ספוילרים להערב, מתחתי
- הסבר בפנים

Yo-man

New member
ספוילרים להערב, מתחתי
- הסבר בפנים

למי שעוד לא הבין
בכותרת רק לכתוב את שם המשחק או המשחקים (או "הכל")
שום הפניה לאדם ספציפי, פציעות, או טריוויה.
שום מידע אחר, חוץ משם הקבוצות עליהן כתוב בתוך ההודעה
ואם אתם לא בטוחים - תכתבו שזה ספוילר על כל המחזור.
עדיף שלא יכנסו אנשים שאולי יש להם מה להגיד על מה שכתבתם מאשר שיכנסו כאלה שזה יקלקל להם משחק.

תודה ותהנו

effkef

New member
ג'איינטס-איגלס

ההגנה של הג'איינטס פתחו מאוד טוב את המשחק... עד עכשיו זה לא נראה שהפציעה של ויק מפריעה לו.. הבעיה היא (כרגיל העונה) ההתקפה.. במשחק טוב כזה של ההגנה ההתקפה חייבת לשים נקודות על הלוח כדי לתת מוטיבציה להגנה ובנתיים רק FG 12-0

Yo-man

New member
NYG@PHI

הו, זה רק נהיה גרוע יותר
ויק פצוע ויצא מהמשחק.
פולס נכנס, הביא את פילי לקו ה-3 בעבודה ממש יפה,
אבל אז חיכה יותר מידי כשמגן רודף אחריו, איבד את הכדור.
איזה דיכאון.

roy2211

New member
• ג'איינטס-איגלס ספויילר

זה לא היה פולס אלא ה QB השלישי בארקלי

Yo-man

New member
NYG@PHI

והבור מעמיק.
צ'יפ קלי בניסיון לנסוך ביטחון על ה-QB המטופש שלו הולך על ניסיון 4 ל-9 יארד מטווח של שער שדה ומאבד את הכדור אחרי סנאפ גרוע ומסירה חזקה וגבוהה מידי.
פפפפפפ
עכשיו אני שמח שאני שאני צריך לצאת מהבית עוד 10 דקות.
(אלא אם יהיה עוד מיריקל ואז אני אשמח בצפיה מאוחרת...)

eran113

New member
NYG@PHI & DAL@DET

שבוע שעבר הג'איינטס הזכירו לי איך מרגישים אחרי ניצחון והשבוע הם הזכירו לי איך מרגיש ניצחון שני רצוף.
תמיד כיף לנצח את האיגלס שמזמן לא ניצחו בבית. אין ספק ששתי הקבוצות חלשות נורא וניתן לשייך אותם לקבוצות עם הרמה היותר נמוכה בליגה.
לפחות הג'איינטס מראים מגמת שיפור בשלושה שבועות אחרונים (גם נגד שיקגו הם שיחקו סביר) וזהו משחק שני שאיליי גם לא מאבד שזה נחמד.
שבוע הבא יש BYE ולאחר מכן שלושה משחקי בית רצופים. לא מאמין שיש סיכוי להשיג משהו העונה אבל יהיה נחמד לראות משחקים של ניו יורק שהם תחרותיים ומסוגלים לנצח.

ממש רציתי שדאלאס יפסידו אבל זה פשוט לא הלך לדטרויט המשחק. כל כך הרבה איבודית טפשיים. דאלאס לא הצליחו לנצל חלק גדול מאותם איבודים אבל לקראת סוף המשחק הם עשו כמה מהלכים טובים.
המשחק לא גמר ונשאר עוד דקה ועשרים אבל הכדור של דאלאס ונשאר טיים אווט אחד לדטרויט כך שאין ממש סיכוי לדעתי.

eran113

New member
המשך

איזה סיום בדטרויט. אני יכול לקחת את המילים שלי בחזרה מההודעה הקורמת?
בדקה אחת סטאפורד מצליח לעשות את הבלתי יאומן ולהבקיע ט"ד כאשר במהלך האחרון זה היה נראה שהוא הולך לעשות סנאפ אבל במקום זאת הוא מקפץ לעבר הט"ד (הם היו יארד אחד משם).
עכשיו דאלאס עם מאזן של 4-4. הבית הזה משוגע, ודאלאס למרות שהם הטובים ביותר בבית לא מצליחים לברוח. לדעתי ניו יורד ופילי לא שוות ראש בית והמאבק יהיה בסופו של דבר בין וושינגטון שאני מצפה שישתפרו ככה שתתקדם העונה (רק שזה לא היהיה להם מאוחר מדיי) ודאלאס שאוהבים לבעוט (אבל ממש חזק) בדלי שלהם.

roy2211

New member
דאלאס - דטרויט

|איזה תפיסה של דז בריאנט דרך שחקן הגנה ל TD.
צריך לפתוח ועדת חקירה לבדוק למה זה היה הכדור היחיד במחצית שנמסר לכיוון שלו.

roy2211

New member
דאלאס דטרויט

לא יאומן שההגנה של דאלאס עם 3 חטיפות אבל אף אחד שם לא סוגר את קלווין ג'ונסון כבר יש לו מעל 200 יארד והוא חופשי בכל סנאפץ

omrili77

New member
DAL@DET

מסר אישי למאט סטאפורד:
כפרה, עיניים, נשמה, אני לגמרי בעדכם, אבל אתה מוכן אולי להפסיק למסור למגטרון? הוא טוחן אותי בפנטזי וזה לא כיף לי...
אתה באמת סומך עליו אחרי הפאמבל המטופש?
מה אתה אומר? אין לך אף רסיבר חוץ ממנו שיכול לתפוס אפילו כדור ים מתנפח? נו שוין, ניסיתי...

אני כזה זונת פנטזי, אשכרה שמחתי כשבוש ומגטרון פימבלו

RoyBehar

New member
דטרויט - דאלאס

Bow down before the mighty megatron, puny cowboy earthlings!!

איזה מפלצת הבנאדם הזה. איך אני שמח שהוא אצלי בקבוצה.

דרך אגב, איך זה שיש בונוס לרסיבר במשחק של מעל 200 יארד אבל כשהוא עובר את ה300 לא?

Yo-man

New member
המשך

כי הסבירות שזה יקרה נורא נמוכה, ואם הוא הגיע ל-300 הוא עשה כבר מלא נקודות, ולא צריך לתת לך עוד בונוס על זה.
גם ל-QB יש רק עד 500. מה יקרה כשהוא יעשה 700?
א. אתה תנצח
ב. לא יהיו בונוסים נוספים.

itamarlr

New member
ספוילר
NYG@PHI

הlong snap של הג'איינטס שנגמר בTD של האיגלס היה הדבר הכי מצחיק שראיתי בNFL בזמן האחרון
באמת לא זוכר מתי בפעם האחרונה צחקתי כל כך בקל רם ממהלך בNFL

ESPN

New member
OAK-PIT

ווואו.... איזה מהלך מטורף של טרל פרייר...
ועוד הוא עושה את זה בזמן שהוא לובש את המספר של ג'מרקוס ראסל, רק עכשיו שמתי לב לזה.

10nircohen

New member
לא ספוילר PIT @ OAK

מישהו החליט סופסוף שהעיגול החום ההוא של קבוצת הבייסבול מגעיל מספיק בשביל להחליף אותו בלוגו של אוקלנד במרכז המגרש... אחד הסמלים היפים לדעתי... אז שאפו על זה.

10nircohen

New member
חידוד (לא ספוילר)

כמובן שהתכוונתי ללוגו של הריידרס... עם הפיראט והרטייה

RoyBehar

New member
זה לא פשוט כי נגמרה עונת הבייסבול באוקלנד?

בכל מקרה, הדרך היחידה לשפר את המגרש הזה תהיה להביא עוד איזה 500-600 טון עפר כמו שהיה שם ולכסות לגמרי את כל המגרש.

10nircohen

New member
יש מצב , לא מתעניין בבייסבול. בכל מקרה...

...פשוט כאב לי לראות את זה. הרבה יותר יפה ככה

למעלה