ספירת מלאי: יולי 2005

Moreiro

New member
שחור ופתור ../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

תמיד אהבתי את זה בחוברות של ניקוי ראש אבל יש לי רק כמה חוברות מלפני כמה שנים
בכל מקרה לפני כמה ימים גיליתי את זה באינטרנט ועכשיו אני כל היום יושבת עם ההדפסות וגומרת עטים בקצב

Moreiro

New member
לופלופ ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

[תמיד יש לי כותרות מוזרות כאלה לשרשורי התפקדות
] שם: מור. גיל: 15 וחצי. תאריך לידה: 19.11.89 עיר מגורים: פתח תקווה. השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): Something Corporate - Konstantine ועכשיו התחלף בדיוק ל - Lifehouse - Everything האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? כן וכן
אתר מומלץ להעביר שיעמום: תפוז?
ממ כבר שנים שלא נכנסתי אליו אבל www.neopets.com מסר חשוב לבאי הפורום: תקראו את צופן דה וינצ'י, זה טוב

Inara

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo12.gif

פתאום קלטתי שאת המור איתה דיברתי לפני איזו שנה וחצי / שנתיים על בחזרה לעתיד במסרים ואז כמה זמן באייסיקיו סתם ככה. אעה, איזו הארה ^^ שלום?
[הייתי תרמיוני, בזמנו.]

Moreiro

New member
../images/Emo6.gif שלום שלום ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

זוכרת אותך בהחלט, אבל בכינוי הישן
עבר המון זמן
יש לך מסנג'ר או משו?

Moreiro

New member
ה"פ בטח ../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

[חידוני הארי פוטר?
] הוספתי אותך

Inara

New member
../images/Emo11.gif o_O

את נראה לי השנייה שעלתה על זה לבד, בלי שאסביר לה. נו, זה אימייל ישן מאוד ואין לי כוח להחליף מסנג'ר כי זה דורש לומר לכל הרשימה מה המסנג'ר החדש :X טיהי ^^

אנוכי ../images/Emo9.gif

שם: גיל:16 וטיפ טיפה תאריך לידה:25.5.89 עיר מגורים:חור בשומרון השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי):דודי לוי- דוד האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? יאפ
אתר מומלץ להעביר שיעמום:תפוז? מסר חשוב לבאי הפורום:תשעשעו אותי ואני אצייר לכם

Marble Arch

New member
הופ! מזמן לא הייתי פה.

שם: מרבל גיל: 17 תאריך לידה: 21.10 עיר מגורים: הרצליה השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): אפרת גוש - תמיד כשאתה בא האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? כמובן. אתר מומלץ להעביר שיעמום: הפורומים של תפוז.
מסר חשוב לבאי הפורום: לא כרגע.

שיהיה... גם אני פה...

שם: בשבילכם... דינה גיל: עוד מעט 19 תאריך לידה:13/8/8 תשעה באב... עיר מגורים: ראשל"צ השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): כרגע אני רואה באינטרנט את מופע הצדקה (ההוא עם אמני הרוק... ו פינק פלויד
) ומחכה כבר לפינק פלויד... האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? של השירים שהם אמורים לשיר? בטח! אתר מומלץ להעביר שיעמום: אבטיח, תפוז, MYMUSIC מסר חשוב לבאי הפורום: סקס סמים וטל מוסרי אגב, השיר שעכשיו מושמע בלונדון הוא WE WILL ROCK YOU... אם אני יודעת את המילים שלו? ברור

idk

New member
סופסופ קצת פעילות :)

שם:
אביחי גיל:
17 (כמעט :) ) תאריך לידה:
12\9\88 (ה12 לספטמבר 88) עיר מגורים:
כרמיאל- העיר היחידה שאפילו אלי סיני ב4 בבוקר בשבת יותר מעניינת ממנה השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי):
השבט- ז'אן קלוד (אל תדאגו.. אתם תשמעו על זה..) האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ?
השיר הזה ספציפי- לא ממש, כי רק אתמול הוא יצא ורק לפני שלוש שעות הורדתי אותו... אבל כבר קלטתי כמה דברים :) אתר מומלץ להעביר שיעמום:
הבחוצה של הבית... צאו החוצה, עדיף :) (אלא אם כן אתם גרים בכרמיאל..) מסר חשוב לבאי הפורום:
אל תקפצו מבניינים. זה יכול להוציא למישהו עין שיהיה לכולם יוםכתום :)

svety

New member
נו שווין ../images/Emo3.gif

שם:אורית. אבל אני מגיבה להרבה דברים אחרים
תאריך לידה: 24/10/1986
עיר מגורים: בסופי שבוע- אריאל. במהלך השבוע- עובדה.
השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): לוידעת. משהו של The Who, אאל"ט.
האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? לא.
אתר מומלץ להעביר שיעמום: אמממ.
מסר חשוב לבאי הפורום: אל תגידו 'עד מתי?', תשאלו 'למה מלכתחילה?'. ועוד משהו-
הרגליים בדרום- החפשנות בכל מקום

ChasingAmy

New member
טוב נו...

שם: ישראל גיל: 26 תאריך לידה: 3/3/79 עיר מגורים: חולון השיר שאני שומע ברגע זה (או האחרון ששמעתי): הדיסק החדש של גידי גוב האם אתה יודע את מילות השיר הנ"ל בע"פ? כן (של רוב הדיסק) אתר מומלץ להעביר שיעמום: מממ....שירונט מסר חשוב לבאי הפורום: אין כמו מוסיקה

light angel

New member
אני הוזמנתי להישאר ../images/Emo9.gif

אז אני מתפקדת גם: שם: אורלי גיל: 18 ויום
תאריך לידה: 2.7.1987 עיר מגורים: בת ים. שיר שאני שומעת ברגע זה: nothing really metters של מדונה (ברדיו). מכירה את המילים בע"פ: לא
אתר מומלץ להעביר שיעמום: ישראבלוג מסר חשוב לבאי הפורום: "כוכבים בחוץ" של אלתרמן זה ספר שירה נהדר. תקנו אותו ותקראו בו בערבים קרים ובודדים.

למעלה