשים הולכים וקונים וצופים בערוצי קניות וחוברות של כרטיסי אשראי וקניות וחוברות שמצורפות לעיתון ואלוהים יודע מה עוד התקשורת זה לא סמים? סיגריות זה לא סמים? מה זה סמים? כמו כל דבר, מה שהחברה מגדירה כ"נורמלי" "לגיטימי" ו"מותר" אינו סמים. זה הכל תלוי הגדרה.

tiger

New member
אלילה יקרה:נערים ונערות אינם קהל

היעד של הפורום הזה נהפוך הוא.הסיבה היחידה שאין כאן הגבלת גיל על המישתמשים היא שזה המירשם הכי בדוק להפוך כל פורום לקייטנה של זאטוטים. יש בארץ ציבור גדול של בוגרים וצעירים אחרי צבא שמישתמשים שימוש נורמטיבי בסמים קלים.אם את רוצה "לשדל נערים ונערות ששלא להכנס לעולם האפל הזה של הסמים" את מוזמנת לעשות את זה גם כאן אם את רוצה רק זיכרי שלא כולם כאן זקוקים לזה.אני מקווה ליצור כאן דיון בוגר ואם חלק מיזה אומר גם להזהיר נערים ונערות מהיתדרדרות לסמים קשים אז וודאי שגם לשם כך הפורום הזה קיים.אליאלה יקרה,יש אנשים שמישתמשים שימוש נורמטיבי בסמים קלים כמו שיש כאלה שלא.זו עובדה.הפורום הזה פתוח לכולם. t

אלילה יקרה!

ברוכה הבאה לפורום החדש שלנו,אני דווקא מאוד שמחה שאת פה. לכל מטבע יש שני צדדים,ואני בטוחה שיהיו פה הרבה משני הצדדים,אבל את בהחלט קרן אור..ולא משנה לי מאיזה צד את! שמחה לראות אותך!
אנשלית

שמוצקין

New member
אני בעד ביטול

החקיקה נגד סמים.ואפשר להתחיל בסמים הקלים. אני חושב שזכותו של אדם לבחוראת סוג ההכרה בו הוא רוצה להיות שרוי. אני גם חושב שחלק גדול מההידרדרות שאת מדברת עליה נובע במישרין או בעקיפין מהרדיפה של אנשי החוק אחרי המשתמשים. קפה הוא סם אלכוהול הוא סם תרופות פסיכיאטריות הן סמים.

ההתדרדרות מתחילה לפני הסמים.

משגע אותי כל אלו שאומרים שנרקומנים מתחילים מסמים קלים. זה פשוט לא נכון. נרקומנים מתחילים עוד לפני שהם בכלל נוגעים בסם כלשהו. התמכרות זו מחלה נפשית, שלא תלויה במושא ההתמכרות, אלא בחולה. מכור יכול להיות מכור לקוקה קולה, לאלכוהול, להימורים (ולאן הסם נעלם?), לסקס, ולמאות דברים אחרים, שלא מוגדרים לפי החוק כסמים. אגב, אני יכול לומר לך בבטחון מלא, שהרוב המוחץ של הנרקומנים דוקא לא התחילו בגראס, אלא בסמים חוקיים, כמו אלכוהול, דבק מגע (כן, כן, מוכרים חופשי בחנויות, וזה אחד מהסמים הגרועים ביותר שיש.), וכו´. פשוט מעצם הנגישות הגבוהה מאוד של הסמים האלו. בתור אחד שמעשן גראס באופן קבוע כבר כמה שנים, אני יכול לומר לך בבטחון מלא שאני, באופן אישי, לא ארשה לעצמי להשתמש בסמים קשים. הציעו לי כבר מגוון די רחב של סמים, כמו כדורי אקסטאזי, טריפים, קוקאין... לכולם אמרתי לא, באופן שאינו משתמע לשתי פנים ובצורה נחרצת. למה אני מספר לכם את זה? בשביל להדגיש עוד יותר את המשפט הבא: סמים קלים לא מובילים לסמים קשים. אנשים מובילים את עצמם לסמים.

tiger

New member
כמה נכון

נרקומנים היום זה כבר ברור יותר מיתמיד (ככל שמיתקדם המחקר והמיפוי של הגנום האנושי)הם אנשים עם נטיה גנטית להיתמכרות. לא משנה אם זה יהיה גרס או קפה שחור או הרואין הם יתמכרו בסוף למשהוא נקודה.ואת זה אומר מכור כמוני שעבר את כל החויה הזו על עצמו.גרס וסמים קלים היו תמיד דבר נחמד אבל הדבר האמיתי היום הדברים הקשים יותר כי זה האופי של המיתמכר הנרקוטי.הוא תמיד יחפש את הדבר הכי חזק בשטח...גרס ומוצרי קאנביס בכלל מעולם לא נחשבו לסמים קשים מידי ומיכאן שגם רמת העיניין שיש לנרקומנים בהם או אפסי.תמיד היה אפסי תמיד ישאר אפסי. אני באופן די יוצא דופן תמיד היצטערתי שלא ידעתי/יכלתי להישאר רק עם הירוק הירוק (או החום החום) הזה. Zאת אולי הטרגדיה של הנרקומנים שהם לא מוצאים נחמה בסמים קלים ולא להיפך. t

tiger

New member
אני למשל הייתי מכור לספרים

הבריחה האולטימטיבית מהמציאות עוד ליפני שידעתי בכלל מה זה סמים. ספרים / טלביזיה לכל הדברים האלה האישיות המיתמכרת מיתמכרת עוד הרבה ליפני שכל סם שהוא קל או קשה חודר אליה. t

avigimel

New member
לא היה כייף להמשיך להיות

מכור לספרים? במקום להיות נרקומן שהרס לעצמו ולמשפחתו את החיים, שישב בכלא, שתלוי כל החיים שלו בסמים - היית פשוט קורא המון ספרים, נחשב לאינטלקטואל בעיני הסביבה. אז כן, יש לך אישיות שמתמכרת. אבל יכולת לנצל את ההתמכרות לקידומך האישי, ובמקום זאת נתת לה להרוס אותך.

ZBlaster

New member
ובגלל זה הוא קיבל את ההזדמנות

הנוספת לתקן את הכל, וזה מה שהוא עשה, ולבן אדם שכזה, שהצליח לצאת מכל החרא שהיה עליו ואיתו, אין מה להגיד חוץ מאשריך ואם אתה לא יכול להבין מה הבן אדם עבר ולהעריך את הבן אדם על היכולות המנטליות החזקות שלו, אז האישיות שלך בסוף תהרוס אותך בזה שאף אחד לא ירצה להיות בקרבתך. שים לב, שהוא כן מעדיף לקרוא ספרים על פני להסניף, ורואים את זה לפי מצבו הנוכחי. שים לב, שאתה מדבר על התמכרות אחת. התמכרות לספרים והתמכרות לסמים זאת התמכרות שונה לגמרי. התמכרות זהו תהליך, וחלק מתהליך זה, תלוי בחוזק הנפשי של הבן אדם, הוא התדרדרות ב"סולם ההתמכרויות", שאוליי זה מתחיל בדברים הכי קטנים כמו טלוויזיה מחשב ושוקולד אבל זה מסתיים בסמים נרקוטיים. בין ספרים לסמים יש מרחק עצום. Z-Blaster

avigimel

New member
לא, הוא לא הצליח לצאת מזה

הוא עדיין לוקח סמים שונים, ביניהם קוקאין/הרואין. ומלבד זאת הוא מטיף ללגליזציה של סמים "קלים" ולכן הוא מסוכן.

סליחה????????

תגיד לי מי אתה חושב שאתה??? מאיפה לך מה הוא לוקח? אבי אני מתאפקת לא להגיד לך באמת להעלם לנו מהנוף,אתה מדבר שטויות על ימין ועל שמאל.... הוא לא מטיף לכלום,הוא מביע את עמדתו האישית,זו דמוקרטיה לשמה,ואתה,עדיין לא המצנזר הראשי של תפוז. תעשה טובה לכולנו,ותצנזר את עצמך.

avigimel

New member
נכון

יש אנשים עם אישיות מתמכרת. גם אני מכור לקוקה קולה. ויש עוד עשרות אלפי אנשים עם התמכרויות ושנות ומשונות. רק שלרוע מזלם של אלו אשר ניסו סמים, הם ימשיכו להשתמש בהם באופן קבוע. אף אדם אינו יכול לקבוע אם יש לו אישיות מתמכרת או לא. אני לדוגמא חוץ מלקולה לא מכור לכלום. אולי אתה, החושב לנסות סמים, תמצא שאתה מתמכר דווקא לסמים???

ZBlaster

New member
ואוליי אתה, המכור לקוקה קולה,

שלא חושב לנסות סמים, תתמכר לסמים אם תקח? אתה מדבר באוליי ואוליי, תעכלס מה אתה רוצה להגיד? Z-Blaster

MARMELAD

New member
הערת ביניים חסרת משמעות:

לי הוא נורא מזכיר את ההומופובים ששורצים בפורומים של ההומואים, קוראים כל הודעה, ואח"כ כותבים כמה הם שונאים הומואים ואיך שזה מגעיל אותם. עד היום שהם שוכבים עם גבר בפעם הראשונה. סתם הערה ללא משמעות

tiger

New member
או עד לסטלה הראשונה...

ותיתפלא כמה כאלה נופלים מהר לסמים הכי קשים. כי מיתחת לכל זה שוכנת נפש של מיתמכר ומה שמדבר זה הפחד...

tiger

New member
ואז הפורום לסמים קלים יראה כמו

חלום רטוב תאמין לי...

למעלה