איפה ההופעה של עברי לידר? בירושלים? חחחח אחותי הולכת להופעה הזאת על מדים, טיול צבאי שכזה
ג גינגימניה New member 20/8/06 #35 איפה ההופעה של עברי לידר? בירושלים? חחחח אחותי הולכת להופעה הזאת על מדים, טיול צבאי שכזה
ג גינגימניה New member 20/8/06 #43 כן..שווה החופשה שהביאו לה! היא שם עם כל הגדוד..נראה לי ומחר היא שנה בצבא והיא אוהבת את עברי לידר!
T tkuihehr New member 20/8/06 #72 עברייייי עברי מעולה, כמה שההופעות שלו שוות!! שווה להיות שם, ליאורה, למרות שאת לא קוראת את זה בזמן, תהני!
עברייייי עברי מעולה, כמה שההופעות שלו שוות!! שווה להיות שם, ליאורה, למרות שאת לא קוראת את זה בזמן, תהני!
S S m e l l y Cat New member 20/8/06 #46 נועם../images/Emo99.gif ואנדרו בירד../images/Emo99.gif הוא הבנאדם הכי מוכשר בעולם!!!!!! כולו
R RJlake New member 20/8/06 #49 אוו אני אוהבת כאלו!../images/Emo12.gif הוא מנגן על פסנתר? ומה הוא שר?
S S m e l l y Cat New member 20/8/06 #56 על כינור!!!!../images/Emo99.gif הוא שר דברים שאת לא מכירה Skin is, My Fake Palindromes A Nervous Tic Motion of the Head to the Left Action/Adventure את מוזמנת להוריד! אבל לא יודעת אם תאהבי
על כינור!!!!../images/Emo99.gif הוא שר דברים שאת לא מכירה Skin is, My Fake Palindromes A Nervous Tic Motion of the Head to the Left Action/Adventure את מוזמנת להוריד! אבל לא יודעת אם תאהבי
T tkuihehr New member 20/8/06 #71 כי הישן פשוט טוב והחדש יושמע, אל תדאגי, בינתיים נחמד לשמוע את זה...
T tkuihehr New member 20/8/06 #47 סינגלססססס! גם אני כאן~! וואי, איזה שרשורפלצת זה הולך להיות, כולה עברנו רבע תוכנית וחפרנו מאה תגובות ורק עכשיו אני נכנס...
סינגלססססס! גם אני כאן~! וואי, איזה שרשורפלצת זה הולך להיות, כולה עברנו רבע תוכנית וחפרנו מאה תגובות ורק עכשיו אני נכנס...