סמנו לעצמכם

smile2life

New member
סמנו לעצמכם ../images/Emo127.gif

במועדפים או ב BOOKMARK או איך שזה לא נקרא אצלכם: היום אמור להפתח אתר "אגף השקום": הפורטל של נכי צה"ל. הפורטל הינו פרוייקט עצמאי של הכותב אגף השיקום ויכלול בתוכו: תשובות על שאלות נפוצות הנוגעות לכל אחד ואחת מאיתנו, מספרי טלפון שימושיים, מבצעים והנחות , מאמרים, פינת יצירה, סיפורים אישיים ועוד. כולכם מוזמנים לבקר באתר.

תודה רבה על הפירגון

בהזדמנות זו הרשו לי להזמין את כולכם היום בערב לבקר בפורטל. מצפה לראותכם,

כן כבר

ביקרתי וקצת הסבתבחתי אולי תוך יום יומיים אתמצא יותר שם בכל מקרה בהצלחה לכולם

תודה רבה

תעבור על המדריך למשתמש ואני מאמין שתבין איך האתר מחולק מצפה לשובך, עורך הפורטל

עזרה ברישום

הרישום בפורטל נעשה פעמים בשל העובדה כי ישנם חברים רבים אשר מעדיפים להשאר בעילום שם לכן הרישום במועדון ההטבות יישאר חסוי במערכת והחברים שהצטרפו יוכלו להנות משלל מבצעים, הנחות והטבות. הרישום נעשה מהדף הראשי והסיסמא נשלחת במייל חוזר, לאחר מכן אלו שרוצים יכולים לשנות את הסיסמא. הרישום השני נעשה דרך הפורום, רישום פשוט למדי אנא נסה שנית. מצפה לשובך, עורך הפורטל

השארת תגובה

היי באתר יכולים להשאיר תגובות רק חברים, עליך להרשם תחילה לקבל את הסיסמא במייל ולהכנס כחבר לאתר, בתור חבר תוכל להוסיף תגובה על כתבות בלבד. נשמח לראותך שוב, עורך הפורטל

בדף הראשי יש מדריך למשתמש

בדף הראשי קיים מדריך למשתמש תוכלו להעזר בו על מנת להתמצא בפורטל, הפורטל אמור להיות ידידותי למשתמש. אנא נסה שוב, נשמח לראותך, עורך הפורטל

DCS

New member
שיהיה בהצלחה

הרישום קצת מסורבל, ולא מתקבל. ודרך אגב הדפים לא ידידותיים ועמוסים בפרטים. כוונתי לפורום (של הלינקים באנגלית)אנחנו עדיין חיים בישראל לפי דעתי לאורר את הדפים ,וחסרים לינקים בעברית בהצלחה DCS

smile2life

New member
אכן

כולנו איתך וכאולם גם מאחלים בהצלחה עם הפורטל החדש. לא יודע למה אבל אני הסתדרתי נפלא שם - אולי זה בגלל שדרך המחשבה שלי מסובכת אבל פשוטה, אולי זה בגל שאצלי השריטה עמוקה אבל לא כמו אצל אדם בריא ואולי סתם כי ידעתי מה אני מחפש משיחה מוקדמת איתך....

נכה צהל

New member
כל הכבוד!!! ../images/Emo104.gif ../images/Emo50.gif

שלום לך עורך הפורטל, אני חייב לומר שהשקעת בחתיכת פורטל רציני! זה ממש אתר גדול ורציני ולא ציפיתי שיקום מישהו שישקיע כל כך. עלה והצלח עם האתר. ושוב - כל הכבוד! לגבי הגלישה באתר האמת שזה דיי נוח לפי מה שראיתי יש תפריט מאוד מסודר מימין שמרכז את כל המדורים שיש באתר. נכה צה"ל.

שני 4

New member
מני יש לי שאלה- אתה תמיד מתייחס

אל הנכות שלך "שריטה?" אתה באמת שהנכות שלך מותירה בך שריטה כלשהיא? מצטערת על השאלה- אני פשוט לא מבינה במה מתבטא הנכות שלך? נ.ב- אם השאלה מעליבה אני מצטערת. וחברים- אנא אל תרדו עלי בגלל השאלה הזאת, אני שואלת זאת מתום-לב.

smile2life

New member
"שריטה" = נכות מתחילה בראש

שני היי, זהו סלנג של פגועי חבלה מוחית. ונדמה לי שזו הפעם הראשונה שהתייחסתי לנכות שלי בפורום. אם אני לא טועה זהו CATCH שמתייחס אל נכותו כ"שריטה", עד כמה שאני מכיר אותו נכותו אינה ניראית לעין

טעות

השריטה אומנם לא פיזית אבל בהחלט נראית לעין ולעיתים אף מורגשת

למעלה