ספיישל פתיחת קיץ-בהפסקת 10

havlaz

New member
הכוונה ב"סליחה?!" ../images/Emo104.gif

חשבתי שהוא מתכוון לתמיכה בדברים (אנורקסיה) ורציתי לקבל הסבר.. את "הא יופי" הכוונה היתה הנחה שהוא לא תומך בכך לא היה פה זלזול בך ומצטער אם הבנת את זה כך

לא בי כי אני לא שמנה.!

אבל תחשוב על הבנות שכן זה פוגע וזה גורם לעוד הרבה דברים מעבר לפוגע זה משפיעה מעשית

תיקון טעות ../images/Emo70.gif

האם יש את תגובת שגיא, אני לא שמעתי את התוכנית היום (סורי). וקראתי כאן ששגיא אמר משהו.. .בגלל ששמעתי רק צד אחד, רציתי לשמוע גם את שגיא, את הצד שלו. מרקו וזהו !!!

סנטה

New member
חברי פורום יקרים !

תגידו לי מה אתם השתגעתם ? מה כבר אמרתי ? שבנות ירזו קצת כדי להיות יפות ! עשיתם אותי כבר שונא בנות שמנות וכל זה , אין לי שום דבר נגד שמנים ושמנות יש לי ידידות שמנות ובסך הכל צחקתי ! ולכל הקופצי בראש דניאלה טובול שיודעת לקרוא לכל ילד שני בפורום הומו לאמיר פדידה שיודע להשמיץ את אופן ניהולי בפורום לכל אלה שיודעים להביע את הדעות המעליבות שלהם טוב מאוד ! בואו נהיה קיצוניים אתם יודעים כמה נוער מתאבד בשנה בגלל העלבות ? אני קצת קיצוני אבל שמיו לב איך העלבתם אותי ! תסתכלו על עצמכם ואחרי זה תדברו ! העלבתם אותי ...

Starway

New member
אני אגיב בציטוט...

זה לא רק שהמלך הוא ערום, הוא גם נראה זוועה... אני לךא חושב שיש צורך להסביר.. אם יש תוןדיעו לי... אל תקחו את זה כנשמע.. פתחו את זה קצת.. (מטאפורה..) שגיא.. מדובר בפליטת פה אנחנו מבינים.. אבל אל תצדיק את עצמך דרך טעיות של אחרים.. תגיד נכון טעיתי, אבל אף אחד לא מושלם.. וגם אתם טועים.. מקבל את מה שאתם אומרים ... סליחה ותודה...

סנטה

New member
לא לא ולא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא פלטתי זה זה לא פליטת פה אמרתי את זה בידיעה , ידעתי שאני הולך להגיד את זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Starway

New member
אהאהאהאה....

ואם אמרת את זה בראש צלול... אז זה הופך את זה לבסדר?????? לא!!!!!! רק הופך את דבריך לחמורים יותר!!!!! ידעת מה אתה הולך להגיד, ושזה יפגע או יוביל לפגיעה בילדים... ועדיין חשבת לנכון לומר זאת... מה לעזאזל חשבת לך????? נ.ב אני כבר מזמן אמרתי שאתם מדברקים יותר מידי בתוכנית הנוער... ןשצריכים לפקח על דבריכים... כל פעם שאמרתם גרין ביץ´ וכאלה...

סנטה

New member
כפיר יקר !

בוא אני ידבר אליך כמו אל ילד קטן כי נראה לי שהשכל לך לא קולט דברים בקלות . זה היה בצחוק ! ידעתי מה אני הולך להגיד ואתם כבר הגעתם לאנורקסיה ! וצריך לפקח על דברינו ?! כשתהיה שדר ברדיו תודיע לי בסדר ? אני הלכתי לישון אני בטוח שאני יבוא מחר אחרי בית ספר יהיה פה המון תגובות בשמחה תמשיכו לעצבן אותי . תת רמה שכמותכם !

Starway

New member
בסדר שגיא...

כמה הבהרות... אין צורך לדבר אליי כמו ילד קטן... אני לא מנסה לעצבן אותך.. וזה לא משנה אם אני שדרן ברדיו או לא שדרן ברדיו.... אני זכאי להביע את דעתי... ועל פי עניות דעתי.. מה שאמרת לא היה מצחיק... ולא היה במקום.. (וחבל שלא היה שם מישהוא.. שישים קו אדום להומור..). באמת שאין צורך לקרוא לנו תת רמה בגלל שאנחנו לא מבינים/מקבלים את ההמור שלך.. אני שם לב שאתה עצבני... ולכן הדברים שלך לא הגיונים... ומעוררי גיחוך.. נ.ב לילה טוב... ואל תתעצבן...

שואקה

New member
אדון שגיא../images/Emo88.gif

אני לא שמעתי את התוכנית אמש וחבל... אז לפי ההודעות והתגובות שלך אני מסיקה שהאימרה שלך לא היתה ממש במקום. אני מציעה לך לפני שאתה שופט אנשים על כמות השומנים שלהם בדם, תסתכל קצת על עצמך! אף אחד לא צריך לעשות דיאטה כי לך זה לא נראה . להזכירך אתה משדר ברדיו! ובהתאם לכך עליך לחשוב פעמים לפני כל הערה שלך על מנת לא לפגוע בקהל שלך. ואם זה היה כל כך בצחוק ואין לי בעיה עם צחוק, אבל בכל זאת ראית שאנשים, שהם הקהל שלך נפגעו מהאימרה שלך אז תתנצל כמו ילד גדול, תגיד סליחה אם פגעתי במישהו. זה קל, זה פשוט וזה מה שנכון לעשות.

havlaz

New member
שגיא, אל תקצין ../images/Emo104.gif

אף אחד לא קילל אותך.. דיברנו על האמירה של הדבר. אמרתי שגם אם הדבר בא בצחוק הוא לא צריך להאמר.. ודרך אגב, יותר בנות מגיעות לאנורקסיה ומתות מזה או מתאבדות בגלל זה, וגם כך נערות שמנות. ואם אתה רוצה לדייק, להגיד לבן אדם לעשות דיאטה כי איך שהוא נראה עכשיו לא מספק אותנו, זה העלבה. לא פגענו לזלזל בבך, באנו למחות ביקורת על האמירה. הברנז´ה מהפורום הסמוך, נשים שמנות/מידות גדולות היו צולבות אותך ממזמן

סנטה

New member
אני לא מקצין !

זה היה בצחוק עכשיו אתם יודעים מה אתם יכולים לעשות ... שלום!

סנטה

New member
כן דניאלה

גברת אני קוראת מטומטם , הומו , מכוער וטיפש לכל ילד שני בפורום ! הבנתי מה אמרתי ... וזה היה בצחוק תרגעו כבר !

בר שריר

New member
ואיי הגזמתם חבריה..

מה אתם לא בסר?!? כן בטח!!!! כל נערות העיר למינהם.. יכנסו לדיאטה רצחנית.. ויהפכו לאנורקסיות.. בגלל שאיזה שדר בודד העיר הערה קטנה לא קטנה קטנטנה!! נוו באמת זה לא שהם העלו את זה לדיון או משהו.. הוא סתם אמר!!! ולא כל הבנות בעיר שומעות ת´תוכנית בכלל!! אז מה אתם בלחץ בכלל!?

למעלה