ספרים דיסקים סרטים משחקים ועוד

ליטרט

New member
למכירה ספרי מדע בדיוני ופנטזיה

אל האינסוף - בריאן אולדיס - 27ש"ח - מצב טוב מאד אלמוות בע"מ - רוברט שקלי - 35ש"ח - מצב טוב מאד בארץ הרובוטים - אסימוב - 40ש"ח - מצב טוב הגבעות הירוקות של הארץ - רוברט היינלין - 40ש"ח - מצב טוב מאד הטוב שבטוב / מדע בדיוני 1 - עורך: אסימוב - 35ש"ח - מצב טוב מאד הטוב שבטוב / מדע בדיוני 3 - עורך: אסימוב - 35ש"ח - מצב טוב מאד הטוב שבטוב / מדע בדיוני 4 - עורך: אסימוב - 35ש"ח - מצב טוב מאד המוסד האחר - אסימוב - 30ש"ח - מצב טוב המפלצת מן הכוכבים - רוברט היינלין - 35ש"ח - מצב טוב מאד הסיפור שאינו נגמר - מיכאל אנדה - 45ש"ח - מצב טוב מאד הצלם - פיליפ ק. דיק - 35ש"ח - מצב טוב מאד חרב-השאול - מייקל מורקוק - 15ש"ח - מצב בינוני כוכב הברזל / יפרמוב + נקמתו של אמן / מרטין תומס - הוצאת ינשוף 1962 - 45ש"ח - כריכה קשה מצב טוב מאד מאלאפרנה - אורסולה ק. לה גווין - 35ש"ח - מצב טוב מאד מוסד וקיסרות - אסימוב - 30ש"ח - מצב סביר מעוף כלולות - יבשם עזגד - 30ש"ח - כחדש עולם חדש - האלדוס האקסליי - הוצאת "בטרם" התש"ח(1948) - במצב טוב. נדיר לאספנים - 65ש"ח פאתי המוסד - אסימוב - 30ש"ח - מצב סביר רובוטים של שחר - אסימוב - 45ש"ח - מצב טוב מאד שטוחלנדיה - אדווין אבוט - 35ש"ח - מצב טוב מאד שר הטבעות / חבורת הטבעת - טולקין - 45ש"ח - מצב טוב

ראובן ר

New member
אנציקלופדיה וספרי פרשנות לתנ"ך

"בריטניקה לנוער" ,שנת הוצאה 1975 וספרי פרשנות לתנ"ך במצב מעולה. פרטים במסרים.

דיטי

New member
למכירה Government & Binding Theory

מאת Liliane Haegeman בהוצאת Blackwell משנת 1992.

Molchansky

New member
למכירה ספרי סטיבן קינג

30 ספרי סטיבן קינג 19 באנגלית כריכה רכה (20 ש"ח לספר) 2 באנגלית כריכה קשה מהדורה מיוחדת (100 ש"ח לספר) 9 בעברית. (50 ש"ח לספר) כל הספרים ביחד ב-850 ש"ח במקום 1030 ש"ח לרשימה אפשר לפנות במסר או בטלפון 052-8429908 אייל

Molchansky

New member
19 באנגלית:

רשימת הספרים באנגלית כריכה רכה: bag of bones thinner cujo christine hearts in atlantis skeleton crew carrie 'salem's lot nightmares & dreamscapes the bachman's books night shift the dark tower IV - wizard and glass the dark tower III - the waste lands the dark tower I - the gunslinger the dark tower II - the drawing of the three the regulators dolores claiborne rose madder dreamcatcher

Molchansky

New member
9 בעברית:

רשימת הספרים בעברית: העמדה אש זרה הניצוץ נדודי שינה המשחקים של ג'ראלד בית שחור (סטיבן קינג ופיטר שטראוב) החצי האפל המגדל האפל 5 - זאבי הקאלה סלולרי

Molchansky

New member
2 באנגלית מהדורה מיוחדת:

2 ספרים באנגלית כריכה קשה מהדורה מיוחדת: The dark tower VI - song of susannah the dark tower VII - the dark tower

o f f נ ו ע

New member
בעקבות נקיונות פסח

יש לנו הרבה ספרים ואנו מוכרים את הספרים כחבילה אחת בקבוצות קטנות 1) בלילות שבת / אירית ר. קופר, 2) בחזרה מטואיצ'י / יוסי גינסברג, 3) המצב השלישי / עמוס עוז, 4) פויגלמן / אהרן מגד, 5) צלו של רוזנדורף / נתן שחם, 6) אבישג / דוד שיץ, 7) אנשי הנייר / ויליאם גולדינג, 8) גונבי החמורים / גראלד דרל, 9) הפרפר / הנרי שריידר, 10) תיק שקנאי / ג'ון גרישם, 11) מיומנו של שבלול / גינטר גרס, 12) שפת אם / ננסי ריצ'לר. כל 12 הספרים ימכרו תמורת 100 ש"ח בלבד. יש לציין שמצב הספרים מעולה. לפרטים ניתן להשאיר הודעה במסרים או במייל [email protected]

מחפשת מספר ספרים - קנייה או החלפה,

ז'אן פול סארטר - ארכה ז'אן פול סארטר - מוות בלב אורלי קסטל בלום - היכן אני נמצאת גתה - פאוסט למכירה או החלפה - אתגר קרת - געגועי לקיסינג'ר ז'ול וורן - חמישה שבועות בכדור פורח תודה! : )

אנציקלופדיית בריטניקה לנוער 1978-9

יש לי כרכים : א, ה, ז, ח, י, יא, יג, יד, טו ספר השנה: 1983 ספר השנה 1985 מישהו יודע כמה הם שווים? מישהו מעוניין?

מכלל אנציקלופדיה לנוער 1959

יש לי כרכים: ג-ד ה-ו י-יא יב-יג אשמח לשמוע כמה הם שווים ואם מישהו מעוניין.

digression

New member
מחפשת ספרי תווים לגיטרה

אם למישהו במקרה יש..יכול להיות של כל סגנון וז'אנר. אני פתוחה להצעות

blackjony

New member
יש לי של רמי קליינשטיין

אבל איך יודעים תווים של איזה כלי זה ?

מחפש ספרים של מיכאל עומר

הגאוגרפיה של סוף העולם ומבצע ברווז אם יש לכם למכירה פנו אלי במסר:) תודה

למעלה