סקס בין ידידים... חוות דעת...

סקס בין ידידים... חוות דעת...../images/Emo111.gif

האם לדעתכם יש מצב ששני ידידים קרובים שיש ביניהם איזו אינטימיות, אבל כאלה שיודעים שהם לא רוצים להיות זוג ומאוד משתדלים שלא להתאהב זה בזה, יוכלו לעבור למצב של יזיזים(או "יזידים", מושג חדש ששמעתי ועדיין לא עמדתי על קנקנו), כשהם יודעים שמדובר בעניין זמני, ואח"כ עדיין להישאר ידידים קרובים?

BABELICIOUS

New member
אכן היה לי ידיז (גם לי חדש המונח)

שבאמת היה ידיד טוב טוב שלי (וזה נשאר עד היום) ותקופה של שנה היה סקס נפלא (שהסתיים כמובן כשהתחלנו קשרים זוגיים, כל אחד לחוד). אבל שמעתי שזה די נדיר, שקשה למצוא ידיזות / יזיזות שהידידות לא תיפגע. אם אחד מתאהב בשני מן הסתם זה מקשה.

magenta73

New member
Nשתדלים שלא להתאהב?

משתדלים? התשובה היא לא רק אם הם לא משתדלים אלא יודעים שהם לא יתאהבו, ויודעים להפריד בין סקס לאהבה, אז כן.

אבל הם יודעים...

שמה שלא יהיה הם לא רוצים להיות זוג בשום אופן... זו אפשרות שהייתי אומר אפילו לא קיימת... לדעתך, אי אפשר לנצח את הרגש עם ידיעה ברורה שכזאת?

magenta73

New member
אני לא יודעת

כי אף פעם לא הייתי בסיטואציה כזו, אז אני לא יודעת מה להגיד לך. אני כן יודעת להגיד שאם אני בקשר אינטימי לאורך זמן עם בחור, אני בהחלט אפתח רגשות מעבר לאפלטוניות. ויותר מזה, הרי זו הסיבה העיקרית בכלל השכן שלי נפסל, אם זכור לך מכמה שרשורים קודמים... כי אני מכירה את עצמי, זה רגיש הדברים האלה... ונגיד שכן אפשר להיות רק ידידים, כשעדיין נמשכים אחד לשני, אבל בידיעה שאין שום סיכוי לזוגיות. אני חושבת שברגע שנכנסים למיטה ומממשים את המשיכה, די מנפצים את הכללים של הידידות שיש להם...

זהו, כי ברגשות...

אין חוקים...(גם אני כבר הייתי בסרטים האלה)... בגלל זה אני רוצה לשמוע דוגמאות של אחרים, כי כל סיפור הוא קצת שונה, ואולי כשיודעים ממש שאין סיכוי, זה מכהה יותר את הרגישויות...

magenta73

New member
זוכר את הפצוע האנגלי?

אין סיכוי לזוגיות. משהו זמני. עוזב את הארץ. כן, ממש לא התאהבתי בו. ממש. ממש הכהה לי את הרגישיות. ממש.

כן, אה?!

מנצ'סטר אינגלנד אינגלנד...
ובכל זאת, האין סיכוי פה הוא בגלל הבדלי אופי, גישה, ציפיות, דברים שתלויים בנו ואנחנו מודעים אליהם, לא דברים שנכפים עלינו כמו מרחק וכאלה...

magenta73

New member
האין סיכוי איתו

לא היה רק בגלל מה שנכפה מבחוץ. זה היה גם בגלל הבדלי אופי והבדלים בגישה ובציפיות. אם לא הייתי יודעת שזה זמני, הגיוני שלא הייתי סובלת את השטויות שלו בכלל. אבל מכיוון שידעתי שזה זמני, הגישה שלי היתה אחרת. כי הסתכלתי על הפה והעכשיו. ולכן זרמתי עם זה. ועדיין - נפלתי. אז?

נו טופ...../images/Emo4.gif

את כנראה צודקת, ליפול תמיד אפשר... השאלה היא רק עד כמה המקרה הזה שונה... כי בסה"כ כל מקרה הוא קצת שונה...

1Shir

New member
../images/Emo31.gif

אז מה, אי אפשר להתאהב למרות הבדלי גישה ואופי?.... זה יכול לקרות. אם הייתי רוצה מישהו ליותר מפעמיים-שלוש, זה לא בגלל שאני רוצה יזיז. זה בגלל שאני מפתחת רגשות כלפיו. אבל אולי זאת רק אני.

../images/Emo31.gifאבל למה זה טוב לפתח

רגשות למישהו שאת לא מסתדרת אתו בתור זוג? יותר טוב בלי רגשות.

1Shir

New member
לא מסכימה.

רגשות זה לא דבר רציונלי אבל זה מה שיפה וכיף בהם.

1Shir

New member
קראתי את כל השרשור לפני שהגבתי כאן

ולא כ"כ הבנתי מה התשובה, שלא לדבר על השאלה..

1Shir

New member
טוב, ענית בעצמך ../images/Emo13.gif ליפול תמיד אפשר....

לכן להיות "יזיזים" זה קצת בעייתי...

יש הרבה דברים...

בעייתיים בחיים שאנחנו עושים... גם החיים עצמם הם עניין "בעייתי"...

1Shir

New member
בשבילי בסיטואציה הנ"ל

הסיכון ממשי בעוד שהרווח מזערי... אבל אני מסוג הבנות שרגש וסקס בד"כ הולכים אצלם ביחד... אולי לא כל אחד כזה.

למעלה