סססס סינגלס 06!!

RJlake

New member
אמאלה!!../images/Emo2.gif הקול שלה מפחיד

מאיים ומהיר בצורה מטורפת בחדשות! חחחחחחחחחחחחחחחחחח של גלגל"צ!!!!!
אפילו דקה לא עברה!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזו נדחפת שהיא נכנסה לו לשדור!!!

tkuihehr

New member
מותר לה

יש בינהם קשר מיוחד, את זה אנחנו כבר מכירים. היא מתפקעת מצחוק, אפילו קוואמי אמר שהיא שמחה במיוחד היום. אני אוהב שהם מדברים ונדחפים אחד לשני, וגם בסוף של סינגלס שהם מדברים וצועקים ביחד ושוכחים את המיקרופון פתוח
... שווים הרגעים האלה..

tkuihehr

New member
הדר שוב בחדשות,

משהו אחרון להגיד: בד"כ אני כאן חופר, היום התלהבתי יותר מדי יצאתי נידי לאללה לשרשור, להדר, ולסינגלס. אז אני מצטער על זה, היום פשוט הייתי ממש צריך התלהבות כדי לצאת מדיכאון קודם. מבטיח לכם שאני לא אגזים יותר, אחזור לעצמי החל משרשור סינגלס של מחר [שאני לא אהיה פה, אז אולי בגלל זה] ... זהו, רציתי רק להגיד <הדר שוב התבלבלה בחדשות, ואמרה בסוף "עד כאן מחדר החדשות של גלגלצ, אהה, גל"צ">

RJlake

New member
אבל זה אחלה בחלה! לשם כך נועדו

השרשורים הללו!! להצפה\סגידה\חפירה\התלהבות וכל דבר אחר שבכל פורום אחר היית מקבל חסימה בגללו
ולכן בשם ליאורה אני נותנת לך את האישור להמשיך בעבודת קודש זו. לך ולכולם פה!

tkuihehr

New member
סבבה

היום היו מעל 200 תגובות, שזה יפה, מזכיר את ימי הקומונה העליזים היתה היום אחלה תוכנית מצויינת, ואני אשמח נורא אם גם מחרתיים יהיה ככה...

נכון שהדר נשמע כאילו היא מתפקעת?

הכוונה בחדשות, כאילו לא יודעת אני התפקעתי מאופן הקריאה ולא המתוכן
חחח

tkuihehr

New member
גם אני, גם כולם

כמו תמיד, לכן אנחנו אוהבים שהיא קוראת את החדשות, כי היא חייבת להיות הרי רצינית, ואז שניה אח"כ שוב מותר לה להתפרע בתוכנית, אז היא פותחת את השעה בהתפרעות יתר, זה טוב... שתקרא תמיד את החדשות, עד כמה שהחדשות תמיד רעות ולא נעים, כשהיא קוראת אותן ,הן יותר נחמדות

tkuihehr

New member
נגמר- לילה טוב../images/Emo20.gif

ליאורה , נגמר סינגלס, היה היום מ-ע-ו-ל-ה, יותר מהרגיל, הפסדת, בעיה שלך, את תישני עם זה.... לילה טוףףף

RJlake

New member
../images/Emo6.gif אבל היא רואה עברי../images/Emo99.gif

הייתי מוכנה להפסיד סינגלס בשביל עברי
לילה טוב!

RJlake

New member
כי אין עם מי וגם מחר יש את הקורס

מה שאומר לקום בשבע

RJlake

New member
אפשר או בוקר או ערב,אני בחרתי

בוקר כי בערב זה סתם תופס לי את כל היום...ואצלנו זה 4 וחצי שעות

limors2

Active member
וואי../images/Emo54.gif

נשמע שהייתה תוכנית ממש טובה, חבל שפספסתי.... אבל עברי היה מדהים
ולפחות עם השרשור הזה לא פספסתי לגמרי

tkuihehr

New member
נכון, לפחות נהנית, ועוד איך נהנית

עברי נפלא, שווה להפסיד סינגלס, גם עם זאת התוכנית הכי טובה שהיתה כבר המון המון זמן...

למעלה