סקיצה מס' 3 [Dating]

dors

New member
משהו קטן,

לדעתי אפשר לשים עוד משהו בצד ימין איפה שהתפריט , לא נראה לי שהתפריט יהיה כזה גדול ויסתיר את כל השטח (או שאולי אני טועה..
). אבל הסקיצה נראת הרבה יותר טוב מהקודמים - זה בטוח

claimbing

New member
אני רק מזועזע מהצהוב-קיא../images/Emo5.gif

שמשמש רקע ללוגו... מציע להחליף את הצבע...

dors

New member
אתה חייב להרוס ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

וזה כתום!!!

dors

New member
ארררררר ../images/Emo26.gif

רק תגידו לי מה העיצוב הסופי...
שניר מת עליך

claimbing

New member
אני רואה שיש לך סוג של מזוכיזם...

אתה אוהב לרדת על עצמך...

dors

New member
אני רק רוצה לשמוע שזה העיצוב הסופי!

זה הכל!!!!!!

dors

New member
מי אמר לך את זה?

שלא יקרה כמו בפעם הקודמת שעבדתי עד 2 ופתאום אני מבין שזה לא העיצוב הסופי. חוץ מזה, אני מניח שבעיצוב הסופי צריך להיות לוגו עם השם האמיתי של האתר

stratus3000

New member
העיצוב הסופי - לא בקרוב ../images/Emo4.gif

ראיתי פה כל מיני הערות...אבל אני פורש להיום. מחר אני אשפר את סקיצה 4 ואעלה אותה באיזשהו שלב. לילה טוב כולם...

Ohad18

New member
אההמממ...

עיצוב סבבה - אבל תקטין את התפריט בצד, או שאתם רוצים שהוא יהיה לאורך כל האתר

naatz

New member
זו בהחלט התקדמות.

את הטקסט שבלוגו ("dating") - במקום שיתרכז פנימה, אני רוצה שתנסה לראות אותו מתרחב החוצה בנסיון למלא את בועת הטקסט. הסמל של האיש הנכה - 1. הוא צריך להתהפך - מה שיקח את האסוציאציה השלילית יותר של הסמל, ויהיה נכון יותר מבחינת זרימה. ו2. צבע האליפסה שמאחוריו צריכה להשתנות לגוון בהיר יותר - אם לא לבן. שים לב שגם הצריבה מסביבו לא נקייה - כדאי לייצא אותו שנית מפורמט ווקטורי לצבע הרקע המתאים. העידון של הזווית טוב בהרבה, והכתום מוסיף הרבה צבע שחסר. אני לא בטוח שה"ברוך הבא" וכו' צריכים להיות ממורכזים. כדאי לנסות ליישר אותם לימין - ולתמוך בהם בגבול ימני ברוחב פיקסל. את התוכן אנחנו רוצים לראות כבר בצורה אמיתית. תכניס תמונה של משתמש, ודמו טקסט לכל התיבות. בגופן ובגודל הנכונים וללא anti-aliasing. ונראה איפה אנחנו עומדים. יום טוב, naatz

Mapisto

New member
משו קטן

כפי שכבר אמרתי לך, תנסה לשים כחול במקום הצהוב

למעלה