ספיישל לזוג הכי לוהט רוברטה ודייגו

TuTyBoP15

New member
מסכימההה

הקטע של רובר ודייגו זה יותר סוער יותר קומי כזה... והקטע של מיה ומיגל זה יותר רומנטי אני אוהבת קומי וסער...רובר ודייגווו הנשיקות שלהם באמת סוערות וסקסיות כאלה..אני אוהבת גם של מילי ואיבווו

מה אכפת לנו אבל מה אנשים אחרים

אומרים ל-ד-ע-ת-י הם לא הזוג הכי שווה ובמורדים כן אהבתי יותר את מריצה ופבלו אבל אליהם אישית לא התחברתי שהם יחד זה לא מרגש בכלל לעומת מיה ומיגל! וזה דעתי!

סוכריה16

New member
נכון. חוץ מזה מיה ומיגל נחשבים הזוג

הכי יפה, אבל אפשר גם לאהוב את דיגיגו ורובר. ואפילו אם אף אחד לא היה אוהב את מיה ומיגל לא אכפת לי היחידה שתאהב אותם, להפך, יותר טוב..
כתבות בעיתון תמי דישתנו, פעם אלו פעם אלו.. אבל רואים שההפקה הכי משקיעה במיה ומיגל... רואים את זה...

pablo111

New member
הם לא נחשבים את מחשיבה יש הבדל

אין הבדל בסצינות מיה ומיגל זה אותם סצינות כמו מיה ומנואל ולדעתי מיה ומנואל היו זוג שווה והם באמת היו בולעים אחד תשני ראו על המסך שהם מאוהבים ועם מיה ומיגל זה ממש לא אותו דבר כי מיה ומנואל היו זוג סקסי כמו רוברטה ודייגו

סוכריה16

New member
חח לא יודעת.. במקסיקו הם נקראים

"פרוטוגניסטס" משוו כזה.. כאילו הם אמורים להיות הזוג הראשי.. אבל זה ברור ששניי הזוגות ראשיים.. אבל נראה לי לפי איך שאני רואה את זה שמיה ומיגל יותר זוג, מה זאת אומרת "מיה ומנואל היו סקסים" אממ.. אנהי ופונצ'ו אפילו יותר.. חוץ מזה הם אוכלים אחד תצשני ויש אהבה אמיתית שם.. ועם הזוג השני.. אני אישית לאר רואה אהבה.. כל פעם הם נדלקים על משיהו אחר ואין כימיה כמו בים אנהי לפונצ'ו בכלל...

במקסיקו אוהבים יותר את דיאגו ורובר

ומיה ומיגל ממש לא נחשבים הזוג הכי יפה דולסה נחשבת ליותר יפה מאנהי ומשקיעים במיה ומיגל כי הסיפור של המורדים המקורי עוסק בהם אז בבקשה לא לחיות באשליות ולא לחשוב כל מיני דברים שלא קיימים רק בגלל שאת אוהבת את מיה ומיגל שדרך אגב אם כבר יש זוג נטול כימיה אז אנהי ופונצו עומדים בראש הזוג הכי לא מתאים בעולם

סוכריה16

New member
כן, אתה חיי במקסיקו, מונטריי, מאימי

וכ"ו וכ"ו ויודע מי נחשבת הכי יפה ואת מי הכי אוהבים!?!? תמיד דואגים לעשות סקרים ובכל מקום יוצא משוו אחר, במונטריי חולים על אנהי ופונצ'ו ויש מקום אחר שהם הכי פחות אהובים. אני מדבברת עם ילדים , ואנשים בני 21 ככה ממקסיקו והם אומרים לי שכזוג הם לא יודעים מי יותר נחשב. כי את שניהם אוהבים מאוד.... זה ממש שטויות. ואני מדעיפה לא לענות כי יצא פה וויכוח.. אלב מיה ומיגל פשוט משלימים אחד ת'שני. ומזל שלא רק אני חשובת ככה.. כי אולי אם הייתי היחידה באמת הייתי טועה.. אבל כל מי שאני שואלת ג\ם לא מהפורום, אומרים שהם נראים מדהים יחד. את אוהבת את דייגו ורוברטה, סבבה תגידי שהם הכי מתאימים בשבילך.. אבל בלי לאמר שטויות על חוסר כימיה בין מיה ומיגל כי זה הכי לא נכון שיש

קודם כל אני בת ומי שמדברת שטויות

זאת את... וכן זה ממש מזל שאת לא היחידה שחושבת ככה (גם משפט מאוד בוגר) את יודעת מה את צודקת באמת אין טעם לענות כי אני עם תינוקות לא מתעסקת
ורק לשם הבהרה לא אני לא אוהבת את רוברטה ודייגו אני אוהבת את רוברטה
ולא אין כימיה בין מיה ומיגל וגם אם תגידי אלף פעם שיש עדיין לא יהיה כי אין מה לעשות אנהי ופונצו לא מתאימים

דידי לנצח כנסי ומהר!!!

מי את חושבת שאת שככה את פותחת פה על דיקלה?!?! אני עם תינוקות לא מדברת?! סליחה!!! תגידי שאת אוהבת את רובר ודייגו יותר ממ"מ גם אני אבל אני גם אוהבת ת'זוג מ"מ אבל אם את לא אוהבת אותם זה לא אומר שאת צריכה לדבר עליהם ככה ובטח שלא על מעריצה שלהם שבמרה הזה זאת דיקלה!! אם לא תשמרי על הפה שלך תורחקי מהפורום וחבל.ץ... אז לא כדי שנדבר יפה ולא נריב מי הזוג הכי נחשב כי אין דבר כזה ו-2 הוגות נחשבים בעניי המעריצים שלהם!!! ולאף זוג לא חסר מעריצים!!! ואם את בכלל אוהבת רק את רובר למה בכלל את רבה פה?!

סוכריה16

New member
חח היא באה כועסת עליי לפורום

יותר מידי כועסת.. הייתי אומרת!! שתי הודעות ראשונות שלה ישר ההערות.. חמודה שלי אל תתעסקי איתי כי גם אני לא הולכת להגיב לך.. את רוצה לשכנע תצמך שרוברטה ודייגו היחידים סבבה לך..

ליran

New member
ויכוח מיותר רק לידיעהה

במקסיקו וברב הפורומים בישראל מעדיפים את רובר ודייגו ובמציאות את דולסה ופונציו

זה ממש לא נכון!!

אתם קובעים שבישראל-זה כל מי שבפורומים אבל אתה יודע כמה אנשים יש בארץ שאין להם את הפורום הזה בכלל?? הכוונה אינטרנט אני מכירה מלא שמעדיפים את מיה ומיגל אבל באמת שלא נתווכח כל אחת ודעתו!

סוכריה16

New member
חח נכון. נגיד אהרבה בתפוז אהבו

את חואן ומרסלה. אבל חברות שלי חלו על קיקה וג'סיקה.. הם אמרו שהם סקסים יחד, ושקיקה עושה הרבה בשביל ג'סיה והם הרבה יותר מרשימים מחואן ומרסלה. זה דיעות אנשים, אוזה ממש לא נכון במעדיפים את דולסה ודייגו.. לפי מה שאני רואה מעדיפים יותר את אנהי ופונצ'ו...

meytula

New member
זוג מנצח הזוג הכי אהובבב

לא יעזור רובר ודייגו הם הזוג הכי אהוב במקסיקו ובישראל אין אין עלהים

סוכריה16

New member
חח הכי אהוב בעינייך..

ושוב, גם אם לא היו אוהבים אותו בכלל הייתי אוהבת אותו, כי שמה יש אהבה אמיתית יותר..

מה קורה לכם אנשים?!

מה זה הריב המטופש הזה?!?!!? למה אתם מעליבים את הזוגות השונים?! והילה ודיקלה למה להתנפל ככה!??! אנשים באמתת תגיבו אבל אל תריבו על הזוג הכי הכי אין דבר כזה כל אחד אוהב את הזוג שלו..ואל תביאו פה הוכחות שהזוג שלכם הוא האהוב בין כולם כי זה לא נכון!! תדאגו לעצמך ולזוג שאתם אוהבים!!!! והילי ודיקי(חחח) תשכנעו את גבי שירשה לעשות ספיישל למ"מ כי אני ממש רוצה אבל גבי לא מרשה לפתוח

למעלה