סמנו לעצמכם

הושא יטופל עוד היום

תודה רבה על הפידבק, נושא בפורום יכנס לשלב מואץ לשיפורו המיידי ע"י צוות הפורטל, אני מאמין שכבר הערב תוכל לחוש בשינוי. מצפה לראותך שוב, עורך הפורטל

thesurvivor

New member
שלום לכם ומזל טוב ,ובהצלחה ../images/Emo57.gif

שיהיה לכם בהצלחה , ואני מברך על רעיון המעולה ועל הפרוייקט החשוב הזה .

כל הכבוד על ההשקעה ועל התוצאה

נכנסתי לפורטל החדש וכבר מצאתי מה שחיפשתי. עדיין לא הספקתי לעיין בו הרבה אבל כבר ממבט ראשון נראה נאה ובעל תוכן. בהזדמנות אשמח לקבל הסבר מה היתרון בהרשמה האישית. ושוב, תודה, וכל הכבוד.

יתרונות ההרשמה לפורטל

כרגע רוב רובם של הקטגוריות פתוחות לכל החברים והאורחים, בעתיד, לאחר שנשפר את גירסת ההרצה, הכניסה למדורים כמו : שלח סיפור וחברים כותבים, כניסה למועדון ההטבות, שליחת ידיעון לחבר שיכלול מבצעים והטבות, מתוכנן בעתיד הקרוב להנפיק כרטיסי מועדון הטבות ועוד דברים נוספים לא ינתנו לגישה לאורחים בלבד. דחיית פתיחת הפורטל מיום העצמאות לאתמול בערב הייתה אך ורק מהסיבה שחיפשנו פיתרון לכל הנושא של הרישום באתר, לכן ישנם שני אפשרויות רישום, אחת - למועדון ההטבות רישום זה נשאר חסוי המערכת הפורטל, הרישום לא יוצג בפני אנשים אחרים ולא יהיה זמין לשאר החברים, הרישום יאפשר לחברים לקבל הטבות ולהשתמש בכל הקטגוריות שמוצעות בפורטל. שניים - פורום רישום בפורום יכול להעשות גם בשם בדוי, הרישום יאפשר גלישה בפורום, העמדת סקר אישי לשאר החברים, תיבת תזכורות אישית וכן תיבת הודעות אישית. ככל שירשמו יותר חברים לפורטל כך צוות הפורטל יוכל להשיג הטבות יותר טובות כגון ההטבה שניתנת כיום ע"י ברק 013, אנא שימו לב כי המחירים כוללים מע"מ וכן התשלום במבצע גלישה ללא הגבלה הוא לזמן בלתי מוגבל שלא כמו בשאר החברות שאחרי 6 חודשים מעלים את המחיר בחזרנ לעד פי 2. מצפה לראותכם, עורך הפורטל

Tim25

New member
נראה טוב...|דוד|

בהצלחה עם האתר לנכי צה"ל, האתר נראה ממש טוב. יש הרבה תוכן וזה חשוב, כמו כן החיפוש שלכם מעולה! ערכתי חיפוש על הערך "רכב" ומצאתי מהר מאוד מה שחיפשתי.

תודה רבה רבה

תודה רבה על הפידבק, מקווה שהפורטל ישמש את כלל נכי צה"ל בישראל. מצפה לשובך,

שני 4

New member
רציתי להגיד שהאתר פשוט 10, כל כך

הרבה אינפורמציה, וחוקים יש שם, שלדעתי כל נכה צה"ל אמור להיות מודע לו. ניסיתי לרשום דברים בחיפוש, ולא הצלחתי, ניסתי לרשום ז"א לנסות לקבל פרטים על לשכת ת"א ולא עלה שום דבר. לא כתובת ולא טלפון. אני יודעת שהאתר נמצא בחבלי לידה, ושתגמר עבודת ההכנה האתר פשוט יהיה מעולה(גם עכשיו הוא טוב) ויהיה ניתן להתמצא בו בקלות. יששר כח, לאותם אנשים שיודעים שבשביל אנשים מסוימים נושא השיקום הוא חשוב לגביהם.

חיפוש באתר

שני שלום וברכה, ראשית תודה רבה על הפירגון הרב, החיפוש באתר נעשה על פי מילה אחת ולא מספר מילים אנא נסי שוב. בתקווה שהצלחתי לעזור, נ.ב לשכות השיקום הקטגוריה עדין לא פעילה, מקווה שתפעל בקרוב

רינו

New member
שני נשמה !!לא לתת ציון 10 סתם כך.

אני מבין את התענינותך הרבה בעיניין.אבל רחוקה הדרך בשביל שהאתר יקבל ציון 10. כי.................................. רוב האינפרומציה מעותק מ"חוברת שרותים וזכאויות לנכים"משנת 1986 . וזה אומר שלא הרבה השתנה כך שלקרוא את החוברת אני גם יכול לקרוא. מה שאני כן מצפה ,שיתנו זכויות שמקבלים אותם רק בחדריי-חדרים. את רוצה דוגמא? בבקשה- מי שהולך לטיפול פסיכולוגי לא זכאיי להחזר הוצאות נסיעה,אפילו אם נכותו מוכרת מצורך טיפול זה.(ולמה לא? השד יודע..כי כך כתוב "בספר החוקים) אז מה עושים?????? רושמים בדף ההוצאות :טיפול פסיכיאטרי,ואז זה כן מוכר. את מבינה??????? .הכל משחק מילים. ככה זה בחיים

רינו

New member
בוקר טוב איש הגשם הנחמד../images/Emo24.gif

כל בוקר כאשר אתה מתקשר לעובדת-שיקום ועונה כרגיל תקליט,פשוט לאמר להם בתקליט::: בוקר טוב מדבר.......מה עשיתם למעננו היום? מניסיון אישי..הם חוזרים אלייך,ולו רק מנימוס.

שני 4

New member
רינו הי, מה שלומך? רונו לדעתי האתר

של השיקום הוא טוב מאוד, בכל האינטרנט לא תמצא אתר שמכיל אינפורמציה כזו. וזה לא חשוב שאותה אינפורמציה נמצאת בספר הזכויות של הנכים,כי גם אותו אפקט שיש בפורומים השונים ,יש בקבוצות תמיכה. אתה מבין למה אני מתכוונת. אני חושבת שכל הכבוד שיש אתר שכזה. אתר זה מלווה בדברים שונים שלא מצויים בספר זכויות. בחייאתק רינו- לא נריב על סוגיה זו. אוהבת אותך שני

רינו

New member
חזרתי בי........../images/Emo151.gif

כניראה מה שכותבים או אומרים בלילה,זה לא מה שחושבים ביום. יבורכו כל עושיי המלאכה הברוכה לרווחת נכיי-צהל. ואמרתי כבר שהכל בא מאהבה?

לצורך זאת נפתח הפורטל

הפורטל נפתח על מנת להתחיל ולאגור בכתוב את כל הזכויות שנכים לא מכירים וכך להתחיל לנהל רשומה מסודרת, כרגע רוב הדברים נלקחו מהחוברות של אגף השיקום רכב רפואי וכד´ וחוץ מזה בנושאים שידועים לנו הוספו זכויות כגון : אם אתה שכיר ויוצא לחמי מרפא עפ תביא אישור ממקום העבודה שלא שולמה לך משכורת בגין החופשה בחמי מרפא, תקבל תשלום מאגף השיקום. ועוד הרבה דוגמאות, לכן מכיוון שכל מרתון מתחיל במטר הראשון באו נצא לדרך. מצפה לשובכם, אריק

ד"א כתבו היום על הפורטל בידיעות

במוסף כלכלה בעמוד 9 בידיעות אחרונות יצאה ידיעה על פתיחת פורטל נכי צה"ל בישראל. לכל המעוניינים והמעוניינות אריק

למעלה