ספוילרים להערב, מתחתי
- הסבר בפנים

ESPN

New member
MIA-NE

אין משחקים קלים העונה ובכל זאת בסופו של דבר ניו אינגלנד מובילה את הדיוויז'ן עם 6-2. אבל אני באמת לא נהנית העונה.
כנראה התפנקתי - בדרך כלל עונה יש משחק אחד שנורא קשה לראות, ממש סבל, כזה אבל בסוף הפטס מנצחים. העונה כמעט כל ניצחון היה כזה. וזה בלי לדבר על שני ההפסדים המזעזעים.

Amir BA

New member
ניו אינגלנד - מיאמי

איפה כל אוהדי ניו אינגלנד שהתבכיינו שבוע שעבר?
למה אתם לא מתבכיינים על הקריאה הנוראית הזאת של השופטים שמי יודע מה היה קורה במשחק אם היה נשרק פטמבל באמת והדולפינס היו עושים recover

[URL]http://www.nfl.com/gamecenter/2013102703/2013/REG8/dolphins@patriots#tab=recap&menu=highlights[/URL]

ESPN

New member
ניו אינגלנד - מיאמי ספוילר

נראה לי שאוהדי הדולפינס הם אלו שהם אמורים להתבכיין הפעם... לא מכירה הרבה אוהדים שמתלוננים על טעויות שיפוט לטובתם. אגב, השריקה הזאת הייתה פחות רעה מפס אינטרפירנס שהדביקו להם סתם באחד הדרייבים במחצית הראשונה. לדעתי יש פה ספק. אבל באופן כללי השיפוט היה גרוע, רב הזמן זה פגע בדולפינס.

בכל אופן, the nfl giveth and nfl taketh away או הפוך במקרה הזה. לא ציפית מאוהדי הג'טס שיבואו בטענות בשבוע שעבר, נכון...?

ESPN

New member
דאלאס-דיטרויט

סיום מטורף!

כשסטאפורד רץ עם הכדור ל 1 יארדליין ועשה סימנים שהוא הולך להרוג את השעון, חשבתי לעצמי שזה מוזר, שיש לו עשרים שניות והליינס יכולים לרוץ עם זה פנימה מכזה קרוב.
נראה לי שהוא פשוט עבד על כולם, כולל ההתקפה שלו, או שהוא עשה את זה ממש בספונטניות.

ESPN

New member
WAS-DEN

תגידו, הם בסדר שם בוושינגטון? הם באמת עוד עושים designed draws לRGIII? אה, מילא, הוא השיג אפס יארד בשטות הזאת. שווה את הסיכון...

לא יאמן מה שקרה לקבוצה הזאת תוך עונה. לא יצא לי יותר מידי לראות אותם בשבועות האחרונים (ראיתי בשבועיים הראשונים של העונה וזה לא היה מחזה נעים). למישהו יש הסברים למה שהולך שם ולמה הם כ"כ גרועים?

ESPN

New member
WAS-DEN ספוילר

ואיך שסיימתי לכתוב את ההודעה הקודמת, הרדסקינס בנתיים מתקדמים בדרייב נאה. נראה איך זה יגמר.

WAS AT DEN

ה 2 cents שלי..
[בשיחה ביניינו בסוף המשחק, רועי ציין את ההגנה של דנבר ש"נזכרה סוף,סוף לשחק". לא לחלוטין לא מסכים, אלו היו הערותי..]

שמע,
זה קצת יותר מורכב מזה..
אני חושב שזאת הזנה הדדית..
דאלאס - אין מה לעשות,זה היכולת הפוקסיונרית של רומו לאלתר(עד שהמזל נגמר..)
ג'קס - ממה שבראיינט עשה, הם עלו על הנוסחה שבלי הMLB המקורי(נו,זה שנפצע בדרופ של תרביית'ן) - מרכז הסקנדרי מורכב מחבר'ה צנומים שמתקשים מול רסיברים גדולים וטחנו אותנו עם בלקמון..
במקביל,הסקנדרי שלהם שיחק HOLDING מהתחלה בקטע של "אין לי מה להפסיד,ועדיף שריקה...
ומכיוון שהמשחק של פייטון פחות בנוי על תותח-יד וריצה של הרסיברים ויותר על שבירות מהירות ומסירות מתוזמנות - ג'קס(וכמותם השאר) גילו שאלו אחיזות ו P.I'S שהשופטים מרבים לפספס..
וכשבמקביל יש משחק ריצה חלש בגלל פציעות ב OLINE (קלאיידי כבר היה אז בחוץ) - זה מכריח את מאנינג לשחק שמרני, שזה אומר שמספיק שדאון אחד מתפספס ואתה בבעיה..
זה [וכאן הנקודה העיקרית] שם הגנת סקנדרי שבנויה בעיקר זריזות ותכסיסנות (ופחות על מהירות ופיזיות) -לשחק זהיר בניגוד לאופייה - וזה מאפשר לטחון אותה עם ריצה החוצה ומסירות לקאטים באמצע.
אינדי- פה פשוט לקחו את מה שקרה מול ג'קס והעצימו אותו תוך שהם מנצלים פי כמה את הדילול ב OLINE.
ומרגע שלהשבתה של הרסיברים נוסף הנזק מהסייפטי סאק וכל הסאקים שבאו אחריו - התוצאה היא השבתה של המכומאנינג, ובהתאם האימפקט על ההגנה..
המשחק היום היה דומה - אלא שהתקפה והגנה קצת פחות מתוקתקות משל אינדי, איפשרו לדנבר "להשלים את הגרוש לשנקל" כדי להרשות לעצמם לא רק לסגור פער(כמו מול אינדי) - אלא גם לפתוח אחד, מה ש[לענייננו] איפשר להגנה לחזור לשחק בסגנון שאליו היא בנויה.

almogi

New member
Denver - שאלה

מישהו יודע למה ואן מילר לא משחק ? עד כמה שאני יודע ההשעיה שלו נסתיימה כבר. דנבר כמעט שלא איימה על גריפין.

10nircohen

New member
WAS @ DEN

לפי מה שראיתי וון מילר שיחק גם שיחק. גם גרם לסאק + פאמבל...

ומה זאת אומרת דנבר לא איימה על גריפין? אתה רציני? הוא חטף מכות על ימין ועל שמאל! כמעט עשו לו חיים שכאלה אחרי אתמול...
ובאחת הפעמים קווין ויקרסון , ה-DE של הברונקוס (שמתברר משבוע לשבוע כשחקן מלוכלך) נפל לו על הרגל ובגלל זה הוא נטש את המשחק וקירק קאזינס עלה לשחק במקומו...

RoyBehar

New member
ברונקוס - סקינס

ויקרסון מלוכלך? אם מישהו מלוכלך זה אדון לאק הגולדן בוי החדש שלמד לעשות פלופים כמו כדורגלן בליגת העל...
גריפין השלישי אכל לא מעט דשא אתמול, נכון שהפגיעה של ויקרסון הייתה טיפה מאוחרת אבל היא ממש לא הייתה מלוכלכת, הוא לא הוריד כתף ולא תפס אותו, בסה״כ לא הצליח לבלום בזמן.

וכן, מילר בהחלט שיחק. סאק פאמבל ו9.5 נקודות פנטסי, תודה רבה.

ספויילרון כנ"ל : תיקון לניר ולרועי

עשיתם קצת סלט:
מה שהוציא את RGIII מהמשחק לא היה המעידה הדבילית של ויקרסון (DT,אגב) - אלא מעיכה מכוונת מפריצה של KNIGHTON ( ה NT) שהביא גם ל INT השני שלו.
לגבי ויקרסון:
לא מלוכלך ולא נעליים - אלא קצת מגושם,מעופף וחסר אחריות.
השריקה באינדי הייתה מופרכת, הראש של ויקרסון בכלל לא היה בכיוון של לאק ובנוסף הוא התנגש בו ב- 0 קמ"ש.
אני גם לא חושב שלאק,שהיה עם הגב עליו, עשה הצגה - ויקרסון בחור גדול שהתנגש בו מהגב בהפתעה - ולאק פשוט בשניה אחת איבד שוומ"ש ונפל כמו קונוס.
גם במשחק היום לא היה שום דבר מלוכלך - אבל(להבדיל מהקודם) הפעם היה פה מימד רשלני:
ראשית, ויקרסון נראה בבירור בתהליך בלימה/האטה - הראש זקוף והכתפיים משוחות לאחור כשהצעדים מתרחבים והעקב דורך קודם.
מה שכן,
ויקרסון ראה הייטב לתוך מה הוא מתדרדר - רק שבמקום "להרים האנד ברקס" הוא נתן לעצמו לגלוש להאטה בחוסר מחשבה..

RoyBehar

New member
ברונקוס - סקינס

יש בזה משהו, נכון. אבל תכלס עד המשחק הזה קוורטרבקים בינוניים פלוס מינוס, מג׳ו פלאקו ועד טוני רומו וההוא מג׳קסונוויל עשו ימים מוצלחים מאוד נגד הסקונדרי של דנבר. כשמאנינג מגיש פורטי-בורגרים זה לא כזה נורא, אבל ברגע שההתקפה קצת חרקה בשבוע שעבר, זה עלה לנו במשחק. השבוע לעומת זאת הם באו לתת עבודה.
גם פוקס אמר שזו תצוגת ההגנה הטובה שלהם העונה.
קצת לא נעים להגיד, אבל נראה לי שצ׳אמפ ביילי כבר לא מה שהיה ואולי הם אפילו טובים יותר בלעדיו. שבוע שעבר שרפו אותו יותר מידי. אני שמח שהוא עוד פעיל ושיש לו סיכוי לפרוש עם טבעת (בע״ה, חמסה חמסה, טפו טפו וכו׳) אבל יש מצב שעדיף לו על הספסל כרגע.

PACK PACK

New member
DEN-WAS

אני היחיד שמרגיש שאני צופה במשחק כדורסל כשאני רואה את דנבר?
כל מסירה חשובה יש רסיבר חופשי לגמרי אחרי חסימה כפולה ומאוד בוטה ולא חוקית.
כמשחקים כדורסל, אין פלא שהתוצאה דומה למשחק כדורסל....
אין כלום נגד דנבר או מאנינג, אבל קשה לי לראות את הקלות הבלתי נסבלת הזו של המסירות. זה עושה את המשחק פחות מהנה מבחינתי.
דעות?

omrili77

New member
כנ״ל

בזמן המשחק הם קראו לזה natural pick, זה מסריח אבל חוקי.
יש גם מהלכים שמנצלים את המיקום של השופט לחסימה, אבל כאלה לא ראיתי השבוע

ביקורת מופרכת.

אין כאן דבר מסריח,
ואגב, זה רחוק מלקרות "כל מסירה חשובה" (וחבל שכך,אגב).
זה חוקי,זה נקי וזה מבריק.
[ראה קטע מצורף]
ו PACK,
זה נחמד ואף מרשים לעיתים כשיש לך יד מדוייקת וכשרון לזרוק תוך כדי ריצה. [כמו תותח-יד, או רגליים זריזות, או גוף שמנפנף מגינים אצל אחרים]
הכל טוב ויפה.
הכל באמת מרשים בקטע הפיזי/טכני.
אבל לא כאן תמצא את מותר האדם מהבהמה..
כי זה בליגה אחרת לגמרי להיות מסוגל להסתמך לא על מתנות הגוף - אלא על חדות המחשבה.
כי מותר האדם זה להיות שחמטאי תחת אש.
מותר האדם זה לקלוט תוך 5 שניות איך ההגנה שמולך בנויה, ואיך להפעיל אותה נגד עצמה.
וזה מה שמאנינג עושה שעליו אתם מלינים באופן מעורר..האממ.."השתאות"..
כמו במסירה הזו לדקר(דקה 02:49)
[URL]http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000270732/Week-8-Redskins-vs-Broncos-highlights[/URL]

PACK PACK

New member
איפה ביקרתי את מאנינג?

מאנינג QB אדיר!
ביקרתי את התרגילים הספציפיים שלדעתי מכוונים ולכן לא חוקיים.
הליגה הזו עוברת תהליך של הכחדת הגנות לצורך רייטינג.
אני מעדיף לראות מהלכים התקפיים שמושגים ביזע ודמעות מול הגנות שמאפרים להן להגן.
אין לי משהו רע להגיד על מאנינג - זה בטוח!

omrili77

New member
התגובה שלך מעט מופרכת בפני עצמה

קודם כל, לא אני כתבתי ״כל מסירה חשובה״ למרות שבצפיה חוזרת זה די נכון.
מה לעשות, זה נחשב מהלך מסריח. תראה את תומס נעמד עלק למסירה (ותכלס לחסימה) במסירה לוולקר ב-00:25.
אין לי ספק שאם זה לא היה לטובת אחת מ-25 הקבוצות שאתה בעדן (צוחקים איתך, אל תקח את זה קשה) היית רואה בזה טעם לפגם.

למעלה