סקירת חוקי שימור, של חומר ,אנרגיה,וזמן

aetzbar

New member
בפיסיקה שלך קיים מד חומר ?

הידיעה הטבעית שלי אומרת שמד חומר לא קיים במציאות,מה אומרת הפיסיקה שלך ? שאלה זו היא שאלה מכוננת , המסוגלת ליצור מהפך בתיאוריה פיסיקלית האם תסבים לענות על שאלה זו ? א.עצבר

aetzbar

New member
מסה...איזה באסה...

בחיי יום יום אין צורך להשתמש במלים ..מסה...כוח... ומספיק להשתמש באנרגיה סטטית יש שני מכשירים המבחינים באנרגיה סטטית של הגופים, והם קפיץ וקורת מאזניים. כל שווקי העום פועלים עם מכשירים אלו. על פני כדור הארץ, יש לכל גוף את האנרגיה הסטטית שלו את האנרגיה הקינטית של גוף נע על פני כדור הארץ מתארת הנוסחה הבאה אנרגיה קינטית = אנרגיה סטטית * מהירותו בריבוע וכל השאר יסופר במאמר " אסטרופיסיקה עצברית" א.עצבר

uzi2

Active member
בחיי היום יום אפשר לוותר על הרבה דברים

אתה רוצה לקרוא לכוח, אנרגיה סטטית? (או אולי למסה? או אולי רק לכוח הכבידה? לא ברור - כיוון שאתה שט בין ההגדרות השונות באופן חופשי מבלי להרגיש סתירה). זה יעשה לך טוב? אתה מעדיף להשתמש במילים שאתה ממציא במקום בהגדרות הרגילות? אתה מוכן להסתפק בהגדרות של אנרגיה קינטית רק עבור גופים חומריים ולהתעלם מכך שזה לא עובד ברגע שהמערכות כוללות גם בקרינה אלקטרומגנטית? שתהיה לי בריא.

penholders

New member
במדע אתה חוקר את ה*מציאות*.

לא את הידיעה הטבעית שלך, שקיימת רק במוחך.

אתם ממשיכים לא להבין את הנקודה העיקרית:

מוחו של עצבר, כמו המוח של כל אחד מאיתנו, הוא חלק מהיקום הפיזי. כל אחד (שאיננו דואליסט) חייב להכיר בכך שמוחו של עצבר קיים במציאות. לפיכך, היקום העצברי שהוא מדמיין (או, כפי שהוא מכנה זאת, "יודע ידיעה טבעית") קיים אף הוא במציאות. כל הדברים שהוא אומר נכונים לגמרי - לגבי היקום (המציאותי) שנמצא במוחו. ולכן אין טעם להתווכח איתו.

penholders

New member
אולי אתה צודק.

ואולי בעקבות הויכוחים הוא ילך ויקרא איזה ספר, או אולי אפילו דף ויקיפדיה וינסה ללמוד משהו. חוץ מזה, ויכוחים זה גם משהו לעשות :).

uzi2

Active member
לא. הוא לא.

אחרי שעשיתי דבר חכם וקראתי את יצירתו האחרונה, וראיתי שהוא שולף שם מהמותן שמהירותו המוחלטת של היקום היא פי 12 גדולה יותר ממהירות האור, זה הספיק לי כדי להבין שאנחנו סתם מבזבזים את זמננו.

uzi2

Active member
עוד אחד פחות אחד

זה כבר לא הרבה משנה סטטיסטית

deathcaster

New member
זה אפילו לא משנה סטטית, אנרגיה סטטית

deathcaster

New member
אולי אתה צודק

אבל בהתחשב שמאז שאני בתפוז (שנת 2001) הוא עדיין נוקט באותן שטויות, כנראה שאתה טועה.

למעלה