האם אנחנו הפכים או בעלי מכנה משותף... כדי לענות עליה אני צריכה להבין מאיזו סיבה אני חוברת לנשים ומאבדת עניין בגברים שאינם מהווים מבחינתי מושא תשוקה מינית או רומנטית. אני בעצמי לא בטוחה בקשר לזה. ד"א, אתה בטוח שהקשרים שלך עם הנשים הם לחלוטין אפלטוניים, נטולי כל פנטזיה או רגשות מודחקים אצל אחד הצדדים? אם כך - הלוואי עלי.
גם הפכים(בגלל המין האחר) וגם בעלי מכנה משותף... אבל צריך דיון פרטי בכדי לברר את זה... אני חושב שאצלי זה גם בגלל שעם נשים באמת אפשר להגיע לדברים עמוקים מהר יותר , מפני שבדר"כ יותר קל להן להיפתח ולתקשר בצורה כנה וחיובית, וככה אני מעדיף את זה, אבל זה גם בגלל שהן מראות לי גישה אחרת לדברים, זוית שכזכר אני לא תמיד מצליח לראות, וזה מחכים אותי ומעורר למחשבה... ומן הסתם יש כאן גם איזו פנטזיה או רגשות מודחקים, גם כשמדובר בקשרי ידידות נטו, אבל קשה לדעת אם היא קשורה למין או יותר לקטע של אם ואחות או למשהו אחר, אבל בטח שיש, חייבת להיות...
אבל הפוך. זה לא התחיל בידידות, זה התחיל בקשר מיני והפך עם הזמן ליזידות או ידיזות או השם יודע איך. לא הייתי הופך ידידות ליזיזות או ידיזות, זה כל הכייף בידידות, שההגדרה הבלתי כתובה מראש היא שאין סקס ואז אין מתח מיני, הכל פתוח וחופשי, ואז אין בעיה אפילו לישון יחד באותה מיטה, בלי מתח מיני, כי ברור שזו חברות. אצלי, שבאופן גורף יותר מ- 80% מהחברים שלי הן נשים, כשזו ההגדרה בדיפולט, זה הרבה יותר קל.
אין שינוי ממשי. רק כל מיני דברים קטנים שצריך להתרגל אליהם פתאום. אין כרגע ירח דבש.. באסה. ואתמול הלכתי לקחת את התעודה וגיליתי שהם החליטו על דעת עצמם להעניק לי את שם המשפחה החדש, למרות שאני עדיין לא סגורה אם אני רוצה להחליף, כנראה שלא. והבחור גילה שהאופצייה הכי קלה לעצבן אותי זה לקרוא לי "אישתי" (ישר עפה אליו כאפה) חוץ מזה.... נחמד נחמד.
הקטע הוא שקרה בדיוק ההפך מכל הסטיגמות. כלומר, אני התייחסתי לזה כעוד סטוץ ולא נקשרתי כי כשאני יודעת שאני באה לסטוץ אני אף פעם לא נקשרת ורק באה לזיון עצמו ותו לא. וכך היה גם בסטוץ האחרון שהיה לי, רק שהוא דווקא זה שנקשר ואמר שלא מפסיק לחשוב עליי מאז הסטוצון. and the rest was history.....
לא להתאהב אז ברור שיש פוטנציאל להתאהבות והרגשות לא ידידותיים לגמרי. לי היה פעם אחד כזה בצבא אבל מראש הרגשות היו רק ידידותיים ולא חשבנו על עצמנו כזוג, פשוט בילינו נהדר ביחד ומדי פעם כשהייתה הזדמנות לברוח מהבסיס היה גם סקס...
קוראים לה החבר\ה החדש\ה. כלומר, יש לבןזוגי איזו יזיזונת לשעבר, שהקשר שלהם התרופף כי ביקשתי, כי לי לא היה נוח איתו. כאילו, יש ידידות ויש ידידות, אין לי בעיה עם שיחה פעם ב3 חודשים, יש לי בעיה עם קשר קבוע ועמוק עם בחורה שהוא שכב איתה. ולהיפך.
הסיכוי שואף לאפס. כל ידידות בין גבר ואישה שמעורב בה סקס מסתיימת לאחר מכן כי הסקס מוביל לנתיב חדש ביחסים בדרך כלל בידידות צד אחד מעוניין יותר מהשדני ואז מתחילה קנאה רכושנות ואלמטנטים נוספים שלא היו במערכת הידידות. משיהו רוצה יותר אין התאמה בצרכים ואז נוצר מתח וריחוק. כדאי להשקיע את האנרגיה במציאת בן זוג או לחשוב שמא יש סיכוי לקשר שכן נכתב פה שאתם משתדלים שלא להתאהב זה בזה נשאלת השאלה מדוע?
את אומרת כי את דוקטור(ית)? או כי את סתם יודעת יותר טוב מה טוב ומה לא טוב לכל אחד? מה זתומרת נכתב? איפה כותבים דברים כאלה? אם משתדלים אז זה כי לא רוצים... זה לא ברור?
פרק בסיינפלד, שאיליין מספרת לג'רי שכשהם שכבו , פעם, כשהם הו זוג, היא כל הזמן זייפה את האורגזמות. ג'רי משתגע מזה, ומבקש צ'אנס נוסף. היא אומרת לא! זה יהרוס את הידידות בנינו! הוא נורא נעלב, קורה לה שחקנית שקרנית בלה לה בלה מצלצל לכל האקסיות שלו לשאול אם הן זייפו או לא ואם הם עונות לו - הוא מתקשר לאיליין לספר לה... בסוף הם כל הזמן רבים עד שהם כבר בקטע של להחליף דברים שלו שאצלה וההיפך. עד שאיליין אומרת לו, טוב, בוא למיטה. אנחנו חייבים לעשות סקס בשביל להציל את הידידות בנינו... אבל זה סיינפלד.