סקס בין ידידים... חוות דעת...

moi24

New member
תגיד שאתה רוצה את המנהלת לסטוצון

אבל פשוט חושש מזעמו של האישון... אה, יצא חרוז...

עם כל הכבוד לאישון...

עו"ד פלילון, היתה לו הזדמנות והוא איכזב ביג טיים... השפן...

אישון36

New member
לא איכזב ולא נעליים

זו פשוט הייתה הדגמה של למה אף לא אחד מהשלושה. אפילו אישון עולה עליהם בכול פרמטר, ויש עוד אלפים שיותר טובים משלושת מוכי הגורל שהגורל שלך אליהם את המנהלת לצורך התעללות. אני לא באמת מאמין שאפשר להיפגש ולהיכנס למין. אני לא. גם שאתה בא רק למין, אז יש איזשהו קשר לפני, לא יודע מה ארוחה/ריקוד /שיחה. אתה צריך להבין זיינתי עשרות שלא לומר מאות, מעולם לא היה מצב בו אני בא למין, עם משהי לא מוכרת וכו. שלא תבין שלא היו לי הצעות בחיי. לא פעם פנו אלי נשים והזמינו אותי למין נטו, לא התישב לי. לא חושב שזה נכון. הרי זה לא המקצוע מין. מין זו תשוקה שמתחברת לרצון ולרגש של חמלה ולעוד כול מיני רצונות. אישון. התשוקה שברגש.

בקשר לאכזבה, אז כן איכזבת...

הבטחת עתיד טוב יותר לאנושות כולה ואנשים בנו עליך פה... ואישית, אפילו התאפקתי לא לחשוף פרטים אפלים מעברך כדי לא להרוס את הקמפיין...
ובקשר לשאר הדברים שכתבת... אני בעד...

אישון36

New member
אתה זוכר למה עתיד טוב יותר ?

גב' מנהלת מסופקת תסייע לאנושות. אני הסכמתי להקריב את עצמי לטובת האנושות - ומה אתה עשית השבוע בשביל האנושות ? אישון. תורם מעצמו ואת עצמו.

מסופקני...

אם היא עוד תיסתפק בסיפוק שאתה מעוניין לספק... כי התברר מעבר לכל ספק שכשהיא מוכנה להיסתפק אתה כבר לא מוכן לספק... ועל כך נאמר: איזה תן לה בראש ואיזה נעליים...

אישון36

New member
אבל בזכותי היא

גילת שיש עולם שלם מחוץ לשלושת מוכי הגורל. ז"א היא את סיפוקה תמצא. ואתה יודע איזו חגיגה תיהיה שהיא תחזור מסופקת ? לדעתי אנחנו כאן צריכים לשאול אותה יום יום......סופקת ? אישון. מתנחם.

לא תודה, אנ'לא מסוגלת להתידד ולהתיזז.

מה לעשות?! לא מאלו המסוגלות להכנס עם ידידים למיטה. היה לי קטע כזה פעם ונעלמתי לו לגמרי. עבורי ידיד זה לספק את נפש בלבד. בן זוג/פרטנר לחיים זה לספק גם לנפש וגם למיטה.

moi24

New member
עכשיו ברצינות

קרה לי עם הגוי. שנינו ידענו שזה ייגמר בקרוב. מצד שני, גם לא היינו ידידי נפש, ולא היתה אהבה גדולה. כשהוא עזב אפילו נשמתי קצת לרווחה. אז הנה - הוכחה שיש והיו דברים מעולם. עד היום אנחנו בקשר וירטואלי די טוב, אבל לא יודעת אם בא לי להיפגש איתו שוב בקשר "יזיזי".

אישון36

New member
כן.

זה אפילו קרה לי עם אחת מידידותי שפעמיים לאורך מספר שנים ארוך יצא לנו סקס. היא אפילו טענה שהיה חיובי. אני די לא הבנתי את תפקידי והייתי מת שתעוף לי מהדירה בסיום המין. וזהו. אני חושב שבפעם הראשונה היא רצתה מערכת יחסים, בפעם השניה (אחרי שנתיים/שלוש) היה מין חיובי אחרי ארוחה - וזהו. אני אנחנו ידידים ממש טובים. אישון. אישון...אישון....וזהו.

אישון, חייבת לציין שהסיפורך בהחלט מרחיב-

אופקים, זהו בהחלט סיפור שיש בו מין הבינה: בפעם הראשונה שלכם, נתת לה מעט "ממיץ פרי עץ הדעת", החומר עבד רק לאחר שנתיים/שלוש עד שקיבלה שכל ויחד איתו עוד מנת "מיץ פרי עץ הדעת" ממך ורק אז הצליחה להבין באופן סופי שלעשות סקס איתך, זה חיובי רק לאחר ארוחה. בפעם השלישית בעוד ארבע/שש שנים היא תבוא לקבל עוד מנת "מיץ פרי עץ הדעת" ותהשכיל ממך שוב והפעם תצליח להבין לבדה שזה מאוד חיובי לעשות איתך סקס, לאחר ארוחה בתוספת כוס שמפניה.

אישון36

New member
או אולי היא תעדיף מתנה קטנה ?

ואולי סתם סם מובחר. אישון. דרך אגב היה אז בירה, זה נחשב ?

אישון36

New member
יש איזו עקומה שכזאת

של שיבוח.....ואז הנפילה. האמת היא שזה תלוי במה שאתה נתקל בו. וכמה אתה רוצה........את יודעת מתי מתחילה הבעיה ? שאתה לא רוצה מספיק. אישון. רוצה מספיק.

Old Girl

New member
לא בטוהח שיש לי תשובה חותכת.

1. קודם כל, בחיים לא היו לי "ידידים" של ממש שהם גברים הטרוסקסואלים. יש לי שני חברים טובים, שניהם הומואים, שהחברות שלנו בימינו אלה מסתכמת בקפה אחת לשלושה חודשים או כשאני בארץ. עם גברים סטרייטים בחיים לא התיידדתי, בכל מקום שאני נמצאת יש לי יחסים טובים עם רוב הגברים (חוץ מאלה שאני לא סובלת), אבל הם לגמרי ארעיים. רק עם נשים אני מגיעה לרמה של חברות עמוקה (ועם שני ההומואים כמו שאמרתי). לא סיפרתי את זה כדי להתחיל דיון בשקל בסגנון "הארי פגש את סאלי", רק ציינתי שאני לא סמכות בענייני ידידים. 2. כשאני שומעת "משתדלים שלא להתאהב זה בזה" - זה נשמע לי כמו "מדחיקים את הרגשות". אני מכירה כמה גברים שהייתי שמחה להזדיין אתם ואין שום סיכוי שהייתי מתאהבת בהם. אבל במקרים הללו, אין לי מה להשתדל, זה פשוט "לא זה" קלאסי. כש"משתדלים לא להתאהב" - נשמע שיש שם רגשות מודחקים, לפחות אצל אחד הצדדים. 3. אני בכלל לא מבינה את העניין היזיזים, כלומר מבינה תיאורטית אבל אין לי מוטיבציה של ממש להחזיק בכאלה... אם אני לא דלוקה על מישהו והוא ממש סקסי - אני אשמח לזיון, שניים, שלושה - אבל אני לא אתחזק מערכת יחסים שלמה, אין לי מספיק מוטיבציה כמו שאמרתי. אז למה נדחפתי לשרשור? סתם כי בא לי לדבר.

וטוב ש"נדחפת"...

כי כל הגישות מעניינות אותי בקשר לעניין... ולא יודע אם יש לנו משהו משותף, או הפוך(או שניהם...), אבל גם אצלי קשרים עמוקים זה רק עם נשים...

אישון36

New member
היא אמרה שקשרים עמוקים ללא מין

יש לה רק עם חובבי גברים. לא שזה מפריע לנו......אבל אתה יכול להרחיב. הייתי חייב. אישון. לא חובב.

אישוני...

אתה נוגע כאן בנקודה מעניינת... עד כמה גייז ונשים דומים בעצם יותר משגייז וגברים דומים בעצם, למרות שגייז הם בסה"כ גברים ב ע צ ם...? ואולי צריך להבדיל בין גייז "נשיים" וגייז "גבריים"? וואלה, אין לי מושג... ומה עם גייז בגירסא הלסבית? בראיין אני רק שאלה

למעלה