אוי כמה טעיות קטננות לי! בסר=בסדר שדר=שדרן טנקיו להית´..
מ מרקו וזהו New member 8/4/02 #36 Starway הודיע כי ניתקע לו המחשב וכי הוא יגיב להודעות כאן רק מחר. * זהו עשיתי את המוטל עלי * מרקו וזהו!!!
Starway הודיע כי ניתקע לו המחשב וכי הוא יגיב להודעות כאן רק מחר. * זהו עשיתי את המוטל עלי * מרקו וזהו!!!
S Starway New member 8/4/02 #38 starway התגבר על התקלה.. ולכן הוא הגיב כבר עכשיו... ידעתי שחמש יחדיות מחשבים יעזרו לי מתי שהוא... יחי הפסקל!!!!!!!! ecpu לעד!!!!!
starway התגבר על התקלה.. ולכן הוא הגיב כבר עכשיו... ידעתי שחמש יחדיות מחשבים יעזרו לי מתי שהוא... יחי הפסקל!!!!!!!! ecpu לעד!!!!!
ד דניאלה טובול New member 8/4/02 #43 לשגיא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רבה עם מי שרב איתי אתה סתם זרקת הערב מטופשת! אז זה שני מצבים שונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
לשגיא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רבה עם מי שרב איתי אתה סתם זרקת הערב מטופשת! אז זה שני מצבים שונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
נ נעה ד New member 9/4/02 #45 אני חושבת שהגזמתם.. שגיא לא אמר את זה באופן אישי למישהו, הוא אמר את זה בצחוק, אני לא חושבת שמישהי או מישהו יקח באופן אישי הערה כל כך טיפשית...!
אני חושבת שהגזמתם.. שגיא לא אמר את זה באופן אישי למישהו, הוא אמר את זה בצחוק, אני לא חושבת שמישהי או מישהו יקח באופן אישי הערה כל כך טיפשית...!