וואו עברתםאת ה150 תגובות **כבוד**
S ShukyD New member 21/8/06 #158 אני עשיתי את ה50 האחרונות ב3 דקות בערך יש לי פערים להשלים מנשמע אורית? או איך שלא קוראים לך
ג גינגימניה New member 21/8/06 #160 קוראים לי אורית..../images/Emo13.gif תשלים את הפערים ואולי נגיע למאתיים הודעות.
S ShukyD New member 21/8/06 #161 חוצפנית אני מנסה לפתות אותך ואת מתעסקת לי בפערים אפילו לא ענית למנשמע שלי לא שואל אותך יותר!
ג גינגימניה New member 21/8/06 #165 שלומי בסדר../images/Emo13.gifואני לא נענית לפיתויים בעצם יש כמה, אבל זה לא לכאן
T tkuihehr New member 21/8/06 #163 יפה מאוד במיוחד אחרי שאני מרגיש חפירת יתר במקום הזה, אתה שוקי? אתה רק מבקר או שאתה חדש?, או שלא הייתי פה המון זמן...
יפה מאוד במיוחד אחרי שאני מרגיש חפירת יתר במקום הזה, אתה שוקי? אתה רק מבקר או שאתה חדש?, או שלא הייתי פה המון זמן...
S ShukyD New member 21/8/06 #166 אני יואב, נעים מאוד לפי הדר אני הבנאדם הכי מצחיק באינטרנט תואר מפוקפק משהו והייתי פה תקופה <בערך מאז שהפורום הוקם> אבל התחלתי לעבוד בזמן האחרון אז אין לי כוח\אפשרות להכנס
אני יואב, נעים מאוד לפי הדר אני הבנאדם הכי מצחיק באינטרנט תואר מפוקפק משהו והייתי פה תקופה <בערך מאז שהפורום הוקם> אבל התחלתי לעבוד בזמן האחרון אז אין לי כוח\אפשרות להכנס
L lama האחד New member 21/8/06 #168 זה יואב ושניכם לא הייתם פה הרבה זמן אבל לפי מיטב הבנתי אתה היית פה לפניו עוד מהקומונה...
T tkuihehr New member 21/8/06 #177 אני הייתי פה מהרגע הראשון אבל החסרתי הרבה בזמן המלחמה, ועכשיו אני כאן יותר, יותר מדי אפילו, ויואב? משום מה אני לא זוכר, אז סליחה... מעכשיו אני יודע
אני הייתי פה מהרגע הראשון אבל החסרתי הרבה בזמן המלחמה, ועכשיו אני כאן יותר, יותר מדי אפילו, ויואב? משום מה אני לא זוכר, אז סליחה... מעכשיו אני יודע