WAS AT DEN
ה 2 cents שלי..
[בשיחה ביניינו בסוף המשחק, רועי ציין את ההגנה של דנבר ש"נזכרה סוף,סוף לשחק". לא לחלוטין לא מסכים, אלו היו הערותי..]
שמע,
זה קצת יותר מורכב מזה..
אני חושב שזאת הזנה הדדית..
דאלאס - אין מה לעשות,זה היכולת הפוקסיונרית של רומו לאלתר(עד שהמזל נגמר..)
ג'קס - ממה שבראיינט עשה, הם עלו על הנוסחה שבלי הMLB המקורי(נו,זה שנפצע בדרופ של תרביית'ן) - מרכז הסקנדרי מורכב מחבר'ה צנומים שמתקשים מול רסיברים גדולים וטחנו אותנו עם בלקמון..
במקביל,הסקנדרי שלהם שיחק HOLDING מהתחלה בקטע של "אין לי מה להפסיד,ועדיף שריקה...
ומכיוון שהמשחק של פייטון פחות בנוי על תותח-יד וריצה של הרסיברים ויותר על שבירות מהירות ומסירות מתוזמנות - ג'קס(וכמותם השאר) גילו שאלו אחיזות ו P.I'S שהשופטים מרבים לפספס..
וכשבמקביל יש משחק ריצה חלש בגלל פציעות ב OLINE (קלאיידי כבר היה אז בחוץ) - זה מכריח את מאנינג לשחק שמרני, שזה אומר שמספיק שדאון אחד מתפספס ואתה בבעיה..
זה [וכאן הנקודה העיקרית] שם הגנת סקנדרי שבנויה בעיקר זריזות ותכסיסנות (ופחות על מהירות ופיזיות) -לשחק זהיר בניגוד לאופייה - וזה מאפשר לטחון אותה עם ריצה החוצה ומסירות לקאטים באמצע.
אינדי- פה פשוט לקחו את מה שקרה מול ג'קס והעצימו אותו תוך שהם מנצלים פי כמה את הדילול ב OLINE.
ומרגע שלהשבתה של הרסיברים נוסף הנזק מהסייפטי סאק וכל הסאקים שבאו אחריו - התוצאה היא השבתה של המכומאנינג, ובהתאם האימפקט על ההגנה..
המשחק היום היה דומה - אלא שהתקפה והגנה קצת פחות מתוקתקות משל אינדי, איפשרו לדנבר "להשלים את הגרוש לשנקל" כדי להרשות לעצמם לא רק לסגור פער(כמו מול אינדי) - אלא גם לפתוח אחד, מה ש[לענייננו] איפשר להגנה לחזור לשחק בסגנון שאליו היא בנויה.