ספוילרים להערב, מתחתי
- הסבר בפנים

אז ככה..

הדברים התייחסו לשנייכם,עמרי,
ונבעה גם מה"לא אכפת לי מה אומרים" למטה.
וזה הרגיש כמו ירידה על מאנינג - כי הוא OC עם כדור ולא QB,
וכי כמו שכתבתי - האלמנטים האלו של ייצירת חסימות הינם מכוונים.
אני גם שב ומדגיש שלטעמי,באופן בו זה נעשה ע"י מאנינג זה לא "מלוכלך" אלא גאוני.
בדוגמה שעמרי הביא,
אם תומאס היה עומד עם הפנים/גב בין המגינים לוולקר הייתי מקבל את הטיעון(אז גם ה"חסימה" שלו הייתה יותר אפקטיבית).
אלא שהוא עומד עם הפנים למאנינג ולמעשה מצוי בעמדת קבלה מלאה.
יתרה מזאת,אין כלל צורך בחסימה - המהלך בנוי(שוב,בתכנון גאוני ובתזמון מופתי) על ריצה של וולקר לתוך השמירה על תומאס.
בתכל'ס תומאס נעצר ומתחיל להסתובב עוד לפני שוולקר שם. וזה בדיוק מה שנחוץ מצידו למקרה שההגנה נערכה למהלך שכזה ומבצעת חילוף - זה מה שנדרש מצידו כדי להצליח להלחם על הכדור עם המגן שהיה של וולקר שיכול לחתוך את המסירה מהצד..
משהו נוסף,
PACK כשחקן הגנה, אני באופן כללי חותם על הטענה שלך לגבי האזיקים המיותרים ששמים להגנות, כמו על העובדה שפעמים רבות(וגם עבור מאנינג) אותו משחק מתוזמן מתאפשר באמצעות פסטיהולדינג של הOLINE ובאמצעות האימה שמטילים על כניסות בתנועה של מגינים.
מאידך,
את הפלייאוף הקודם(כמו את המשחק נגד אינדי) הפסיד מאנינג על מזבח האונס(בולטימור) והתקיפה המינית(אינדי) שעברו הרסיברים שלו בדרך אל הכדור..

PACK PACK

New member
תגובה

הלא איכפת לי מה אומרים, לא קשור לאף אחד. רק אליי.
בשנתיים האחרונות ייחסתי יותר מדי חשיבות למה אומרים פרשנים, ולקחתי אישית את מה שנאמר על GB.
ב-2011 האמנתי לכולם כמה שהקבוצה שלי גדולה ותדרוס את הליגה בדרך לבאק טו באק.
היום אף אחד לא מדבר על GB, אבל זה בסדר, כי מה שאני רואה הוא שמתהווה קבוצה מעולה שם עם הכלים הנחוצים לקחת אליפות. כלים שלא היו לה בשנתיים האחרונות.
דנבר פשוט מזכירה לי את GB של 2011.
אינדי משחקת את התפקיד של KC מאותה עונה שלימדה את הליגה איך עוצרים את GB: לחץ על הרסיברים ו-2 סייפטים הרחק מאחור.
לאינדי יש את הכלים ללחוץ על הרסיברים של דנבר ולשבש את התזמון הכל כך חשוב שלהם.
אתה יכול להיות בטוח שבפלייאוף תגיע הקבוצה עם היכולת לעשות את מה שאינדי עשו ובולטימור שנה שעברה (יתכן שאינדי בעצמם), כמו שהג'איינטס עשו לנו ב-2011.
וכמו GB של אז, לא נראה שלדנבר יש את ההגנה שתוציא אותם מהבור.
להוסיף עיניין - תדמיין גם מינוס 15 מעלות.
אל תתבכיין על אונס ותקיפה מינית, כי זה תמיד היה ככה במשחקי פלייאוף (פוטבול כמו שפוטבול צריך להיות), לכן צריך לחפש את הקבוצה שמוכנה לסוג כזה של משחק.
לדעתי (אתה בהחלט רשאי לדעתך), השנה GB מוכנה ודנבר לא!

דווקא מסכים כמעט לגמרי..

חוץ מהקטע של ה"מתבכיין" -> Nose Tackles לא בוכים! אף פעם! (חוץ מאם מורדוך יושב עליך עד שאתה מתחנן די..)
אני לא כ"כ זוכר מה KC עשו אז, או עוקב סדיר אחרי GB דהיום.
מה שכן,
ישנו כמובן פאקטור נוסף(שהיה ההבדל העקרי בין ג'קס לאינדי) - הלחץ על הפוקט.
וכמובן שיש לציין שבמצב זה, התנועה האומנותית של מאנינג/בריידי בתוך הפוקט מוגבלת ביחס ליכולתו של רודג'ס להמלט ולשגר חץ מעורר השתאות תוך כדי ריצה.
ואגב,
רודג'רס הוא לטעמי רומו/ריוורס 2.0: אמנם לא יודע לקרוא את כל מערך ההגנה כמו בריידי(שלא לדבר על לפרק את זה א-לה מאנינג) אבל כן יודע לזהות בדיוק איזה כיסוי יהיה על רסיבר המטרה שלו,ברמת המאנינג מבחינת ההבנה לאיזו נק' בדיוק הכדור צריך להשתגר, עולה על מאנינג(וזהה לבריידי) ביכולת לשגר את זה בדיוק לאן שצריך ורמה מעל מבחינת הזיפ.
נקודת הדמיון בין שניהם(רומו-רודג'רס) היא כמובן המסירה בתנועה.
אלא שאת מה ש(בכללי) רומו מצליח רק עם רסיוורים בגודל של דז - רודג'רס מצליח עם ילדים כמו נלסון.
קאטלר,אגב,ממוקם בכל הקטגוריות בגזרת ה 1.5 - מלבד בזיפ(ובקטגוריה נוספת של מהירות אקט המסירה),שם הוא מצוי באולימפוס משותף עם סטאפורד וויק(וגם פאלמר של פעם)

10nircohen

New member
GB @ MIN

אחרי שנים , ולאחר חצי עונה אני חושב שאפשר להכריז - ברוך שובך משחק הריצה של הפאקרס.
ועל 2 המסירות של רודג'רס לטאצ'דאון המציאו את המונח "מסירה מדויקת". לא נורמלי.

erezc11

New member
אותו משחק

יש למישהו הסבר לזה שאחרי הטאצ'דאון של מינסוטה שצמצם ל-41-23 הם לא הלכו על מהלך של שתי נקודות????? אז נכון שאפילו שאם הם הולכים ומצליחים הסיכוי עדיין קלוש אבל בתוצאה של 41-24 זה כבר אבוד!! 41-25 זה תיאורטית שתי התקפות וסיבה לראות את המשחק עד הסוף. יכול להיות שהמאמנים של מינסוטה החליטו כבר שהם לא יהיו שם עונה הבאה וויתרו??

PACK PACK

New member
GB-MIN

לא איכפת לי מה אומרת הסטטיסטיקה (שכמובן מעולה כמו תמיד אבל לא כמו 2011), לבינתיים, זאת העונה הכי טובה בקריירה של רודג'רס!
אין קוב, אין ג'ונס, אין פינלי, אין בולגה. יש מיילס ווייט, יש בוייקין, יש קוורלז. אבל רודג'רס בשלו. כדורים שורקים להגנה ליד האוזן בדרך ל-TDים.
תשאלו את בריידי מה הוא חושב על מה שרודג'רס עושה.
MVP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! על מה שהוא עושה העונה הומצא המונח הזה.
אבל לא באמת איכפת לי מה אומרים. שידברו כולם על דנבר שמאוד מזכירה לי את GB של 2011.
ההתקפה של GB היא ההתקפה הכי מוכנה לפלייאוף בליגה.
משחק ריצה דומיננטי + רודג'רס..... איזה כיף.
גם ההגנה טובה ופיזית מאוד, ובקרוב מאת'יוס חוזר, יחד עם פרי, ג'ונס והייוורד שחזר המשחק הזה.
משחק הבא בלאמבו, הולכים לעשות הגרלה בין רוכשי הכרטיסים מי הולך לשחק רסיבר ולעבור את ה-100 יארד ("יציע 250 שורה 15 כסא 8, תחבוש את הקסדה ורד למגרש. אתה בידיים בטוחות...").

10nircohen

New member
GB @ MIN

אם כבר בסטטיסטיקות עסקינן , מה תגיד על הסטטיסטיקה הבאה :

התקפת המסירה של גרין ביי מדורגת חמישית בליגה , התקפת הריצה מדורגת שלישית(!!!) בליגה.
ההתקפה בכללי שניה רק להתקפה של דנבר ומאנינג.

ההגנה של הפאקרס מדורגת במקום ה-11 , כשהגנת הריצה במקום הרביעי בליגה.
רק הגנת המסירה עוד לוקה בחסר (במקום ה-21).
מבחינה סטטיסטית-קבוצתית זו העונה הטובה ביותר של הפאקרס מזה שנים...

הכי אני מבסוט על התקפת הריצה. 3 רצים אחוריים (לייסי , סטארקס ופרנקלין) שמהווים תוספת כוח משמעותית מאוד ליד הנפץ של אהרון...
וכמובן רודג'רס שנותן בשקט בשקט את המספרים הרגילים.

למעלה