סקיצה מס' 4.1 + הערות../images/Emo41.gif
הכנתי פה אוסף הערות לגבי כל מה שאמרו אתמול [בעיקר naatz]. וגם הכנתי סקיצה משופרת פחות או יותר עפ"י מה שnaatz ייעץ אתמול. אבל אני מעדיף אישית את סקיצה 4 המקורית ולא זאת. ל-naatz: דבר ראשון, לגבי הטקסט שבלוגו- שיניתי אותו וניסיתי שזה ייראה כמו שביקשת. בכל אופן, לדעתי זה לא נראה טוב, אני בעד הסקיצה הקודמת. אם אתה רוצה לשנות את הטקסט עוד, אני מציע שתתן לי כתובת אימייל או מס' ICQ ואני אשלח לך את קובץ ה-PSD (כנ"ל לגבי ה-anti-aaliasing שאגב אין לי מושג מה זה אומר). דבר שני, לגבי הסמל של הנכים. כמו שהוא, בצורתו הטבעית, הוא הולך ימינה ולא שמאלה כך שאני מעדיף את הצורה המקורית של הסמל על אסוציאציה שלילית וכו'. לגבי צבע האליפסה, לבן לא מתאים לצבע הרקע האדום ואני חושב שהצבע הבהיר הנוכחי שומר על הסמל עדין, כמו שהוא צריך להיות לדעתי. הלבן או צבע בהיר יותר הורסים את העדינות של הסמל והופכים אותו לאובייקט מאוד בולט. בצורה הנוכחית אני חושב שזה עדין, שקט ואני חושב שזה עדיף ככה (אם אתה רוצה, קח את ה-PSD ותשנה כמה שבא לך) את "ברוך והבא" וכו' יישרתי לימין. לגבי שאר הטקסט, וגם התמונה של המשתמש האחרון שהצטרף + התבניות והכל דור אמור לעשות, ברגע שנחליט על עיצוב סופי. אני חושב שיהיה אפשר לשנות הגדרות בHTML או CSS ביתר קלות מאשר פוטשופ כשזה לא יוצא לפועל בכלל ועדיין בגדר תיאוריה. אז ברגע שדור יבנה תבניות וטקסט וכותרות - תמיד אפשר לשנות גודל/צבע וכו' (דור, תקן אותי אם טעיתי איפשהו בתפקיד שלך
). לגבי ההערה של מפיסטו, כבר ניסיתי צבעים שונים, וילדה בלבן ועוד אנשים לא אהבו את זה. הכחול במקום הכתום לא כל כך קשור, הוא חורג מאוד מהפלטה של גווני אדום/כתום ולבן של האתר..
אני אישית תומך בסקיצה הקודמת (סקיצה 4 המקורית).