נעמי דה פירסט15
New member
קובה אורז ממולא של יפנית
נושא : קובה אורז מטוגן
תאריך : 21/06/07 15:47
מחבר/ת : יפנית
http://prdupl02.ynet.co.il/Foru umFiles_2/21029212.JPG
בתגובה ל: קובה - Mירי
חומרים לבצק:
4 כוסות אורז
8-7 כוסות מים
2-11/2 חזה עוף טחון
1 ביצה
11/2-1 כוס קמח (שמתי קמח מלא)
1/2 כפית כורכום
פלפל שחור, מלח
חומרים למילוי:
4 בצלים גדולים קצוצים
4 כפות שמן
600 גרם בשר טחון (טחנתי צוואר טרי)
1 כפית שטוחה כורכום
1 כפית תבלין "ראס אל חנות"
מלח, פלפל שחור
צנוברים קלויים
הכנת מעטפת הקובה:
1. מרתיחים 7-6 כוסות מים מלח, מוסיפים את האורז השטוף ומבשלים עד לספיגת הנוזלים
2. מצננצים מעט ומעבירים לקערה. מוסיפים, חזה עוף טחון, ביצה, פלפל שחור וכורכום.
את הקמח מוסיפים בהדרגה ולשים היטב את התערובת.
בכפות ידיים רטובות יוצרים כדורים (בערך 40) .
הכנת המילוי:
מטגנים בצל קצוץ ב-4 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים בשר טחון, תבלינים וצנוברים קלויים , מערבבים ומטגנים עוד 10-7 דקות. מצננים.
במרכז כל כדור צרים גומה ודחוסים לתוכו כף מהמלית. מגלגלים ומשטחים בכף היד.
מניחים על מגש (הנחתי נייר אפייה).
מטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים.
יפנית
נושא : קובה אורז מטוגן
תאריך : 21/06/07 15:47
מחבר/ת : יפנית
http://prdupl02.ynet.co.il/Foru umFiles_2/21029212.JPG
בתגובה ל: קובה - Mירי
חומרים לבצק:
4 כוסות אורז
8-7 כוסות מים
2-11/2 חזה עוף טחון
1 ביצה
11/2-1 כוס קמח (שמתי קמח מלא)
1/2 כפית כורכום
פלפל שחור, מלח
חומרים למילוי:
4 בצלים גדולים קצוצים
4 כפות שמן
600 גרם בשר טחון (טחנתי צוואר טרי)
1 כפית שטוחה כורכום
1 כפית תבלין "ראס אל חנות"
מלח, פלפל שחור
צנוברים קלויים
הכנת מעטפת הקובה:
1. מרתיחים 7-6 כוסות מים מלח, מוסיפים את האורז השטוף ומבשלים עד לספיגת הנוזלים
2. מצננצים מעט ומעבירים לקערה. מוסיפים, חזה עוף טחון, ביצה, פלפל שחור וכורכום.
את הקמח מוסיפים בהדרגה ולשים היטב את התערובת.
בכפות ידיים רטובות יוצרים כדורים (בערך 40) .
הכנת המילוי:
מטגנים בצל קצוץ ב-4 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים בשר טחון, תבלינים וצנוברים קלויים , מערבבים ומטגנים עוד 10-7 דקות. מצננים.
במרכז כל כדור צרים גומה ודחוסים לתוכו כף מהמלית. מגלגלים ומשטחים בכף היד.
מניחים על מגש (הנחתי נייר אפייה).
מטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים.
יפנית