ספריית חינוך בהר הצופים

I Was Hoping

New member
או:

להיכנס מיוזר אחר של גוגל. מכיוון שאין לי כזה, אני משתמשת בזה של חברה טובה או של אחי (בהסכמתם כמובן). זה עובד! אם יש לך הסבלנות, אתה יכול לפתוח לך עוד יוזר או שניים.

yairma1

New member
וגם כמובן...

אם אתה בהתחלת התואר ויש לך צורך וכמה שקלים אזי לקנות ספר באמזון. אמזון מאפשרים לעשות חיפושים בספרים שלהם בתנאי שעשית רכישה באתר. אני למשל קניתי ספר בסנט אחד (ושילמתי 15 דולר על ההובלה) אבל אז גם קיבלתי ספר שהייתי צריך ובעיקר קיבלתי גישה לחיפוש בספרים שלהם למשך כל התואר. לדעתי זה שווה. יאיר

tulkin

New member
קניתי כבר המון ספרים באמאזון

(במיוחד שעבורי המשלוח הוא בד"כ חינם). איך מקבלים את העניין הזה של צפייה חינם בספרים?

RoyceGracie

New member
אז אתה "יקיר אמזון" - כעת:

אתה יכול לחפש בספרים הפתוחים לחיפוש. ספר שאפשר לחפש בו הינו ספר שעל עטיפתו יש ציור של חץ וכיתוב Look inside. כאמור זה לא כל הספרים. אבל אלו שכן, שבדרך כלל זה ספרים משנות התשעים ואילך, ניתן לחפש בהם. אחרי החיפוש מקישים על עמוד התמונה של הספר. כעת עומדים על התמונה של הכריכה ונפתח חלון שבו ניתן לחפש. או לבחור את אחד האפשרויות בחלון שנפתח. אגב, איך יש לך אפשרות רכישה ללא תשלום משלוח? זה משהו אישי או "פטנט" שישמח את שאר הסטודנטים היושבים בציון. יאיר

milindapanna

New member
זה לא לציון, זה לגולה

למשלוח בתוך ארה"ב (ואולי בעוד מקומות), מעל 25 דולר המשלוח חינם (ויש עוד כל מיני אפשרויות, אבל זה בתוך ארה"ב).

tulkin

New member
ה"פטנט" שלי לא ישמח את הסטודנטים בציון

כיוון שהוא כרוך במגורים מחוץ לציון. בעוונותי, אני לומד ומתגורר בחו"ל, ונהנה ממשלוח של רוב הספרים ושאר המוצרים באמזון בחינם. למרות שהייתי שמח לגלות שאמזון עושה משהו אישי עבורי, אני די בטוח שזה לא המצב.

למעלה