ספירת מלאי: יולי 2005

גם אני גם אני!

שם:דנה
תאריך לידה: 6.12
עיר מגורים:ירושלים עיר הקודש :)
השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי):הממ מה שיותר עמוק יותר כחול
האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? כן
אתר מומלץ להעביר שיעמום:אממ תפוז?
מסר חשוב לבאי הפורום:יום אחד הנמוכים ישטלתו על העולם!

../images/Emo121.gifאיך את עוד זוכרת אותי?../images/Emo9.gif

את בקושי ניכנסת לפורומוניקה סקס..
אז... איפה את גרה?

המממ

New member
אני ספרתי 17 חברים עד עכשיו

(בלי להחשיב אותנו הכחולים) והשאלה שעולה לי בראש היא: למה לא נפתחים כאן 17 משחקים? הא? הא? הא? (
) חוצמיזה שמספר שוחרי השחור ופתור אצלינו מרקיע שחקים. אני בעד שנקים לנו מועדון.
לכולם. לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

חדשה...

גיל: 14 תאריך לידה: 28.6.91 עיר מגורים: נווה דקלים שיר: what if god was one of us מילים: בערך... אתר מומלץ: www.myriddle.co.il מסר חשוב: יהודי לא מגרש יהודי!!

../images/Emo121.gifתפקד!

שם:גימלטרי גיל:15 עוד מעט תאריך לידה:31.7.90 עיר מגורים:עפרה השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי):לא יודע אבל שרתי את "תקציר שירי החורף הבא" האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ?לא, אבל אני זוכר את הקטע עם ה"והינה נחיל של אייטמים סלבריטים שמול טוק שוארים ביג פארט בלוארים אגו סטריפרים בודי טריפרים במעוף מדרינק לדרינק..." אתר מומלץ להעביר שיעמום:מממ תפוז... מסר חשוב לבאי הפורום: 1. תמר! לאן נעלמת? אני שנים רוצה לדבר איתך! 2. צופן דה וינצ'ה בהחלט ספר משובח... 3. אני כבר לא רוצה D350... אינ חייב אותה!!!

אני

שם:נפאל גיל:11 תאריך לידה:31.12.94 עיר מגורים:מעלות השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי):האחרון ששמעתי הוא "שר מהלב-שליישית מה קשור?) האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ?כן אתר מומלץ להעביר שיעמום:www.yo-yo.up.co.il מסר חשוב לבאי הפורום:אני חדשה!!!

נראה לי שאצטרף../images/Emo13.gif

אשתתף בעיקר במשחקים שיהיו קשורים במוזיקה בעברית, כי אני ולועזי לא הולכים טוב יחד... =\
אז ככה: שם:אביה גיל: בספטמבר יהיה לי 16 תאריך לידה: 20.9.89 עיר מגורים: עיר? יותר מושב. ניר עציון. השיר שאני שומעת ברגע זה: רוח חדשה- ברי סחרוף (אני מהמכורים) האם אני יודעת את מילות השיר הזה בע"פ? בטח אתר מומלץ להעביר שיעמום: במה חדשה. אחלה יוצרים. מסר חשוב לבאי הפורום: מזרחי זה רע.

למעלה