סקירה שלי- תחזית למדליות

PRINCER

New member
שאלה

אם מרבית הפעמים בהן אנדיוני פגשו זוג שהורכב משחקני יחידים בכירים היו בדייויס ובאולימפיאדות, איך יכול להיות שהמאזן שלהם בטורנירים האלו הוא 18-9 לטובתם ועדיין הם גרועים כמו שאתה מתאר?

נורא פשוט

לישראל היה רצף הגרלות נהדר שהצליח כזכור להוביל אותה להשג ששום ענף ספורט אחר בישראל לא הגיע מעולם (ומי יודע אם אי פעם יגיע)
הם לא נפגשו עם שחקנים בכירים יותר מדי פעמים. תבדוק בעצמך.

וזה לא שהם גרועים חס וחלילה. הם פשוט פחות טובים מול שחקני הסבב הבכירים.

משיח - חצי שנה האחרונה שלו הייתה נטולת מדליות

הוא סיים 4 ו6 באליפות העולם ואירופה האחרונות ובתחרות הקובעת עם צוברי הוא פישל בגדול (אפשר להגיד מה שרוצים על כך שזה היה מטופש לקבוע אותה כתחרות מבחן ועל החברים של צוברי - ועם זה כולנו מסכימים, מן הסתם אבל זה לא משנה את העובדה שמשיח ברגע האמת שאליו הוא ידע שהוא צריך להתכונן הרבה זמן נתן שם תחרות לא טובה).באליפות אירופה הקודמת הוא סיים שמיני אגב (לפני שלקח ארד באליפות העולם) מה אפשר ללמוד מזה ללונדון? לא המון אמנם אבל אני לא חושב שעל סמך התוצאות האלה אפשר לקבוע שמשיח היה מועמד מוביל למדליה.

דורון ד

New member
אהבה לצוברי? ממש בוקעת מתוך המקלדת שלך.

נשאר לך ולאחרים פה רק לקחת לו את המדליה האולימפית,והפעמיים זהב
מאליפויות אירופה ומיציתם את הקמפיין העלוב לגמד אותו,כאילו שמספר המדליסטים
האולימפיים של ישראל נאמד במאות.
לגבי קורזיץ - להגיע תחרות בלתי כשירה לחלוטין ולהצליח אפשר באליפות ישראל לא
באולימפיאדה ע"פ רוב,ואני אשמח כמובן בהצלחתה.
מבחינתי גם אם לא תביא מדליה הדבר לא ישנה מאומה מהערכה שלי אליה.
לגבי הרוחות בווימות' - עייפתי מלכתוב.אתה יכול להבטיח לקורזיץ רוחות חזקות כמה שאתה רוצה,
בפועל התנאים שם הפכפכים מאוד וכל האופציות אפשריות כולל שינוי בין יום שיוטים אחד להבא אחריו,
וגם בתוך אותו יום.

דורון ד

New member
קישור למדידת הרוח כל 10 דקות מאתר

השייט בווימות' + תחזית צפוייה לימים הקרובים.
http://event.skandiasailforgoldregatta.co.uk/eventsites/weather-sfg.asp?eventid=109902

המדידה בעוצמות של קשר.
שעון ישראל מקדים בשעתיים את שעון אנגליה.

סביב 15 קשר ומעלה זה התנאים שקורזיץ מצטיינת בדרך כלל.
סביב 10 קשר ומטה זה התנאים שצוברי מצטיין בדרך כלל.
מתחת ל 5 קשר לא מוציאים שיוט לדרך אם אני לא טועה.

אתה סתם מוציא דיבה

התפתחה יריבות די מלוכלכת בין צוברי ומשיח שגלשה לשורות הטוקבקים בין החברים והמכרים של כל גולש.
ועדיין, מרבית האנשים ובטח אלה שחברים בפורום הזה רוצים דבר אחד וזה הצלחה של הישראלים באולימפיאדה.
אני כתבתי פה לא פעם שצוברי ווינר יותר ממשיח וגם שברוחות חלשות צוברי הכי טוב בעולם לדעתי (מה שאי אפשר
להגיד על משיח ברוחות חזקות). מה לעשות שבווימות' צפויות להיות רוחות חזקות? מה לעשות שבכל התחרויות
באתר האולימפי משיח סיים גבוה בהרבה מצוברי? אני לא יכול להבטיח מה יהיו הרוחות, אבל סטטיסטית הסבירות
לרוחות חזקות גבוה יותר. אם יהיו רוחות חלשות בסופו של דבר אני חושב שצוברי ייקח מדליה ואם חצי מהזמן חלשות
וחצי מהזמן חזקות הוא לא ייתקרב למדליה, כי הוא גולש לא טוב ברוחות חזקות ואי אפשר לשנות זאת.

דבר אחרון, תודה על הקישור שהוספת (לא בציניות)

דורון ד

New member
אני לא מוציא שום דיבה.הזלזול פה

בחודשיים האחרונים בצוברי מוגזם לחלוטין,וזה
לא קשור לתוצאה שישיג בלונדון.

yati6

New member
מסכים

הבעיה היא שהבריטי יקבל מתנות מהשופטים

וזה מה שיכול להוריד את שטילוב מהמקום השלישי לרביעי בניגוד לכל התחרויות הקודמות

למעלה