רק לא יעלוש!!1 >< ;[[[[[
ק קישוא חטוב New member 5/6/07 #14 תתחדשי לך! חע, מה, בגלל הגילוי המרטיט שאת ממוצקין ואני מביאליק? אני בקטע של זקנים נורא או צוציקים נורא. זה לא יילך. בכ"מ, תתחדשיO:!
תתחדשי לך! חע, מה, בגלל הגילוי המרטיט שאת ממוצקין ואני מביאליק? אני בקטע של זקנים נורא או צוציקים נורא. זה לא יילך. בכ"מ, תתחדשיO:!
נ נשברו לך הכנפיים New member 5/6/07 #36 היית מתה! ../images/Emo11.gif טאובר אשאר תמיד, גם אם זה נסתר!
ת ת מ ר מ ו ר New member 5/6/07 #33 יעל אני מוחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 אני לא רוצה ככה עכשיו אני אכתוב, אפילו במודגש, את השם שלך, כדי שתראי שהסכנות לפדופילה קיימות גם עם כינוי שהוא ציטוט של עברי! יעל טאובר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 לכו תטרידו אותה מינית, זה שווה! ותתחדשי
יעל אני מוחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 אני לא רוצה ככה עכשיו אני אכתוב, אפילו במודגש, את השם שלך, כדי שתראי שהסכנות לפדופילה קיימות גם עם כינוי שהוא ציטוט של עברי! יעל טאובר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 לכו תטרידו אותה מינית, זה שווה! ותתחדשי
D Dark chocolate New member 6/6/07 #40 נו אבל אני אתבלבל, יעל!!! את רוצה שאני אעשה הסבה מקצועית בגלל השמשתמש שלך למיכל המבולבל[ת]?
כ כל האהבה במלואה New member 6/6/07 #48 בלון גדול בלון קטן בלון סגול בלון כחול שלום לכם ילדים וילדות אני יובל הנקו-מן כל היום אני מזריק ומזריק לא בכוונה בכ-לל! לא להתייחס:X
בלון גדול בלון קטן בלון סגול בלון כחול שלום לכם ילדים וילדות אני יובל הנקו-מן כל היום אני מזריק ומזריק לא בכוונה בכ-לל! לא להתייחס:X
א אשה שמחלקת ממתקים New member 5/6/07 #13 ../images/Emo207.gif בדיקת חתימה אם להגר מותר אז גם לי לא? חח
מ מורביט New member 5/6/07 #26 יא מגניב! תחדשי../images/Emo9.gif גמאני רוצה משו מגניב בחתימה המשעממת שלי