ספירת מלאי: יולי 2005

Chandler Rulz

New member
ספירת מלאי: יולי 2005../images/Emo70.gif

חודש חדש, ויש גם כמה חדשים בפורום, אז אני חושב שזה מצריך שרשור התפקדות חדש:
שם:
עיר מגורים:
השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי):
האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ?
אתר מומלץ להעביר שיעמום:
מסר חשוב לבאי הפורום:

Inara

New member
../images/Emo11.gif עונה ^^

שם: תמר גיל: 15 תאריך לידה: 31.5 עיר מגורים: ת"א [המקום הנידח ההוא... ~_~] השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): זה כל הקסם / נמרוד לב ואורלי פרל. האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? עדיין לא ^^ אתר מומלץ להעביר שיעמום: תפוז
מסר חשוב לבאי הפורום: פיירפליי זה טוב!

sacrament

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: עדי המגניבה גיל: 19 וחצי (פז"מ של...שנתיים כבר בפורום, לא?) תאריך לידה: 13.2.86 עיר מגורים: רמת השרון סיטי השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): more than a woaman/aaliah האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? כמובן אתר מומלץ להעביר שיעמום: תפוז... מסר חשוב לבאי הפורום: לד זפלין זו הלהקה הכי טובה שאי פעם קמה. ואני מוסיפה שאלה: להקות אהובות/זמרים אהובים: לד זפלין, פלאסיבו, HIM, קולדפליי, טראוויס, דיוויד בואי ועוד. סגנון מוזיקלי עיקרי: רוק אינדי, רוק קלאסי, רוק ישראלי.

ראשונה!!

שם: צופית גיל: 15 תאריך לידה: י"ט אדר (15.3) עיר מגורים: מי שרוצה, במסרים... השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): בצילו של יום קיץ / יזהר אשדות, אחלה שיר... האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? חלקית... אתר מומלץ להעביר שיעמום: פורומים בנושאים שמעניינים אותך... מסר חשוב לבאי הפורום: כתום עולה!! יהודי לא מגרש יהודי!!

אבד זנב

New member
הבא בתור הוא סוס!

שם:רננה
תאריך לידה:ז' אדר (25.2)
יישוב מגורים:כוכב השחר,אי שם מצידו האחר של הקו הירוק :)
השיר האחרון שזכור לי ששמעתי:מקיץ אל חלום בביצוע של נינט טייב-לא מבחירה.
יודעת את המילים בעל-פה,גם כן מכורח המציאות.
אתר מומלץ להעביר השעמום:תשחצים-פה
מסר חשוב לבאי הפורום:לאדם יש לב אחד.אם בו נשנא-באיזה לבד נאהב?הא? שולם עליכם ויישר כוח על הגפילטע.

Chandler Rulz

New member
תורי../images/Emo70.gif

שם: איגור.
תאריך לידה: 05/04/1987
עיר מגורים:בת-ים
השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): George Harrison - I've Got My Mind Set On You
האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? אכן
אתר מומלץ להעביר שיעמום: http://deathball.net/notpron/
מסר חשוב לבאי הפורום: תהגו חידות גם אתם! השיר התחלף עכשיו ל: Tiga feat. Jake Shears - Hot In Herre ואני יודע את מילותיו חלקית..

הנני כאן

שם: נדב
תאריך לידה: 26.10.89
עיר מגורים: הקבר של בן גוריון
השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): קוצים חלודים/ליידי די
האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? לא ממש
אתר מומלץ להעביר שיעמום: sudoku.co.il גם אני מכור!
מסר חשוב לבאי הפורום: מוזיקה עברית הכי, אחי ואחיותי

Saffron

New member
הממ ../images/Emo29.gif

שם: איילת
תאריך לידה: 05/04/1990
עיר מגורים: תל אביב
השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): המ, אני לא שומעת אף שיר כרגע, והשיר האחרון ששמעתי היה משהו ב-24 [התמכרתי לערוץ הזה
]
האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? אני לא זוכרת איה שיר זה היה.
אתר מומלץ להעיבר שיעמום: תפוז, כמובן ^^
מסר חשוב לבאי הפורום: המ, חופש מהנה!

עורוס

New member
מתפקד o_O ../images/Emo97.gif

שם: אור. גיל: 13 וחצי. תאריך לידה: 17.9.91 עיר מגורים: תסתפקו בצפון. השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): קוואמי, פורטיס וקוטג'- הכל פה זה קומבינה האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? בוודאי
אתר מומלץ להעביר שיעמום: הממ.. תפוז?
מסר חשוב לבאי הפורום: פודינג!!!!!!!!11!!!!!11111!!11!11!1

Gulash Man

New member
יה מאאאאאאאאאאן Oo

שם: דנור עזרא גיל:17 תאריך לידה:29.1.88 עיר מגורים:כרמיאל השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): הווינאמפ שלי בשביתה אז השיר האחרון ששמעתי זה "הורה החמור" מאוסף שירי הרעות \= האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? פפפפ... אתר מומלץ להעביר שיעמום: המשחקים בוואלה כיף ! מסר חשוב לבאי הפורום: סודוקו זה משחק דפוק !

המממ

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

שם: נעה. גיל: 21 ותשעה חודשים בערך. או לחילופין 16 בפעם השישית. תאריך לידה: 20.9.83 עיר מגורים: עיר החוף הצפונית ביותר. השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): האחרון ששמעתי- בלדה לעוזב הקיבוץ של החלונות הגבוהים. היה ברדיו. האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ: לא כזה. אתר מומלץ להעביר שעמום: תפוז. מסר חשוב לבאי הפורום: או, אז יש לי כמה: 1. אל תעשנו! 2. אם כבר משחקים ממכרים, נסו שחור ופתור!
3. תפתחו גם אתם משחקים רבים ומגניבים בפורום!
וזהו. סופשבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

Saffron

New member
שחור ופתור! ../images/Emo99.gif ../images/Emo29.gif

לא ידעתי שיש עוד אנשים שמכירים את זה. אני מכורה לזה. אם רק הייתה יותר מחוברת בחודש... [אני תמיד מסיימת אותן בתחילת החודש, ואז אין לי שחור ופתור עד החודש הבא
].

Saffron

New member
אני מכירה את האתר הזה, ../images/Emo29.gif

אבל זה לא אותו הדבר כשזה במחשב, ואין לי כוח להדפיס הרבה. תודה, בכל אופן

למעלה