סקופ: מוצא יהדות אשכנז מכת שטניסטית איטלקית?

HailMary

New member
סקופ: מוצא יהדות אשכנז מכת שטניסטית איטלקית?

סקופ עולמי: מוצא יהדות אשכנז מכת שטניסטית איטלקית במאה ה-‏5 מה פשר המחקר הגינטי שמצא ש-‏40% מיהודי אשכנז, מוצאם מ-‏4 אמהות אירופיות לפני 1500 שנה? התזה/התגלות שהיתה לי היא כדלהלן: בוועידת מילן במאה הרביעית בה נידחו כופרים כאריוס (שכפר באלוהותו של ישוע) ואחריה, עם הוקעת מינות בתוך הכנסייה, מתגבשת באיטליה כת שמאמצת את דברי ישוע בבשורה לפי יוחנן שיהודים הם בני השטן, ומאמצים את תורת השטן - רצח ושקרנות. זאת כת המאמינה בדברים מהברית החדשה שהשטן הוא נסיך העולם הזה והכוח, ומאמינה שביהדות יש פולחנים סודיים שיביאו להם כוח עולמי, וממון ללא סוף, ומשגל ללא סוף בכל צורה אפשרית, ובפרט בצורה החביבה על השטן - משגל אחוריים ואורגייות שטניסטיות. חברי כת זאת מקדשים 4 נשים, המסמלות את ארבעת האמהות היהודיות הקדומות, ושוגלים אותן באורגיות שטניסטיות רבות משתתפים, תוך קרבנות ילדים איטלקיים רכים לשטן: ''אלה ילכו לכפרות, ואנחנו לחיים טובים של שילטון עולמי בכוח אבינו השטן''. ריבוי הגברים באורגיות השטניסטיות הללו עם 4 האמהות השטניסטיות מסמל את דברי האל לאברהם ''ונתתיך לאב המון גויים'' - הגברים מסמלים את ריבוי הגויים הללו, שתהיה כלפיהם הגמוניה עולמית של צאצאי 4 הנשים. מאז זוכים יהודי אשכנז לכוח עולמי, אין אירגון חברתי כיום בעולם שאין בו יהודים, אין מוקד כלכלי או תקשורתי בעולם שלא חולשים עליו יהודים אשכנזים.

lion 7

New member
מה זה קשור לפורום?

מה קשורה הודעה זו לפורום אמונה משיחית ? אם רצית דיון על האריאנים ואריוס אז יש מקום , אבל מהודעה זו מריחים פוליטיקה ותו לא .. בוא נשמור על רמה רוחנית בפורום , בבקשה

HailMary

New member
לא פוליטיקה. הסבר סביר לממצא הגינטי המדהים.

יש לך הסבר יותר טוב לממצא הגינטי המדהים לפיו 40% מיהודי אשכנז נושאים חותם גינטי של 4 אמהות *אירופיות* לפני 1500 שנה? ללא שהם נושאים חותם אבות גינטיים? הסברי: אורגייה רבת משתתפים של כת אנטי נוצרית בה 4 נשים איטלקיות קודשו להיות ''אמהות המון גויים'' (הכוונה אצל הכת: הגמונייה אצל המון גויים, דהיינו הגמוניה עולמית בכוח השטן, ''נסיך העולם הזה'') כשהן מסמלות אצל הכת את 4 האמהות העבריות הקדומות. ריבוי האבות באורגייה השטניסטית הזאת סימלו אצל הכת את ההבטחה האלוהית לאברהם ''ונתתיך לאב המון גויים''. הכת הזאת קמה בעקבות הוקעת המינות בכנסיה הקדומה, למשל כשבוועידת מילן במאה הרביעית ניקולאס הקדוש סתר על פניו של אריוס שכפר באלוהותו של ישוע. הכת בחרה בשיבה סמלית ליהדות של טרם ישוע כפי שתפסה אותה, במעורב עם יסודות כופרים שטניסטיים. יש לך הסבר אחר ל-‏4 האמהות האירופיות לפני 1500 שנה ללא שיש חותם גינטי של אבות גינטיים? מה היה יחודי לפני 1500 שנה, במאה החמישית? התזה שלי גורסת שעם התהוות הדוגמות של הכנסייה הקדומה, נוצרה גם האנטי תזה לה, מצד המינות שהוקעה על ידי הכנסייה הקדומה.

מה הקשר לפורום?

ואני חושב שיש לתהות על קנקנו של הממצא. למה לעסוק בהבלים? או כפי ששאול מנסח זאת, חקר התולדות?

HailMary

New member
יש עניין האור, ויש עניין השטניות

ישוע נילחם גם בשטניות כי היה אור העולם. השטניות - זה פשר החושך, כאשר האור היפציע בחושך. מאמרי עוסק למעשה בשטניות. יש כאן גם הבהרה של מקור אפשרי לבעיות בהם אנו ניתקלים יום יום. יותר מאשר יש כאן תולדות - יש כאן זיהוי, קריאה לדברים בשמם, הבנה. הממצא הגינטי הזה הוא אחד הממצאים החזקים והמבוססים ביותר.

הממצא הגינטי היחיד שמעניין אותי

הוא שכל בני אדם, וכולם בעקבות החטא והציות של האדם לשטן, חוטאים שזקוקים לישועה. היהודים האשכנזים(אני ביניהם), הם יהודים שהוגלו מהארץ לפני כמעט אלפיים שנה. המושג אשכנז הוא כינוי לגרמניה, אשר שם התיישבו כנראה רוב יהודי אירופה, וכיוון שהם שמרו את המסורות של אבותם, גם לאחר שעברו לפולין, אוסטריה, הונגריה, רוסיה וכו' הם נקראים אשכזים. המאמר והתיזה שלך גובלים באנטי-שמיות. ולכן אני שוקל למחוק את ההודעה הזאת. ישוע לא נילחם גם בשטניות. ישוע בא בכדי להפר את פעולות השטן. ונלחם בשטן. לייחס לקבוצה של אנשים מסוימת ולהגיד שהמקור שלהם שטני, כשאין לך עובדות מוכחות לכך, זוהי הטעייה מהסוג הגרוע ביותר. לא הבאת שום מקור ל"ממצא הגנטי" הזה, מה שגורם לפקפק בממצא מוזר זה.

HailMary

New member
המקור: חוקרים בטכניון ובאונ' העברית בין היתר

מחקר הגנטי לאחרונה, המראה שמוצאם של 40% מהיהודים האשכנזיים הוא מארבע נשים אירופאיות שחיו לפני כ-‏1500 שנים. זה לא מחקר ''פוסט-ציוני'', והשתתפו בו חוקרים מהאוניברסיטה העברית והטכניון. איך לקשר בין מחקר זה וההנחה שכל היהודים כיום הם צאצאי בית שני? האם מדובר באותם יהודים? האם יתכן שלרבים מאתנו אין שום קשר גנטי עם ההיסטוריה התנ''כית של עם ישראל? http://www.faz.co.il/reply?id=5797&rep=142942&LastView=1970-01-01 02:00:00 ------------------ Study: Most Ashkenazi Jews From Four Women AP Online | January 13, 2006| MALCOLM RITTER, AP Science Writer | . This material is published under license from the Associated Press. All inquiries regarding rights should be directed to the Associated Press. (Hide copyright information) Copyright MALCOLM RITTER, AP Science Writer AP Online 01-13-2006 Dateline: NEW YORK Some 3.5 million of today's Ashkenazi Jews _ about 40 percent of the total Ashkenazi population _ are descended from just four women, a genetic study indicates. Those women apparently lived somewhere in Europe within the last 2,000 years, but not necessarily in the same place or even the same century, said lead author Dr. Doron Behar of the Rambam Medical Center in Haifa, Israel. He did the work with Karl Skorecki of the Technion-Israel Institute of Technology and others. Each woman left a genetic signature that shows up ... http://www.faz.co.il/reply?id=5797&rep=143003&LastView=1970-01-01 02:00:00

../images/Emo4.gif

לא הצלחתי להכנס למאמר, כיוון שאני לא רשום במערכת של האתר. הודעתך המקוריות,גובלת באנטישמיות, אני שוקל עדיין ברצינות אם למחוק אותה או לא. גם אם מדובר ב 40% או 20%, אתה סיכמת את דברך במילים הבאות: "מאז זוכים יהודי אשכנז לכוח עולמי, אין אירגון חברתי כיום בעולם שאין בו יהודים, אין מוקד כלכלי או תקשורתי בעולם שלא חולשים עליו יהודים אשכנזים" מזכיר לי נשכחות את האשמות של הנאצים שהיהודים נמצאים בכל מיני תפקידי מפתח בגללל כל מיני דברים שהדביקו להם. שוב אני שוקל למחוק את ההודעה עם כל השירשור. בעתיד לא אהסס למחוק הודעות בעלות רמיזות אנטישמיות, הימנע בבקשה מאי-נעימויות.

HailMary

New member
זו השערה בלבד. ניכתב בעקבות הצקות. אולי

ניסחפתי. ואולי, מי יודע, עליתי במקרה (האמנם מקרה?) עקב רוגזה והצקות קשות בשבועות האחרונים על משהו שיש בו גרעין אמת. היום בבוקר אחרי שרשמתי זאת, הרגשתי מעין שלווה מבורכת, לאחר שכבר היו לי מחושים בליבי (אני חולה לב). בעקבות טרדות אבסורדיות ורעות ממש. וחשבתי לעצמי, אם אני מרגיש כזאת שלווה מבורכת לראשונה מזה זמן רב, אולי זה לא מקרה? התזה המוזרה הזאת באה לי אתמול כהארה של שבריר שנייה, לאחר שגידפוני וחרפוני ברשעות מזה שנים באותו אתר, ולאחר הצקות מתמשכות, חלקן התעמרויות בירוקרטיות אבסורדיות מכל אבסורדיות, וחלקן סיבוכים משונים ולא הכרחיים במקומות אחרים וקיפוד זכויותי.

HailMary

New member
רשמתי זאת אתמול, ואני מדבר על תחושתי הבוקר,

אף שהעניין הזה, של כביכול אנטישמיות, היה אמור לעורר אצלי חרדה. ועם זאת, הפלא ופלא, מזמן לא ישנתי כל כך טוב, שינה ברוכה. אולי, עד כמה שזה מוזר, יש כאן מעין התגלות? אולי אפילו ברצון האל? גם אני אשכנזי, אגב.

HailMary

New member
אנטישמיות? והלוא מדובר על מוצא אירופי-איטלקי

של חלק מהיהודים האשכנזים כיום (שאין אף לדעת מי הם). זו תזה יחודית שונה מכל תזה "אנטישמית". אם אירופים, כיצד שמיים? וזאת לא תרצנות, מדובר על דבר אחר לגמרי. נכון שגם אנטישמים מנצלים לתעמולתם את העובדה האמפירית שיהודים אשכנזית נימצאים בעמדות כוח, פיננסים והשפעה בולטים במספר מדינות מערביות, אך מכן לא נובע שהדבר הזה לא נכון.

HailMary

New member
אגב, גם בישראל יש קבוצות שטניסטיות

וגם במערב. להלן תחקיר שעשיתי בנושא כת השטן http://www.e-mago.co.il/e-magazine/devil.html והמאמר מורחב ומאוייר http://www.global-report.com/msharon/a730-פולחן-השטן-בישראל-ומקורותיו-בהיסטוריה-החדשה בעקבות תחקיר זה רצו לראיין אותי בערוץ 10 בנושא רצח ראדה. וכן בגל"צ. אך דחיתי זאת, מטעמי. 1) שיחתי ברדיו אודות כת השטן http://www.michael-sharon.com/katsatan2.mp3 ראיון תמציתי איתי בנושא כת השטן ששודר בתחנת הרדיו ``קול הקמפוס`` של בית הספר לתקשורת של המכללה למנהל בשיתוף עם ``קול ישראל``, בערוץ 106FM. עניני בנושא הוא בשל השאלה שהצגתי לעצמי, מה מקור התופעה של דגילה מוצהרת ברשע לשם רשע.

lion 7

New member
וגם הפורום הוא רוחני

ומוצא האשכנזים או הקנדים באזור קויבק דוברי צרפתית לא נושאים רלונטים לפורום ..

צפניה ג',פסוק כ':

ב"ה אפרופו יעקב לגבי עמדות מפתח של יהודים(ולא רק אשכנזים,למרות שהנני נמנה עליהם)בעולם אז כך אומר צפניה: בעת ההיא אביא אתכם,ובעת קבצי אתכם,אתן אתכם לשם ולתהילה בכל עמי הארץ בשובי את שבותיכם לעיניכם אמר ה'. ומצאתי שיר בשחרית של שבת,בסידור אשכנז בנוסח ספרד את הדבר הבא: כח וגבורה נתן בהם להיות מושלים בקרב תבל. מלאים זיו ומפיקים נוגה,נאה זיום בכל העולם. חנוכה שמח ומאיר לעם ישראל ולעולם עם בנו היקר ישוע. לא רק שישוע נחשב בן,ספר דברים,פרק י"ד,פס' א:בנים אתם לה' אלוהיכם. תרגישו כל אחד ואחת את הניצוץ המשיחי-האלוקי בו.

HailMary

New member
ישוע נילחם בשטן ובשטניות.

מטרתו: השבת אנשים מדרך השטן. טהורנו מהחטא הקדמון בחסדו, מאפשר לנו ביתר שאת את הבחירה, שכן אין אנו עוד בהכרח נגועים בחטא, ואין אנו עוד מנסים בכוח ריבוי החוקים ביהדות להצדיק את עצמנו - החסד מצדיק אותנו. ישוע נילחם בשטן ובשטניות. מיתנתי במכוון את ניסוחי, באמרי "גם בשטניות", שהרי אדוננו נותן את האור ואת האהבה. איננו יכולים כל הזמן להלחם באופן פעיל בשטניות, והרי יש חיים נוצריים יום יומיים, שרב בהם יסוד החמלה והקיום האוהב. קדושים רבים שאפו לאור, לאהבה, לשלום עלי אדמות, לאחדות הלב, כמו פרנסיס הקדוש. אישית, נילחמתי להבנתי בשטניות בהליכתי בדרכו של ישוע, בכתבי על השחיתות, בחשפי פשיעה כלכלית, בקדמי צדק ושלום ככל שיכולתי. אני עשוי לטעות, ומייחל לחסד רוח הקודש בהדרכתה אותי, ולחמלת מרים.

חמלת מרים?

אלוהים הוא הרחמן, ורק בישוע המשיח תוכל למצוא את מלוא החמלה בזכות הדם היקר שנשפך ככפרה על חטאינו. מרים היא אדם רגיל, אמנם מיוחד, כן האמא של האדון ישוע המשיח, אך בכל זאת נולדה כמו כל אדם בחטא דרך זרע ולכן גם היא הייתה זקוקה לישועת האדון כמו כולנו. ובחסד הגדול של הבורא, היא נבחרה להיות האם של האדון ישוע. עם כל הכבוד למרים, ויש כבוד. החמלה באה מאלוהים בלבד ולא מאף אדם אחר שחי בעולם הזה.

HailMary

New member
לפי האמונה הקתולית Immaculate conception

"בכל זאת נולדה כמו כל אדם בחטא דרך זרע" לפי הדוגמה הקתולית, הנקראת Immaculate conception (לפי הארתו בחסד רוח הקודש של האפיפיור פיוס ה-9, 1854; ולפני כן, והיתה התגלות בעיירה לורד של מרי בנושא) מריים מרגע הווצרה ברחם אמה חנה, היתה בחסד האל משוחררת מהחטא הקדמון, עקב היות וצייתנותה לרצון האלוהים ידועה מראש, ועקב היותה נושאת האל theothokos. מריים הבתולה מסמלת חסד, אהבה וחמלה, ומתפללת בעדנו, בתפילות שמתרצות אנו מתפללים ב"רוזרי": Hail Mary full of grace, the Lord is with thee. Blessed art thou among women, and blessed is the fruit of thy womb Jesus. Holy Mary mother of God, pray for us sinners, now and at the moment of our death. Amen.

למעלה