סמים "קלים" הם סמים!!!!!

ZBlaster

New member
יום יבוא יום יבוא

הוא יבוא במהרה הוא יבוא... בקצב שהעניינים במדינה הזאת מתקדמים אנחנו לא רחוקים מלהראות כמו חלום רטוב...
Z-Blaster

avigimel

New member
נו, היית חייב להעלות את העובדה שאתה

הומו. יופי. מה זה קשור? יש לי הרגשה שאתה פשוט ישבת וחיכית שאני אעלה את הנושא על מנת שתוכל לצרוח "הומופוב", אבל לצערך זה לא קרה ואתה פשוט מעלה זאת ללא שום קשר.

MARMELAD

New member
בכלל לא אמרתי שאני הומו ../images/Emo6.gif

אמרתי שאתה מזכיר לי הומופובים. קראתי עוד פעם את ההודעה שלי כדי להיות בטוח. כן, לא אמרתי בה בשום מקום שאני הומו. אז מה היה לנו כאן.... אתה כבר יודע שאני באמריקה (אבל לא שאני אזרח ארה"ב) אתה יודע שאני הומו (לא חשוב שלא אמרתי את זה) אני עוד אתחיל להרגיש מוחמא
אה, ואם כבר העלית את הנקודה: כן, אני הומו (נראה לי די ברור מאליו כי אני מנהל פורום של הומואים). לא חושב שזה ממש משנה למישהו.

avigimel

New member
אל תרגיש מוחמא, פשוט נתקלתי בך בעבר

בפורומים וזכרתי בגלל השם.

avigimel

New member
אני רוצה להגיד

שמעבר לסכנה בלקיחת סמים על בסיס מזדמן, ישנה גם הסכנה העוד יותר גדולה שאנשים יתמכרו לסמים. אף אדם אינו יכול לאמר אם האישיות שלו היא כזו שלא תגרום לו להתמכר, או שכן. לכן, לא שווה לקחת את הסיכון הזה. אף אדם אינו יכול לדעת מראש אם הוא יתמכר לסמים או לא. מעין רולטה רוסית.

בעיניי החיים הם רולטה רוסית

אז מה,לא תצא מהבית כי מסוכן לעלות על הכביש? או להתפוצץ? אבי כל אחד בוחר את דרכו בחיים,אם כולנו היינו על אותה הדרך היה פה די משעמם. ושני אגבים- טייגר אף על פי היותו נרקומן לשעבר,הוא אינטילקטואל גדול בעיני ואחד האנשים היותר חכמים שפגשתי בחיי,וההתמכרות שלו לא משנה אותו בעיני,הוא בנאדם נפלא,וטוב,ויש לו לב ענק,משהו שאתה לא כל כך מראה לנו פה,ואתה פשוט מוכיח לנו כמה כושר השיפוט שלך גרוע. בנוגע למרמלד,אז מה אם הוא הומו? זה עושה אותו מצורע בעינייך? אם כן ,אז תתביש לך.גם הוא לידיעתך בנאדם,אני מעריכה שטוב (סליחה מרמלד אבל אנחנו עדיין לא הכרנו,כך שזוהי הערכה..אבל תחושת בטן אומרת שאני צודקת..) ולא משנה נטיתו המינית. אבי,אולי די לשפוט אנשים....אתה לא עושה עלי רושם של שופט או עורך דין.. יום טוב,

avigimel

New member
מפחיד אותי איך את לוקחת את כל מה

שאני כותב ומעוותת. אני אמרתי משהו שמרמלד מצורע אם הוא הומו?????? טייגר הוא נרקומן לשעבר? הצחקת אותי. כנראה לא קראת איך הוא לוקח קוקאין/הרואין מדי פעם ויוצא מכלל שליטה. טייגר אדם חכם? על זה יש לנו ויכוח. נכון, יש לו כושר דיבור והוא יודע לנסח דברים בצורה כל כך הפוך על הפוך, אך אם מסתכלים לעומק - בעיני לפחות, דבריו אינם חכמים כלל וכלל.

לאיזה עומק אתה מסכל??

לעומק הבורות כנראה... וכן,התגובה שלך על היותו הומו היתה,הומו,יופי... אני מכירה את טייגר טיפל´ה יותר טוב ממך,ושוב,כיוון שאתה לא שופט ולא דיין,אל לך לשפוט אחרים.שיעור טוב לחיים קצרים. כן,אנייודעת טוב מאוד על הנפילות של טייגר,שלא כמוך מותק,והוא מתמודד בכבוד עם מחלת ההתמכרות,וגם לו יש נפילות מדי פעם,אבל אחרי הכל,הוא בנאדם,והוא משתדל לצאת מזה. והוא חכם,וגם אם לא היה כזה,הייתי עדיין חושבת שהוא יותר חכם ממך,מהסיבה הפשוטה שהוא פתוח לרעיונות אחרים,לדיעות של אחרים,ולדרך חיים שונה משלו,מה שבהחלט אי אפשר להגיד עלייך תתבייש לך אבי!

בעעעעעעעעעע...

וואלה אנשים כמוך צריכים להוציא מחוץ לחוק... מריחואנה/ג´אראס/חשיש= סמים קלים מאמי... את יודעת למה קלים? כי הנזק שהם גורמים- לא כזה מטריד את האנשים... אבל את הממשלה כן... אלכוהול- שהוא חוקי ונראה לך נורא לגיטמי לצאת לפאב ולשתות בירה או וודקה או משהו... נכנס לקטגוריה של סמים קשים כי הנזק שהוא עושה לגוף הוא בלתי הפיך... אז תפסיקי לבלבל בשכל ולכי תורידי איזה ראש. נ.ב. אף פעם אל תהיי נגד משהו שאף פעם לא ניסית... אין בזה שום היגיון... נושי.

נושי כפרע מקפיא מהלך שלי...

מה שלומך מתוקה? איך החופש"ש? מבלה כמו שצריך? תשמעי,אליילה הגיעה להביע את דעתה,ואני מכירה אותה טוב מאוד מפורום אחר,היא אישה מדהימה,עם סיפור מדהים שאני מקווה שתזכו לשמוע יום אחד ממנה,ואני בהחלט מבינה את העמדה שלה לעניין,חוץ מזה,דעתה מותרת פה...כמו כולנו לא? אולי תתקשרי אלי כבר? חולית עלייך מאמי,לא לכעוס הא... מקווה שאת מתכוננת לחגיגות השיחרור...

יוווווווו י´מכוערת...

כל הזמן אומרת שתתקשרי ולא מתקשרת ! אני צריכה לדעת שעברת דירה מהפורום????? אני???? הקרחון המהלך שלך? ממש בושה לדעתי... אני ברגילה את יודעת.... מעשנת... מוצאת תחליפים לקרחון הקר... גררררר... בקיצור נהנית לי... מתי אני רואה אותך כוסית יפיפיה ומסטולה? (אלק אנשלולה לא מסטולה נו באמת על מי את עובדת?) תמסרי לילד נשיקות מהמושב שילי היישר לעזה הרחוקה... אוהבת´תך המוני המונים נושי שלך...

BlueCarrera

New member
אני כל הזמן חוזר על עצמי פה...

את בובה, בובה של הממשל, של האגודות למלחמה בסמים ושל עוד אחרים בעלי המטרה להרחיק אנשים מהסם. המציאות היא שונה, מותק. סמים קלים, (ותכניסי את זה טוב טוב לראש) הם כמו אלכוהול, ובדיוק כמו אלכוהול - אנשים נורמאלים, יקחו ג´וינט\כוסית פעם ב, ואנשים פסיכים יפתחו תלות בחומר\משקה. את פשוט קיבלת את הרושם שכל מי שמשתמש בסמים הקלים, משתמש בהם בכל רגע נתון. המציאות שונה, מותק. ודרך אגב: המשפט: "כל אחד יודע" ממש לא מבוסס. הוא מדבר על דעות, ואני מדבר על עובדות. תבואי לכן עם עובדות מוצקות, ואז נדבר.

קל מאוד לתקוף מי שלא ניסה בעצמו

תרשו לי לצאת מעט מהנימוסיות המעצבנת שלי: אתם לצערי לא מבינים על מה אתם מדברים!!!! לכל החדשים, כדאי להבין מעט עם מי יש לכם עסק. אני לא שייכת לממשל, אני לא שייכת למבקרים מבחוץ. אני שייכת לקבוצת ההורים שאחד מהילדים שלהם נפל למערכת הבלתי מרוסנת של סמים. לכן, תשאלו מי את לאלו שלא מכירים אותי לפני שתוקפים!!!!! אני חוזרת וטוענת, אני לא צריכה לנסות סמים "קלים" על מנת לדעת את הנזק שזה גורם! יש לי את זה כאן ממש קרוב, בתוך הלב שלי, כשהבן שלי התחיל עם גראס וכשפרצו אלינו הביתה כוחות של הימ"ר ומצאו גידול 30 שתילי גראס. יש לי את זה כאן קרוב, בגוף שלי, בעייפות שלי, כי אני עובדת כמעט 12 שעות ביום על מנת לכסות את החובות שהבן שלי הכניס אותי. יש לי את זה כאן בתוכי, כשאני רואה את הבן שלי מתייסר על זה שהתחיל בכלל עם הסמים "הקלים" והגיע לאן שהגיע. אני לא מתכוונת להגיד לכם שלא כדאי לכם, אני לא מתכוונת להגיד לכם שכניסה ל"סמים קלים" זה כניסה למקום בו הזמן קופא ובנפש חושך. אני לא מתכוונת להגיד לכם שמי שזקוק לחפש משהו שירדים לו את הכאב, כדאי לו ורצוי שיילך לטיפול, שיטפל בעצמו לפני שגם המוח קופא. אני רק מתכוונת להגיד לכם שסמים זה זבל גלית

BlueCarrera

New member
דבר ראשון לא תקפתי אותך...

דבר שני, המקרה שקרה לך מצער מאוד, והיתי רוצה לשמוע ממך את כל הסיפור. דרך אגב, לא אמרתי שאת צריכה לנסות את זה.

ואל תקרא לי מותק או בובה!!!

ככל שאני קוראת שוב ושוב את ההודעות שלך גורם לי לעוד כעס ועל זה לא אעבור בשתיקה

BlueCarrera

New member
אוף... זה היה בצחוק...

אני מצטער. טוב ? לא ידעתי מי את ומה קרה לך. עכשיו אם אפשר, אני יכול לשמוע את כל הסיפור ?

תלך לפורום התמכרויות

וחפש החל מחודש נובמבר-דצמבר תחת השמות eliela או א ל י א ל ה

BlueCarrera

New member
יש לי שאלה, שלא מצאתי עליה תשובה

בהודעות שלך. מה הבן שלך אמר על כל זה ? ששאלת אותו, למה הוא עשה את זה, מה הוא ענה לך. בבקשה תעני, זה חשוב מאוד.

הוא עדיין לא בשלב שמדבר

על מה שקרה, הוא מדי פעם זורק משפט שקשור לעבר. אני ממשיכה לעדכן את הפורום "התמכרויות" במה שקורה עם הבן שלי. אתה קראת קצת מי אני? גלית

BlueCarrera

New member
קראתי את ההודעה על היומהולדת...

עדיין לא הבנתי עוד את כל הסיפור. תקני אותי אם אני טועה: הבן שלך התמכר לסמים והחל לגדל בבית צמחים. הימ"ר באו לבית ועצמו אותו, ועכשיו הוא מתאשפז איפושהו. ובעקבות כך הוא גם גורש מהקיבוץ ולא ראית אותו חצי שנה. חוץ מזה, אני לא יודע עוד. אני ישמח אם תרחיבי קצת.

למעלה