ספיישל פתיחת קיץ-בהפסקת 10

ספיישל פתיחת קיץ-בהפסקת 10../images/Emo42.gif

כשהגולשים מתחילים לגלוש על הגלים... כשהשמש יוקדת ומים זה כל מה שחשקה נפשנו.. כשהבנות בבקיני והבנים במכנסי גלישה קצרים.. זה הסימן ש... הקיץ הגיע!!!!
הפסקת עשר מציגה ספיישל פתיחת הקיץ.. היום ב-22:00 בלילה.. רק בקול הים האדום 102fm באילת 101.1fm בערבה.. האזנה נעימה מצוות הפסקת עשר.

havlaz

New member
חוצפה בשידור חי ../images/Emo70.gif ../images/Emo31.gif

אני חייב לציין, שהערה על הדיאטה לבנות היתה ממש, אבל ממש לא במקום. אני יודע שהיא אמורה להיות בצחוק, אבל להגיד דבר כזה בתוכנית של נוער מעל הרדיו? אתה יודעים כמה בנות נגררו לאנורקסיה ב5 השנים האחרונות? יודעים כמה מתו מכך? יודעים כמה זמן לוקח שיקום של אנורקסיה? הערות כאלה, גם אם הם בצחוק לא במקום קיבלתם כוח, מאות מאזינים מעל הרדיו, וגרמתם לדבר שהעולם נלחם נגדו. ומה הבעיה בילדה שהיא קצת "מלאה"?

איציק אנחנו איתך אחי ../images/Emo45.gif

הוא צודק! אין שום דבר בילדה מלאה קצת! זה אחלה!

כל הכבוד לכם..............

אין שום רע בבנות שמנות זה חמוד מאוד.......... זה לא יפה רזות מאוד מאוד צריך להיות מלאה במקומות מסויימים..

havlaz

New member
ביקשו מהבנות ../images/Emo104.gif

להתחיל בדיאטה כי הם רוצים לראות אותם רזות

havlaz

New member
ובעצבנות זאת ../images/Emo104.gif

ברוך הבא חזרה לישראל שחף!!

DreamS_HunteR

New member
תוכנית הנוער..אני נוטש אותכם..

התוכנית ממש משעממת היום
לא יודע למה, מדברים יותר מידי, איפה המוזיקה??????????? יאלה, נתראה ביום ראשון הבא, (מחר אני לא ממש מתכוון לשמוע את התוכניתעל יום השואה,קשה לי לסבול את העצב).. ביי כולם!!

havlaz

New member
אני חושב שחשוב ../images/Emo104.gif

לשמוע את הקטעים על השואה נכון זה כואב אבל אם לא תזכור, אם לא תדע מי יזכור? מכחישי השואה גוברים מיום ליום ואם אנחנו לא נלמד ונעביר לדור הבא בעוד כמה דורות השואה תהיה רק "סיפור"

למעלה