ספיישל לזוג הכי לוהט רוברטה ודייגו

כל אחד שאמר שרובר ודייגו

הם הזג ישר לא מ"מ אתם לא צריכות להגיב ככה זה הספיישל שלהם לכן הגיוני שמי שנכנס יאהב אותם ואם אתן לא מתחברות לזוג פשוט אל תשתתפו בספיישל..אבל עזבי את זה נקווה שיותר לא יהיו ריבים בקשר לזוג הכי טוב... וזה לא רק עליך ועל הילה זה על כל מי שהשתתף בויכוח פשוט הדגשתי אותכן כי אתן אוהבות את מ"מ ורק אתן הערתם... אבל עזבי את זה להבא אל תתווכחו בספיישל שלהם ותנסו לשכנע את גבי לספיישל מ"מ

סוכריה16

New member
לא אמרנו את זה.. זה התחיל

שאמרתי שהם אל מתאימים... נכון.. אבל זו זכותי לחשוב שהוא לא ממש בשבילה... חוץ מזה הם כן חמודים יחד... ועוד משוו , שאחר לגמרי זה לאמר שכולם אוהבים אותם וזה לא הכי קשור, וכמה שאוהבות את מ"מ כעסו.. כי לדעתנו זה לא ככה, אוהבים את שניהם..

סוכריה16

New member
חח מה אכפת לך!? בואי נעשה להם

הוא אמר שאם את ממש ממש רוצה חחחחחח... אז יאללה..

ח טוב אז מי פותחת אני או את?!

תפתחי את ואני יצם תמונות ואני יעלה אחר כך כי אני עכשיו בספיישל 406
תקראו מה שכתבתי שם...

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אחרונה לבנתיים תמשיכו אתם!!!!!!

פחדתי לדבר אבל....

אני לא מת על מיגל ומייה הקשר בסידרה לא מזכיר שום דבר שקרוב למציאות לעומת דייגו ורוברטה שגם הוא לא הכי מציאותי אבל אפשרי, הם די מתאימים ביחד אני נהנה ליראות אותם כי הם גם מצחיקים , ולא 9 באב כמו מיה ומיגל כל הזמן ( כל רגע העולם של השני קורס) חלאס דיי!!!

צודק ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל במורדים המקורי מנואל ומיה היו מדהימים ביחד הם גם התאימו חיצוני לא כמו מיה ומיגל מקסיקו

סוכריה16

New member
לדעתי הוא לא מתאים לה.

שהיא הייתה עם אהרון דיאז אהבתי והחמאתי להם בלי סוף, שהיא הייתה עם פונצ'ו אני גם אמרתי שהם מתאימים, למרות שאני לא הכי אוהבת אותם יחד, הם מתאימים!! גם אני יכולה להתאים לה מלא , אולי זה פשוט בגלל שאת דייגו אני לא הכי אוהבת שיש, לדעתי מגיע לה מישהו יותר גבר כזה...

מי זה אהרון????

ולא אמרתי שהם מתאימים או לא פשוט אמרתי שהם זוג יותר מעניין והאמת הצודק היה יותר לגבי הענין של מיה ומיגל ברור שאת לא אוהבת אותם ביחד כי את אוהבת את אנהי יותר מאשר את דולסה

סוכריה16

New member
אוייייייייייש!!

אז מה גם אהבתי יותר את אנהי ב 406, והעדםתי את חואן דוד ומרסלה! מה הקשר!?!?!??! זה בכלל לא קשור!!! אולי אצלך זה ככה א מעדיפה את דולסה ובגלל זה זה הזוג ש..את הכי אוהבת. ויפה לך.. אני אוהבת את פונצ'ו עם אנהי כי יש בנהם פול כימיה.. את לא יופי! כל אחד ודעתו אני לא אשנה אותה בגלל שאת וכל העולם ואשתו יגידו לי שהם לא מתאימים

luissana

New member
דידי את צודקת בהחלטטט

מיה ומנואל ממש התאימו את מריצה ופבלו לא כל כך אהבתי אבל דייגו ורוברטה מושלמים ביחדדד ומיה ומיגל בכלל לא כמו מיה ומנואל ובכלל זה שירשור לדייגו ורובר למה להכניס את מיה ומיגל הסוכריה הזאת חייבת להרוס כל מה שקשור לדולסה אם זה תמונות שלה עם זה כתבות היא חייבת לדחוף את אנהי המכוערת שלה העיקר להרגיז את המעריצים של דולסה זה כבר נהיה מרגיז תפסיקי אם זה גם עכשיו נכנסת לספיישל של רובר ודייגו והכנסת את מיה ומיגל טוב הבנו שאת אוהבת אותם אבל חלאס לדחוף אותם בכל חור ודרך אגב דייגו ורובר הזוג האהוב ברוב המדינות במקסיקו אז אני מבין שכואב אבל תאכלי תלב ותרגעייי

למעלה