ספרי ילדים מומלצים

רותי&ע

New member
ושוב תודה לכולם ../images/Emo13.gif עשיתם לי

הרבה עבודה ויש רשימה רצינית. אנא בדקו אם אין טעויות ואם יש עוד ספרים שנשכחו..

ספרים, רבותיי, ספרים ../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif

לילה טוב ירח- מרגרט וייז בראון.ספר ותיק וטוב. דגדוגים-דתיה בן דור הצב של אורן-מירה מאיר ולגדולים יותר (3-4):ספר השטוזים של דתיה-דתיה בן דור ככה זה בעברית-דתיה בן דור מה עשית בגן היום? ליאורה בן דוד מכתבים מפליקס-אנט לנגן וקונסטנצה דרופ ילד של אמא-צרויה שלו ג´רפה ולישון-דויד גרוסמן אבא, אני לא נרדם-מייקל פורמן נמר בפיג´מה של זהב-נורית זרחי המפוזר מכפר אז"ר-לאה גולדברג חלק מהספרים בפעם הראשונה לא כ"כ מעניינים. ולפעמים אחרי חודשיים-שלוש מוציאים מהמדף ויש התעניינות. מדי פעם אנחנו מוציאים ספר של גיל שנה-שנתיים (ברכבת יושבת ארנבת, פינוקי) ולמרות הגיל המופלג (ארבע וחצי) הספרים זוכים לעניין ולהנאה. אז לא להעלים אותם...

ofelya

New member
מכירות "תנחש כמה אני אוהב אותך"?

זה ספר פשוט מתוק!

ofelya

New member
הקטן כבר ישן ולא שם לב...

אגב, כשבר אומר לנו "אני אוהב אותך" (בערך 10 פעמים ביום , המתוק), אבא שלו אומר "אני אוהב אותך יותר" , ובר - "אני יותר מדי..."

רותי&ע

New member
קניתי את הספר כי נדלקתי עליו אבל

עידן לא מוכן לשאקריא לו אותו משום מה. אבל אני עדיין מחכה להזדמנות המתאימה כי לדעתי הוא ספר מקסים.

לדעתי בגלל הציורים (המקסימים) אבל

היחסית חוורים. גם יובל לא אהבה אותו ובשלב מסוים זה עבר לה. עוד ספרים מקסימים שנזכרתי: דג הקשת - מרכוס פיסטר. על דג אחד עם קשקשים נוצצים שלומד מדוע צריך לחלוק עם אחרים במה שיש לך (רמז: כדי שיהיו לך חברים). גם כאן - המסר קצת בעייתי לדעתי, כי כאילו הוא קונה את החברים, אבל יכול להיות שאני סתם מגזימה. בכל אופן - יובל אוהבת אותו מאוד. מתאים מגיל שלוש וחצי לפחות. הנשיקה שהלכה לאיבוד - מגיל שנתיים וחצי - דבורה עומר. אוסף סיפורים מקסימים. אני לא יכול לגשת לספריה של יובל ולעבור על הספרים כי מיכל ישנה קל מאוד, אז אני אומרת מהראש. ואגב - הסיבה שאני זוכרת את המחברים היא שאני נותנת להם קרדיט ומיד אחרי הכותרת של הספר אומרת את שם הסופר.

דיאנה1

New member
ראיתי הצגה המבוססת על הספר "דג הקשת

ומאד מאד לא אהבתי אותה, מאותן סיבות שציינת. המסר נראה לי מעוות לחלוטין, כאילו מי שיש לו משהו יותר יפה מאשר לאחרים חייב לחלק אותו מיד לכולם, אחרת כולם יחרימו אותו ובצדק. ההצגה ממש הכעיסה אותי.

למעלה