סקס עם גבר\אישה נשואים כן\לא?

סוינגס

New member
למה כן? כי הם סוינגרים ומותר להם. וזה חוקי.

אם את באה בכל מקרה לסטוץ, אז למה לפסול את האנשים האלה?

אם זה בוגדים אני יכול להבין למה לא, יש מי שנפגע מזה. ואת לא רוצה לפגוע.

wild orchid

New member
בשום מקום בשאלה הראשית לא כתוב שהם סווינגרים.

בהעדר מידע רלוונטי, מבחינתי מדובר בגבר נשוי רגיל, לא סווינגר, לא בקשר פתוח, הכי רגיל שיש. יותר מזה אגיד לך, גם אם הוא בקשר סגור ולא סווינג, עדיין מותר לו לזיין מהצד וזה חוקי. זה אומנם לא מוסרי אך חוקי. למען האמת, פחות מטריד אותי מי נפגע, הוא זה שנשוי, לא אני. הוא זה שצריך לדאוג לכל הפגיעות, לא אני. לא אזדיין עם גבר נשוי מסיבה אחת פשוטה ואנוכית: אני אף פעם לא מספר 2, אני לא אישה שמסתירים אותה ואין לי שום כוונה לנהל את חיי המין שלי לפי הלו"ז המשפחתי שלו. שיחפש נשים בסטטוס שלו. סטוצים אני לא עושה, כך שהערה שלך לא רלוונטית אליי.

תלוי בנסיבות.

אם הם בזוגיות פתוחה - למה לא?
אם הם בהליכי גירושין - אפשרי.
ואם הוא בגד בך איתה ועבר אליה, ועכשיו רוצה לבגוד בה איתך - גם כן למה לא? הגונב מגנב פתור

פונציק

New member
אז הוא פה גם מניאק וגם מרוויח מכל הסיפור

לא מטריד אותך בכלל לשכב עם בחור כזה?

המממ...

פעם היו לי תשובות שחור ולבן לסוגיות כאלה, אבל בחיים זה פשוט קורה אחרת לפעמים והרבה יותר מורכב...
אז...
מכיוון שאשכרה הייתי במצב הזה, אני יכולה להעיד ש:
א. זה מאוד מאוד תלוי בנסיבות נוספות מסביב. מאוד.
ב. מסקס לא רק הגבר מרוויח, אני פשוט לא רואה את זה בצורה כזאת. ואם זה משהו שממש רוצים, ונכנסים לזה במודע שהמטרה היא רק סקס וכייף הדדי...

Bangie

New member

בדיוק. גם אני פעם הייתי נורא מקובעת בנושא הזה.
אמרתי שבחיים אני לא אהיה עם מישהו שגדול ממני ביותר מ-5 שנים, בחיים אני לא אהיה עם נשוי, בחיים אני לא אעשה את זה בעבודה ועוד כל מיני "בחיים לא" שאת כולם שברתי דווקא עם הראשון שלי.
אבל אחרי הכל הגעתי למסקנה שיאללה, חיים רק פעם אחת, אז למה לא לנצל אותם וליהנות מהם כשאפשר?

אני לא אומרת צאו חפשו בכוח נשואים שיבגדו או תבגדו בעצמכם, אבל אם החיים מביאים לכם הזדמנויות, אל תמהרו לומר להם לא....

Bangie

New member
זה דווקא לא נראה לי מומלץ במיוחד

אני עכשיו די עמוק בתוך זה...
כמו שאמרתי, הראשון והשני שלי הם נשואים.
כרגע אני יותר בקשר עם השני, ולמרבה הצער הרגש נכנס כאן די חזק..
בלי כוונה התאהבתי בו, למרות שהבהרתי לעצמי מההתחלה שאסור לי להגיע למצב זה.
נכון שמבחינת ההרגשה כששוכבים אין לזה תחליף, אני גומרת עוד מהשיחת טלפון שלו כשהוא מודיע שהוא בדרך.
ההרגשה שעוברת לי בגוף כשאני רואה אותו, כשאני מדברת איתו, כשאני חושבת עליו, ובעיקר כשאני שוכבת איתו - היא מדהימה.
אבל עם זאת היא מיותרת. היא כרוכה גם בהרבה סבל בימים שאנחנו לא מדברים, לדעת שאי אפשר לדבר איתו ולראות אותו בכל פעם שאני רוצה זה קצת מתסכל. להעביר לילה ביחד זה בכלל מחוץ לתחום...
אסור לערב רגש במצבים כאלו, אבל אם הוא כבר נכנס-מה נעשה, נהנה ממנו... חיים רק פעם אחת, כבר אמרתי..?

כל כך מבינה אותך

אסור לערב רגש? לא יודעת, אין כמו מגע עם רגש...
חוץ מזה שהלב לא מקשיב לאסור ומותר

פונציק

New member
אם כל כך קשה לך לערב רגש

אז אולי כדאי שלא תתקרבי לבוגדים. אחרי שנכנסים לזה, אני בטוח ששמת לב שזה קשה יותר לצאת.

Bangie

New member
אני לא מתקרבת אליהם

זה הם שמתקרבים אליי....
חוץ מזה זה האנשים האלו ספציפית. זה לא שיש לי סטייה ואני נמשכת לנשואים. נשואים אחרים שמתחילים איתי לא מעניינים אותי בכלל.
הם פשוט חברים מהעבודה שיצא לנו לעבוד ולהיות הרבה ביחד ואיכשהו זה קרה... אנחנו חברים טובים גם בלי קשר לכל זה, ואני יודעת שגם אם נחתוך את העניין שבינינו, תמיד נמשיך להיות בקשר...

פונציק

New member
גם לי זה קורה

איכשהו יוצא שיש לי שפה משותפת עם תפוסות הרבה יותר מאשר עם פנויות. תפוסות איכשהו אוהבות אותי הרבה יותר. בינתיים זו לא הייתה בעיה בשבילי כי לא נקשרתי רגשית לאף אחת מהן. אם הייתי נקשר מהר, אני לא חושב שהייתי הולך על זה. זה פשוט מתכון לסבל.

מן הסתם זה לא כל כך פשוט, במיוחד כשנפגשים הרבה, אבל לפחות חשוב להבין שזה רעיון רע. בסופו של דבר הלב קולט ולא נכנס לזה יותר.

קטניפ

New member
אולי זה בדיוק הפוך?

אולי יש לך שפה משותפת עם "תפוסות" כי ככה אתה מבטיח לעצמך לא להיקשר?
כי ככה אתה נהנה מהסקס אבל מתרחק מזוגיות אמיתית?

פונציק

New member
לא מתרחק מזוגיות

אפילו לאחרונה ניסיתי להיכנס לזוגיות ממש גרועה רק בשביל הזוגיות.
אבל נראה שבהחלט מה שאני משדר זה שאני לא מחפש מערכת יחסים רצינית. מאז גיל 14 הייתי המוקד של כל מי שרצתה התנסות מינית ואף פעם לא לקשר רציני. אני מנחש שזה משהו בי ולא בהן.

Bangie

New member
ללב חיים משלו

אבל זה למה אני לא מתחרטת על כלום.
כשאת הולכת עם הלב את יודעת שעשית מה שהרגשת באותו רגע, ואין לך מה להתחרט על דברים שאת מרגישה. גם אם בדיעבד את מבינה שזה לא היה נכון, באותו רגע עשית מה שהרגשת ואין לך סיבה שלא להיות שלמה עם עצמך אחר כך...

וואו. זה בדיוק בדיוק המוטו שלי!

זה מילה במילה מה שאני תמיד אומרת.
ברגע שמחליטים על משהו בלב שלם - לא מתחרטים עליו אח"כ. גם אם כואב, גם אם לא היה נעים - את יודעת שעשית מה שהיה נכון לך באותו רגע, וזהו.
תקראי את זה

וברוכה הבאה לפורום!

למעלה