סססס סינגלס 06!!

tkuihehr

New member
היה לי את זה שנה שעברה גם

תשקיעי כמה שאת יכולה, ותתכונני ללחץ בלימודים [את עדיין בי"ב נכון? מגיע אח"כ לחץ ענק, עם כול הביצפר והחברים וזה. אני אישית דווקא אהבתי, אבל הרוב מן הסתם לא אהבו את הלחץ], אל תזניחי, לי זה קצת דפק... בהצלחה בכל מצב

RJlake

New member
ת'אמת זה יהיה רק בספטמבר וטיפה

אוקטובר כי הבחינה היא ב-16\17 הבעיה שזה עומס עכשיו כי אני גם לומדת נהיגה אז זה תוקע הכל

tkuihehr

New member
כן, בול מה שהיה לי

שלי אפילו היה ב9/10 רק יהיה בסדר, יהיה לחץ, אבל כשיישתחרר יהיה מצויין...

tkuihehr

New member
לא, הקורס היה דפוק

לא לימד אותי שום דבר חדש, הדבר הטוב היחיד שהוא עשה זה להושיב אותי על התחת ולהגיד לי ללמוד! במקרה שלי זה חלק נורא נורא חשוב, אבל אם את מאלה שיודעים לשבת ולדגור לבד, אז הקורס קצת מיותר, לא מזיק כמובן, ואחרי שהוא כבר שולם אז ברור שהולכים אליו, אבל אם הייתי יכול לשקול מחדש, הייתי מוותר ולומד לבד עם חברים צמודים אחרים שהלכו לקורס...

RJlake

New member
דווקא עד עכשיו הוא סבבה

נתחיל מזה שהם מביאים מלא ספרים עם תרגול וגם מלא דפים עם כללים מרוכזים שזה ממש טוב. וגם כל מני שיטות ודרכים לפתור ממש מהר שתכלס זו המהות בפסיכו' אז נקווה שזה באמת יעזור בסופו של דבר והציון יהיה נחמד

tkuihehr

New member
בטח שזה יעזור,והציון בטוח יהיה נחמד

ואת הכי תצליחי בעולם, ותפציצי את כל ה800 ,ותהיי חכמת הפורום...

אני פשוט בפריוקט אקדמיה

ויש איזשהו תורם אנונימי שמתרים כסף לפרויקט המיוחד הזה.. זה כולל תגבורים וגם טיולים מגניבים למכללות/אוניברסיטאות וכל מיני היה לנו טיול לחולון ושם הינו בHIT,ונכנסנו לרדיו הקמפוס..
ובכלל טיולים שוים יש..

היה גשם בצפון../images/Emo6.gif

כאילו לא בכל הצפון, בצפת קריית שמונה ועוד איזורים "גשמי קיץ" מוכר?

למעלה