סקיצה מס' 3 [Dating]

stratus3000

New member
סקיצה מס' 3 [Dating] ../images/Emo41.gif

ילדה בלבן רציתי לשאול מה קורה עם שם האתר, הם בחרו? וצריך את הכותרת שדיברתי עליה אתמול.. עשיתי כותרת לדוגמא מתחת ללב בסקיצה. מקווה שזה בסדר. ביקורת תתקבל בברכה, רק אלה מכם שהם מעצבים, תשתדלו גם להעלות רעיונות פרקטיים בדרך..

havlaz

New member
אממ

הלב למטה די מפוקסל.. הייתי משנה את הפונט של הכותרת בתוך העמוד (הרי זה גרפי, לא?) אין לי כרגע פונטים לידי, אבל אני אנסה לחפש אחד.. משהו של בן, יש לו משהומהו
כנ"ל לפונט של הכותרת של האתר אני חושב שאת העיגול שלמעלה, החיבור בין הפס למעלה לפס הצדדי אפשר קצת להקטין, משמע להגדיל את העיגול הלבן שחותך את הכך, כך שזה יהיה יותר נקי ולא גס וגדול.. מתחיל לקבל צורה טובה,

stratus3000

New member
לגבי הלב המפוקסל - בטיפול. לא הבנתי

כל כך למה התכוונת עם הצורות

Ohad18

New member
אהההממממ....

לפי דעתי הצבעים של ה-Dating עדיין לא מתאימים. וזה באמת מתחיל לקבל צורה, אבל למרות שהם בקשו אדום - לפי דעתי יש יותר מדי אדום...

havlaz

New member
יש לך את השורה של התמונות

ואת העמודה של התפריט הם מתחברים ביחד בקשת כזאת.. אני חושב שצריך לקמר אותה קצת, יעני להקטין את העיגול, שזה יהיה פחות מעוגל..

naatz

New member
ללא כותרת

ע"י הוספה של סגול ותכלת הכנסת שפה אחרת לחלוטין. למעשה הפינה הימנית כרגע מתחרה באתר עצמו. אין ביניהם קשר. ומבחינתי הלב מימין מיותר. הוא פשוט הסחה נוספת מהניווט ומהתוכן. התחלתם לעבוד עם קווים מעוקלים (הגבולות בין הסגול לאדום), אולי כדאי לנסות להפוך אותם לבועת הטקסט (שכולנו למדנו לאהוב..) ע"י הוספת קרן שתצא ממנה - ולמקם בתוכה את הטקסט - עם עדיפות לכך שהוא ייחתך ע"י הגבולות. והצבעים - הם עדיין לא שם. ובדרך - אני שם לב שיש לכם קצת בעיה עם הגוונים - מצורפת משפחת האדומים הרלוונטית (תשתמשו בטפטפת כדי לזהות קוד צבע) - ובדרך הכנסתי עוד מספר צבעים מהמשפחה, כי תמיד צריך צבעים
(מצטער שזה PNG, שמרתי מצייר) naatz

Terminal Frost

New member
הקצוות העגולים של הסקרולר

והתמונה של המשתמש האחרון שהצטרף - פשוט גדולים מדי. אם תתן לי לנחש, הם בערך 25-30 פיקסלים. אם הם היו חצי מזה נגיד 12-15 פיקסלים, זה כבר הרבה פחות בזבזני אם הולכים על אתר ברזולוציית 800x600.

naatz

New member
...

המשתמש האחרון (שזה אני) לא צרף סקיצה. סה"כ הוספתי ייצוג לצבעים. naatz

naatz

New member
../images/Emo3.gif זו אשמת משרד החינוך.

תפוח אדמה בשם אלפי לימד אותי לקרוא
naatz

[eLad]

New member
../images/Emo6.gif

_______________________________________ א
עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #11
הדימויים הכי טובים הם הזויים כמו ילד שדיבר אל הקשת אספו את כולם ואולי תזכו בפרס הגדול

Salem

New member
אלפי הקים את המדינה הזאת../images/Emo70.gif

חשבתי שלמדת הסטוריה
לא ידעת שאלפי הוקם כחלק מההסתדרות בשנת 1920
יחד עם תנובה והמשביר לצרכן.

אמממ...

הלב לדעתי מיותר... יותר מידי צבע, והוא מקבל יותר מידי פוקוס. נראה לי שמספיק שהתפריט יהיה שם (הסמל של הנכים מצויין). אולי אם תנסה להוסיף לשם את התפריט, לא תרגיש צורך למלא את זה בעוד משהו
את הסגול-כחול מאוד לא אהבתי... אולי לבן, כשהבלון עצמו לבן עם גבול אדום, והאותיות שחורות
זה נראה... קצת מקושקש
אני חושבת שעדיף מצשהו יותר שקט. לגבי השם, אני מנסה לזרז את העניין.

למעלה