ספרים דיסקים סרטים משחקים ועוד

Molchansky

New member
למכירה תקליט חתום וממוסגר של ELP

תקליט חתום וממוסגר של להקת Emerson, Lake & Palmer המוכרים גם בקיצור ELP התקליט הוא של האלבום Tarkus, כולל תמונה של חברי הלהקה, וחתימות מקוריות על גבי עטיפת התקליט. כולל פתק אותנטיות. לפרטים נוספים לשלוח מסר.

תקליטים למכירה

דיברתי עם גלעד על כך שמצאתי מספר רב של תקליטים שאני מעונין למכור והוא אמר לי לספר עליהם בפורום אז אם יש כאן מישהו שמבין בתקליטים וחושב שמשהו מהרשימה הבאה מענינת אותו , מוזמן לפנות אלי במסרים:) חג שמח וכשר לכולם Tom jones greatest hits אריק אינשטין- יושב על הגדר Engelbert numperdinck greatest hits dynmite boney m-nightflight to venus mike brant- l'album d'or john denver's elvis golden records- volume 3 חבורת הזמר של פיקוד צפון בלילה על הדשא julio iglesias- el amor julio iglesias- aflor de piel elton john-greatest hits barry white- cant get enough demis roussos- forever and ever demis roussos- fire and ice demis roussos- sovnenirs fugain- et le big bazar no 2 that's the way beatles greatest beergees gloria gaynor- never can say goodbye encore of golden hits- the platteus demis roussos- my only fascination fly robin fly -hits brazil shirley bassey singles album beergees- spirits having flown star wars- glactis funk by meco enrica macias- a' l'olympia c'est ca l'amour ניסים סרוסי- מצעד הפזמונים diana ross paul dnka's -21 golden hits abaa- על העטיפה הם יושבים בלימוזינה (מכיל שירים כמו rock me hey hey hlen וממאה מיה) aris sun-greatest hits the warrior- lpi 'n tombia tina charles- i love to love kc and the sunsine band elton johns greatest hits volume 3

מחפש פריטים נדירים של שלום חנוך

סינגלים בויניל סינגלים ב - CD EP מהתקופות הישנות הוצאות מיוחדות ועוד כל דבר שיכול להיות מעניין תמורת כסף או תמורת דברים אחרים של שלום.. (יש לי דברים מעניינים) במסרים.. תודה

ocp1

New member
מחפש את הדיסק "טוקשואו" - אסף ארליך

דברו איתי !

YUYOYU

New member
סדרות בDVD למכירה

מקוריות וחדשות, נקנו לא מזמן ועדיין מנויילנות.מחירים זולים ומשתנים מכותר לכותר:סיינפלד עונות 4,5,6הבית הלבן עונות 1-5חברים עונות 2,3,6ג'ואי עונה 1בנות גילמור עונה 1אי.אר עונה 1זיווגים מארז עונות 1-3פרטים נוספים במסרים או במייל[email protected]מידע נוסף הכולל תמונות ניתן למצוא בלינקhttp://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3

o f f נ ו ע

New member
יש לי כמה סרטים וסדרות למכירה

הסרטים: טרילוגיית "שר הטבעות" במצב חדש לגמרי, מחיר 240 שקלים. מיני סדרת פנטסיה של ערוץ "הולמרק" "הממלכה ה-10" במצב טוב מאוד, מחיר 50 שקלים. "סינמה פרדיסו" במצב מעולה כחדש, מחיר 35 שקלים. "אלכסנדר" מצב טוב מאוד, מחיר 25 שקלים. "דופלקס" מצב טוב מאוד, מחיר 25 ש"ח. "אפקט הפרפר" במצב טוב מאוד, מחיר 25 שקלים. הסדרות: OC עונה ראשונה ושנייה חדשות ועדיין בניילון, מחיר 120 שקלים לעונה. בנות גילמור עונה ראשונה וגם זו עדיין לא נפתחה, מחיר 120 שקלים. לפרטים ניתן להשאיר הודעה במסרים או במייל [email protected]

למעלה