ספרים ופרסים ב-
אנשים

תודה...

דרך אגב.. למי שלא שם לב ...268החברים החדשים שלי...זה שילוב של האנשים החדשים עם החברים הישנים שלי.. ועם הפורום 268 שזה די ברור...

האגוש

New member
עכשיו את משרשרת את כל ההודעות שלך לראשי

זה גם לא טוב :$ העקרון ממש פשוט..תשרשרי להודעה שאת רוצה להגיב אליה. אם זה שאלון לדוגמה, אז הודעה ראשית, אם את רוצה להגיב למישהו ספציפי, תגיבי לו.

אוווווף נו...

סתם בלבלתם אותי עכשיו... נו זה מה שתמיד הייתי עושה... אולי בשאלונים באמת לא חזרתי... אבל לפעמים... מבלבול או אולי מעצלות... אני יהיה ילדה טובה עכשיו...

matanky

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif הולך להיות מגניב!!!!!! ../images/Emo99.gif

../images/Emo207.gif אחרון ודי?../images/Emo9.gif

ונואש. יש לצייןD: אני פה כבר... שבועיים? (פחח, וו. ותק) ואני באמת באמת רוצה להשתלב
אז.. אז.. ננסה שוב, בקול זעקה נואש אני מיתר, אני בת 15.5, אני מהקריות ובאמת שבא לי להשתלב
אז... מסאנג'ר נואש לילדה נואשת? [email protected] העלבון, ההשפלה
טוב נו, העיקר שאמרתי את שיש לי להגיד
עכשיו אני אדחיק ואתכחש להודעה הזאת ואיהיה קשוחה.
-הודעה זו היא פרי דמיונכם-

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אתם לא תאמינו! עשו בעיתון 'רייטינג', כתבה על המוות של סיגי מהאלופה (מי שלא יודע- דמות מרכזית בתוכנית). בקיצווווור, בעקבות המוות (בטח ראיתם בדף הראשי, פה) היה מלא כעס ועצב ואבלות (
) בין המעריצים של התוכנית. אז בכתבה ציטטו אנשים מהפורום של האלופה בתפוז, כי כנראה זה הפורום הרשמי, וציטטו גם את מיכל!!
"אני בהלם!!!!!!! פשוט בהלם!!!!!!!!!!! בואו כולנו נשב שעברה ונחתוך ורידים עם סכין חד-פעמי מפלסטיק!!!!!111" (Dark Chocolate. פורום "האלופה" בתפוז). אני בטוח שהיא אמרה את זה בצחוק, והוסיפה אפילו "
" להודעה אומשו כזה, אבל הם ציטטו דברים ממש מוקצנים, אז הכניסו את זה. חח LOL. זהו, זה היה ממש מעשע.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"אהובי ממלמל מתוך שינה, זה רק חלום רע, תום, אלטף את ראשך היפה..."

Cheeeky Girl

New member
חחחחחחחח גדול! היא בשיעור עכשיו

עוד רבע שעה היא מסיימת ואני אתקשר אלייה [אנחנו באותה הכיתה אבל היום הזה מיוחד. מחצית קודמת חצי מהכיתה שאני כלולה בה נשארו ללמוד שעה נוספת ובחצי הזה, שמיכל כלולה בו, נשאר ללמוד
]

למעלה